Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Automatizace a mechanizace výroby. Frézování, soustružení, závitování, vrtání. Servis: - technický audit - výroba nástrojů na zakázku - ostření, povlakování nástrojů.

Doprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní - nad 3, 5t Pronájem: - plošiny 14m na 230W Základové desky JCB. Zemní práce. Zámečnická činnost.

Společnost S & Ř, CH KOVO s.r.o. Chroustovice provozuje kovovýrobu a pilařskou výrobu.

Práce: - CNC obrábění kovů - CNC frézování - přesné obrábění.

Firma SEADD s.r.o. působí v regionu Uherské Hradiště, její hlavní činností je zakázková výroba a montáže prvků pro vybavení interiérů a exteriérů i městský mobiliář. Vyrábíme kovové, ocelové, nerezové, hliníkové konstrukce, nerezové zábradlí vnitřní i venkovní, zastřešení dveří včetně instalace. Podstatnou část našich zakázek tvoří městský ...

Společnost MAZARONE - OD, s.r.o. se sídlem v Ostravě se již několik let zabývá veškerou stavební činností. Působíme nejen v České republice, ale i v zahraničí a máme zkušenosti s desítkami zakázek. Nabízíme komplexní stavební činnost, jako např. přípravu stavby, realizaci staveb na klíč, rekonstrukce průmyslových hal i obytných budov, ...

Poctivé kovové konstrukce, ruční nářadí a speciální nástroje vyrábí společnost CITA TRADING, s.r.o. se sídlem v Brně-Slatina.

Firma zabývající se zakázkovou kovovýrobou. Vyrábí a opravuje díly a komponenty stavební, lesní a zemědělské techniky. Zajišťuje repas a výrobu hydraulických válců, svářecí práce a výrobu kovových konstrukcí.

Firma je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 Opravy a údržba bytového fondu: -zámečnické práce -hydroizolace plochých střech Objednávková kancelář: Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel/fax: 545 217 333 Prodejna: -Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel: 545217333 -prodej zámečnického a železářského zboží.

Řemeslný ateliér. Prodej a zakázková výroba koženého zboží, cedulí, dekorativních poutačů, soch a plecháčků. Broušení nožů a nůžek.

Činnost: - výroba a montáž ocelových konstrukcí a technologických zařízení - výroba a instalace ochranných a ozdobných mříží, balkonového zábradlí - zpracování nerezi - rekonstrukce komerčních i nekomerčních objetků včetně vodoinstalací, domovních rozvodů a odpadů

Výroba: - nářadí - přípravků - měřidla - jednoúčelové stroje - svařence z AL slitin, nerezi, oceli - WIG, MIG, MMA - konstrukční a projektová činnost v kooperaci - lakovací závěsy - bojlery, nádrže z nerezi - drtiče ovoce - spalinové výměníky tepla - obrábění - svařování kovů - montážní práce - CNC - obrábění - zastoupení ...

Firma FERSTAR AGRO s.r.o. se zabývá dřevovýrobou, zpracováním železa a dodává nové europalety. Jak jsme již zmínili naše činnost se zaměřuje zejména na zpracování dřeva, železa a dodávky nových europalet. Sídlíme ve městě Chrudim na adrese Pobřežní 28. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit.

Zámečnická výroba: -řezání CNC laserem -řezání CNC plasmou -ohraňování na ohraňovacích lisech -řezání na strojní pile -frézování -soustružení -vrtání -svařování -bodování-CO2 -pulsní svařování-TIG -povrchová úprava komaxitem.

Práškové lakování Svařování Ohýbání profilů a trubek Výroba - kovové díly školního a kancelářského nábytku

Kovovýroba: - lisování kovových dílů - svařování v ochranné atmosféře - vrtání, vyvrtávání otvorů - broušení kovů - montáž dílů - zámečnické práce - kovové konstrukce pro nábytkářský průmysl a stavebnictví.

Profesionální otevírání dveří bytů a aut. Výroba klíčů i autoklíčů s imobilizérem. Prodej a oprava šicích strojů a kol. Sjednocení vložky a visacího zámku. Prodej zámkařského zboží a trezorů.

Kovovýroba, výroba: - nerezové zábradlí, schodiště - nerez a dřevěné schodiště - nerez rámy pro auta a motocykly (motorky). Služby: - svařování nerezi, hliníku i mosazi - ohýbání a zakružování trubek - zámečnické práce.

Služby, práce: -komplexní přípravy vrchních vodorovných ploch (bezprašné): -tryskání, frézování, broušení, bourání, pískování, řezání, vrtání -práce před aplikací nových vrstev: -odstranění cementového mléka, rzi a pogumování tryskáním -odstranění barev, starých nátěrů, lepidel, aj. -čištění průmyslových podlah, cest, mostů, ...

Společnost JISU kovovýroba s.r.o. se sídlem v obci Suchomasty v okrese Beroun se zabývá zámečnickou kovovýrobou a výrobou ocelových konstrukcí, včetně zajištění povrchové ochrany ocelových konstrukcí a jejich montáže. Vyrábíme například zábradlí, vrata, vstupní branky a oplocení pozemků a nosné konstrukce z pletiva. Současně zajištujeme ...

Specializací společnosti KOLBA, s.r.o. je výroba ocelových schodišť, jak do exteriéru, tak interiéru ve standardním i speciálním provedení. Sídlíme ve městě Police nad Metují, okres Náchod. Kovovýroba, výroba, montáž, dodávka, návrh: - kovová schodiště, schody - ocelová schodiště - točitá kovová schodiště, točité schody - celokovová ...

Práce: -dělení hutního materiálu - laserem, plamenem -svařování TIG/MIG -obrábění CNC -nástrojárna

Dodávka - hutní materiál Povrchové úpravy Prodej - strojní prvky Výroba - strojní prvky Svářečské práce

Návrh, dodávka, provádění: -2, 3 a 5-ti osé řezání laserem za použití nejmodernějších CNC profilovacích zařízení. Kompletní inženýring, tvarování, svařování, ohýbání, nástřik, práškový nátěr a galvanizování.