Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Výroba a montáž nerezového zábradlí, schodišť a nerez prvků interiérů a exteriérů. Ctíme tradici ruční práce. Snažíme se vyjít zákazníkovi co možná nejvíce vstříc.

Služby: - stříhání, děrování, ohýbání a zkružování plechů - zpracování na CNC strojích - svařování - plazmové řezání. Kovovýroba, výroba: - dopravní a potrubní systémy - náhradní díly a technologické součásti.

Broušení kovů CNC soustružení Broušení a leštění kovů

Činnost: - leštění kovů, mosaz, nerez.

Oprava, repase: -terasové plochy, terasové a kamenné schody -kamenné části staveb, sokle. Služby: -broušení, frézování-lité, stěrkové podlahy, antistatické podlahy, stěrky na schody -prořezávání-betonové, živičné povrchy -broušení, leštění-kamenné dlažby -montáže-kamenné schody, obklady.

Cnc soustružení, frézování, vrtání, řezání. Obrábění na přírubových a tyčových cnc soustruzích. Třískové obrábění - tyčové a přírubové soustružení - vačkové automaty i soustruhy, včetně frézek

Profesionálně-technologické stavby. Služby: -stavby domů na klíč -opravy a péče o památkové fasády -zateplení -obklady, dlažby, konstrukce ze sádrokartonu -vodoinstalace, elektroinstalace -klempířské, sklenářské, zámečnické, topenářské práce -plynoinstalace.

BAVO Poříčí pokračuje v 10-leté tradici výroby příslušenství vzduchotechniky a přechodových měchů článkových tramvají, kterou převzal po ZD Dolní Újezd. Po roce 1995 došlo ke snížení výroby tramvají a proto byla hledána podobná výroba, aby byla využita stávající technologie a zařízení firmy. V roce 1999 se nám naskytla spolupráce s firmou ...

Povrchová úprava na montážích-kovy: -tryskání OK -nátěry OK -laminování OK -pogumování OK. Sanace železobetonových konstrukcí. Ochrana proti korozi. Protichemické izolace. Hydroizolace. Výroba: -plast.

Jsme specialisté na strojírenskou výrobu. Dodáváme strojní techniku a komponenty vyráběné na zakázku. Součástí naší nabídky služeb jsou také svářečské práce a obrábění.

Firma KASPER KOVO s.r.o. se zaměřuje na: - subdodávky komponent i finálních výrobků z plechu pro zahraniční i tuzemské zákazníky. Služby realizuje tým pracovníků v oddělení konstrukce, výroby a expedice. V KASPER KOVO zpracováváme ocel, hliník i nerez pro výrobu produktů od komponent až po kompletně smontované stroje. Umíme vyrobit velké ...

Zámečnictví HSV Jičín Provádíme zámečnictví, a zámečnické práce. - stavební zámečnické práce - drobné i větší zámečnické práce - ocelové konstrukce - haly - zakázkové-mříže, regály, police, vrata, zahradní nábytek. - stříhání plechu do 6 mm - řezání plazmou do 30 mm - sváření (svařování) konstrukcí. Vyrábíme ocelové ...

Lakovna (uzavřený lakovací box). Služby: - povrchové úpravy dřeva, skla, plastu a kovu. Lakování: - lamináty, sklo, plasty - MDF, kuchyňské linky - stolařské výrobky (dveře, schodiště, kuchyně, obývací pokoje) - RAL, NCS od hlubokého matu až po vysoký lesk. Moření do jakéhokoli odstínu včetně metalízy.

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb

PROGROUP ENGINEERING, s.r.o. je společnost poskytující služby v oblasti strojírenství a elektronické výroby. Zaměřuje se na sváření, obrábění a tváření.

Společnost JK Nástroje s.r.o. působí na trhu od roku 1996. V současné době je naší hlavní specializací sériová výroba přesných součástí a výroba frézovacích nástrojů na zakázku podle výkresové dokumentace nebo také dle dodaného vzoru. S vývojem jednotlivých generací CNC obráběcích strojů firma obměňuje starší generace strojů za modernější, ...

Firma Ing. Zdeněk Brabec se sídlem v okrese Teplice se již od roku 2002 zabývá povrchovými úpravami různých materiálů, především ocelových a vysokorozměrných konstrukcí aplikací mokrého lakování různými barvami.  Současně také nabízíme metalizaci, tónování barev různých odstínů dle přání zákazníka, výškové práce a práce z plošin, tryskání a ...

Řemeslo: - zámečník, zámečnictví. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kovářské a kovodělné výrobky - protihlukové zábrany.

Výroba technických zariadení. Inžinierska činnosť v strojárstve. Opravy a úpravy motorových vozidiel. Stavba strojov s mechanickým pohonom. Zámočnícke a kovoobrábacie práce. Sprostredkovanie obchodnej spolupráce. Obchodná činnosť mimo koncesovaných živností. Výroba motorových vozidiel pre športové účely. Výroba a opravy ostatných ...

Galvanovna, povrchová úprava kovů. Galvanotechnika: -zinkování-provedení žlutý, modrý -chromování-dekorativní -niklování -mědění. Mechanické leštění kovů.

Prášková lakovna - povrchová úprava a předúprava kovů.

Návrh, výroba, montáž: - nerezové zábradlí - skleněné zábradlí - terasové zábradlí.

Služby: - povrchové úpravy - vakuové pokovování. Lisování. Recyklace: - plasty - barevné kovy.