Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Naše společnost vznikla již v roce 1999. Navázali jsme na mnohaletou tradici a zkušenosti při generálních opravách strojů jak pro naftový průmysl, t.j vrtných souprav jak mobilních, tak těžkých včetně příslušenství. Tato činnost byla postupně rozšířena o opravy stavebních strojů a prodej a servis bouracích kladiv Arrowhead a vrtacích ...

Průmyslová lakovna. Mokré lakování kovových výrobků o různé velikosti. Používáme materiály od dlouhodobě ověřených výrobců barev HEMPEL a COLORLAK.

Firma METAX CZ s.r.o. z okresu Náchod nabízí komplexní služby pro ochranu ocelových konstrukcí před korozí. V rámci svých nabízených služeb Vám ošetříme i drobné předměty jako jsou umyvadla, šicí stroje, kuchyňské váhy aj. Ošetřujeme i nekovové materiály: dřevo, plast, sklo aj. Ochranné práce: - tryskání - metalizace (šopování) - ...

Zakázková kovovýroba: -obráběčské práce -soustružení, frézování, broušení -zámečnické práce -řezání, broušení, sváření včetně AL**(hliníku) a nerezi -prostrihovaní, lisování, tváření. Výroba: -stroje na zakázku -nářadí -formy pro lisování a tváření -zakázková výroba na lisech. Výroba polotovarů a výrobků na hydraulických a ...

Služby: -garážová vrata -sekční, rolovací, výklopná: -konzultace, návrh řešení -odborná montáž garážových vrat -servis -brány, zámečnické práce: brány, vrata, zábradlí, schodiště, kovové přístřešky, regály a jiné konstrukce -svářečské práce, montážní práce, zajišťujeme povrchovou úpravu -bezpečnostní dveře Bedex: -profesionální kompletní ...

Zámečnictví. Výroba - nerez - ocel - zábradlí vnitřní, venkovní, točité, lankové - schody rovné, točité - vrata, brány Zámečnické práce - zakázková výroba - zakázky pro výstaváře.

Výroba - pryžové výrobky. Kovovýroba

Nabízíme výrobu a montáž ocelových konstrukcí a hal. Montované haly, ocelové konstrukce. Zámečnictví.

Výroba, dodávka, prodej a opravy: - náhradní díly, veškeré komponenty pro komunální vozidla značek AGM, Variant, Alficar, Magma, Multicar. Zakázková zámečnická výroba, zámečnictví. CNC obrábění.

Přípravné práce pro stavby. Přípravné stavební práce. Ruční výkopové práce. Zámečnictví, zámečnické práce.

Jaroslav Baksa provozuje zámečnictví a zaměřuje se na dělení materiálu, soustružení, frézování, broušení, vrtání, svařování a na další činnosti.

Kovovýroba: -výrobou dílců, obrábění kovů, kovoobrábění -obrábění CNC -broušení na plocho i na kulato -svařování hliníkových slitin a nerezu

Zakázková kovovýroba: -jakékoliv atypické výrobky z nerezu v kombinaci se dřevem, sklem, klasickou ocelí včetně povrchových nátěrů. Kovodělná výroba: -zámečník, zámečnické práce -služby, spolupráce. Návrh, zpracování dokumentace, výroba, dodávky včetně montáží: -interiéry a exteriéry pro rodinné domy i veřejné budovy: státní, firemní, bary, ...

Rostlinná výroba: -pěstování zemědělských plodin. Živočišná výroba. Provádíme: -stavební práce -zámečnické práce -stavební výroba.

Výroba, montáž: -ocelových oken, dveří (systém JANSEN) -ocelové protipožární uzávěry (systém JANSEN, požární odolnost EW, EI a S) -ocelové konstrukce, mostní zábradlí -ostatní ocelové konstrukce (balkony, ploty atd.) Povrchová úprava polyuretanovými práškovými barvami KOMAXIT nebo žárové zinkování. Dodávka poštovních schránek. ...

Antonín Zacha se soustředí na kovářské práce, výrobu bran, plotů a kovaných výrobků.

Bohumil Kročil pracuje v oboru zámečnictví. Práce souvisí s technickou dokumentací, výrobou, montáží a opravami zámečnických prvků.

Činnost, služby: - zámečnické práce - drobnější elektroinstalace - připojení spotřebičů myčky, pračky Oprava, servis: - drobné spotřebiče - sporáky - myčky - chladničky - čerpadla, bojlery, elektrokotle

Ladislav Gloser poskytuje zámečnické, svářečské a montážní práce. Pracuje s různými materiály jako jsou například ocel, nerez a plast.

Pokrývačské a klempířské práce - oplechování komínů - okapové systémy - výškové práce - natírání střech. Kovářské práce - umělecké kování na zakázku.

Kovovýroba, zámečnictví. Výroba - pracovníh stoly - polohovací stoly - zařízení pracovišť - výroba skříňových vestaveb do užitkových vozidel - kovové konstrukce - zábradlí - jednoduché stroje, včetně jejich servisu a oprav.

Luboš Mahel ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na činnosti týkající se zámečnictví, montáží a oprav tvářecích a hydraulických strojů.

Zámečnické práce. Výroba: - kovové, litinové a betonové lavičky, stoly - zahradní nábytek - odpadní koše - pískoviště.

Práce -zámečnické -provedení veškerých zámečnických prací -zahradní altány a pergoly -kované brány -bezpečnostní dveře, mříže, zámky, systémy generálního klíče -autorizované středisko MUL-T-LOCK -prodej spojovacího materiálu -kontrola třídění. - pálení plechů laserem

Radim Zástěra pracuje v oblastech nástrojářství, zámečnictví, kovovýroba a zajišťuje i prodej a montáž stínící techniky.