Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Zámečnictví. Vodoinstalatérství Topenářství

Zámečnické práce - kovovýroba

Realitní činnost Zámečnictví

Zámečnická výroba - mříže - vrata - interiéry - ploty - schody - zábradlí - práce s nerezem - schodiště

Svářečské kurzy Veškeré svářečské práce

Lakování Výroba - interiérové prvky a vybavení pro gastronomii odsavače par, barové a výčepní desky a pulty Broušení Povrchové úpravy Svářečské práce (metoda TIG austenitické oceli) - svařování potrubí v potravinářském, pivovarnickém a lihovarnickém průmyslu - svařování konstrukcí Zámečnické práce

Zakázkové stavební zámečnictví Svařování

Zámečnické práce. od 30.09.2015 do 31.12.2099

Nerezové zábradlí Zámečnické práce

Svářečský technolog. Poradenství v oblasti svařování kovů.Nabídka externího svářečského dozoru. - vypracování dokumentace svařování - přejímky ocelových konstrukcí, NDT - VT2, PT2 od 16.09.2015 do 16.09.2025

Práce se dřevem Nástrojářské práce Zámečnické práce

Prodej dveří, skříní a trezorů Nabízíme: - dveře interiérové i bezpečnostní. - zámky a závory - bezpečnostní kliky - řetězy - pokladny - trezory a skříně na zbraně - interiérové dveřní obložky - policový systém ELEMENT.

Natěračské práce Výškové práce Povrchové úpravy konstrukcí

Kovovýroba. Řemeslnické práce: -zámečnické -lisování -svařování -ohýbání -soustružení.

Zámečnictví. od 14.04.2014 do 31.12.2099

Zámečnictví od 05.04.2012 do 31.12.2099

Výroba - mříže Zámečnictví - brány Zámečnictví - věšáky Zámečnictví - ploty - zábradlí - schodiště Zámečnictví - ploty - brány - mříže - zábradlí - schodiště - krbové příslušenství - svícny - věšáky - kliky - kování - doplňky pro ...

Malířské práce Služby hodinového manžela Zednické práce Zámečnické práce Instalatérské práce

Výroba - mříže otvírací, kované Výroba - branky Výroba - regály Výroba - ploty - zábradlí - schody Zámečnické práce

Výroba - krbové výrobky rošty, dvířka, mříže Výroba - šperky náramky, prsteny Výroba - bytové doplňky (svícny, kliky, plastiky, lampy, lustry, květináče, ...) Umělecké kovářství Výroba - dveřní kování (kliky, madla, dvířka, panty, ...)

Zakázková výroba - vrata - brány Zakázková výroba - schodiště - zábradlí - ploty Zámečnické práce