Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Kovovýroba: -příhradové palety -drátěné vložky do palet -drátěný program (stojany, koše, cigaretové boxy, regály, kuchyňské doplňky -regálové systémy průmyslové, kancelářské, pro použití v domácnosti -kovová zábradlí. Prášková lakovna.

Protipožární nátěry Dodávka - garážová a průmyslová vrata Natěračské práce - protipožární, tovární haly, budovy, interiéry kanceláří, prodejny, ... Malířské práce - byty, chodby, ... Plynoinstalační práce Topenářské práce Návrh a realizace - interiéry - kanceláře, prodejny, byty, ...

Kovovýroba, konstrukce, vazníky. Zámečnictví. Klempířství.

Strojírenská výroba, strojírenství. Kovovýroba, kovoobrábění. Výroba automobilové součásti, automobilový průmysl.

Zednictví Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství -Zprostředkování služeb -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Konstrukční práce ve strojírenství

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství

Vyrábíme, dodáváme: -kovové konstrukce pro fotovoltaické elektrárny -výstavba FV, montážní prvky + montáže FV -komponenty pro výstavbu fotovoltaických elektráren a pro jejich celkovou kompletaci -FV na střechy -kovové konstrukce dle poptávky zákazníka - Solární systémy pro ohřev vody -zámečnická výroba - zábradlí, schodiště, regály, ...

Práce: -zámečnické. Výroba: -dřevařská.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník. Zakázková výroba: -posilovací stroje.

Svařování včetně nerezu Dělení materiálu laserem

Šití: -státní vlajky -třepetalky Zámečnické práce

Drobné opravy. -bytů, byty služba non-stop -voda i instalace, rozvody -elektřina i instalace. Práce: -zámečnické -opravy zámek, zámky -nouzové otevírání-byty.

vedeno již jako s.r.o. ALOKO Výroba, prodej: - lešení pro velké zatížení PROFESSIONAL -hliníkové konstrukce. Práce: -svařování hliníku.

Provádíme: - svařování všech druhů materiálů - řezání vodním paprskem, plazmou, plamen - jádrové vrtání - montáž technologického zařízení, kotlů - pískování (tryskací box v areálu společnosti) - ohraňování plechů V areálu je svářečská škola, kovovýroba, obrábění.

Kovovýroba, zámečnické práce, obrábění. -zábradlí, madla, nerezové výrobky -potrubní díly -písmena a číslice -mosazné obklady -kóje a klece -dílenská výroba a montáže -zakázková výroba.

Kovovýroba, práškové lakování, montáž, nástrojárna, lisování, lisování menších kovoodlitků.

vedeno již jako s.r.o. ALNE, s.r.o. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Zámečnictví, nástrojářství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, ...