Lisování je základ pro strojní technologie, jako je zápustkové kování, tváření za studena i za tepla a mnohé další důležité operace s materiály. Využijte proto služeb firem pracující s lehkými a těžkými lisy s využitím kovových i nekovových materiálů.

Zámečnictví. Kovovýroba. Zpracování a tváření kovů, nerezu a barevných kovů. Řezání kovů. Ohýbání na CNC ohraňovacím lisu. Lisování na výstředníkových lisech. Ohýbání trubek. Svařování metodou MIG, MAG, TIG. Sídlo firmy: - Brantice 341.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Zámečnictví, umělecké zámečnictví. Povrchová úprava. Kovoobrábění, svařování, lisařské práce.

Výroba strojírenská: -komponenty pro automobilový, elektrotechnický, telekomunikační, letecký, potravinářský či hodinářský průmysl: -spojovací materiál -statorové, rotorové plechy. Lisování a přesný střih, tváření kovů.

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Konstrukční kancelář: - konstrukce postupových nástrojů - konstrukce mechanizací - konstrukce středních a velkých lisovacích nástrojů - konstrukce transferových nástrojů.

Nástrojárna. Výroba, konstrukce, prodej: - lisovací nářadí - řezné nářadí - lisovací formy, forem - speciální operační přípravky. Lisovna. Služby: - lisování (nabídky volné kapacity).

Služby, práce: -telekomunikace Televizní instalace. Kovoobrábění: -na CNC* strojích. Lisování: -plechy tloušťky 1-4 mm, rozměry do 600-1200 mm.

Tvarové řezání plechů. Řezání laserem. Svařování. Ohýbání na lisu. Soustružnické práce. Frézování.

Kovovýroba, zámečnické práce: - vozíky - rudly - hromosvody - lisování dílů - nástřihy dle požadavků - ohýbání trubek - soustružení - sváření CO2

Kovovýroba: - kovovýroba na zakázku - soustružnické práce - lisování - obrábění.

Stavba, montáž: -krby s možností napojení na ústřední topení. Práce: -rekonstrukce bytových jader -topenářské -elektrikářské -instalatérské, vodoinstalační Prodej: -nářadí pro jemnou mechaniku -stroje a zařízení pro potravinářský průmysl -potrubí pro výrobu nápojů. Lisování na lisech od 9 do 200 tun -výlisky z nerezového ...

Vstřikování plastů a montáž na zakázku. Firma je certifikována systémem řízení jakosti dle ČSN ISO 9001:2000. -zakázková výroba vstřikovaných dílů -komplexní servis: -výroba forem, technické konzultace, výroba a následné opracování dílů kompletace polotovarů a výrobků.

Laserové pálení a lisování kovů za studena. Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí a kovových součástek.

Lisování, svařování a stříhání kovových dílů.

Lisování: - CD - DVD. Možnosti výroby: - klasická CD - Mini CD - CD Card - Shape CD - speciality.

Strojírenská výroba: -kovoobrábění -speciální obrábění a CNC -lisování -všechny druhy broušení -výroba strojů a zařízení -kovové konstrukce.

Činnost: - kovovýroba - frézování - CNC obrábění - třískové obrábění - soustružení - tyče, příruby - vrtání - elektroerozivní obrábění - hloubička s planetováním - lisování.

Výroba, servis: - výroba forem na vstřikování plastu - koncept, realizace, modifikace, sériová produkce - opravy - prototypování - modifikace forem - výroba montážních přípravků - konstrukce a výroba manipulátorů pro vyjímání dílů z forem.

Služby: - lisařské práce - kovoobrábění - frézování, soustružení, vrtání, atd. - elektroerozivní obrábění - elektrodou a drátem - NC obrábění Velkoobchod, maloobchod: - kovové spojovací prvky pro sádrokarton - kovové spojovací prvky RG 45mm - sanitární program - profily a lišty - spojovací materiál - výztužné pásky a ...

Kovovýroba: -dělení materiálu -svařování -obrábění -lisování.

Kovoobrábění a nástrojářské práce: -elektroerozivní obrábění -frézování, CNC frézování -soustružení, broušení na plocho i na kulato -výroba lisovacích a tvářecích forem -lisovací nástroje -lisování z plechu a z plastu.

Zámečnictví. Kovovýroba, obrábění: -kovová vrata, ploty, police, mříže, schodiště, zábradlí, zahradní krby, grily, udírny, teplovzdušná kamna a krby na dřevo i kachlové provedení -ocelové stavební konstrukce -krbové vložky na míru do stávajících krbů. Práce: -frézařské -soustružnické -lisařské lisování ...

Strojírenský výroba: -obrábění - soustružení a frézování jak klasické, tak CNC -broušení -tepelné zpracování -chemická úprava povrchu -montážní práce -kontrola kvality -galvanická povrchová úprava kovů -lisování.

Výroba: - přesné laserové výpalky (z oceli, nerezu, hliníku, pozinku, alu zinku) - plechové skříně - rozvaděče - technologické celky, jednotlivé komponenty a kovové výrobky. CNC laserové pálení. CNC laserové řezání plechů. CNC ohýbání kovových materiálů. Lisování šroubů, matic, sloupků, svorníků a jiného spojovacího ...