Nástrojářské služby zahrnují soustružení, řezání, frézování, měření, broušení, ostření a jiné úkony. Součástí služeb je i výroba nástrojů potřebných ve výrobě a průmyslu, jako je měřící technika, střižné nástroje, vrtací zařízení a ohýbací nástroje.

Výroba, lisovna, lisování: - plastové díly pro automobilový, potravinářský, elektrotechnický a stavební průmysl Nástrojárna: - výroba forem

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba: - vstřikovacích forem, boční díly chladičů automobilů - nástroje pro prostorově komplikované díly - díly chladičů - rozvody chladící kapaliny, vzduchu, paliva. Servis a údržba forem.

Konstrukce, výroba a dodávky pro vybavení lisoven: - lisovací nástroje - nástroje a díly pro prototypy - formy na plasty a formy pro tlakové lití - postupové, transferové a samostatné nástroje pro automobilový průmysl vč. vlastní konstrukce, simulací a výpočtů - formy pro vstřikování plastu - formy pro lití hliníku pod tlakem kovacích ...

Výroba: -3D modely pomocí CNC technologie. -formy pro vakuové tvarování plastů. -modelová zařízení pro slévárny.

Kovoobrábění, kovovýroba: -výroba lisovacích, stříhacích nástrojů(střihalda, raznice, ohýbadla) -tvarové řezání materiálu na CNC* strojích (plasma, autogen) -soustružení -frézování -hoblování -broušení -svařování MIG/MAG -stříhání -práce na ohraňovacím lise -lesní lanový naviják včetně příslušenství (stahování kulatiny).

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářské práce, nástrojářství. Obrábění kovů, kovoobrábění: - frézování - soustružení.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Nástrojářství. Nástrojářské práce. Instalatérské práce. - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení.

Servis – Transport – Technik a.s. v Napajedlích se zabývá výrobou přípravků a nástrojů a profesionální renovací historických vozidel. Sortiment výroby – nástrojárna: -kusová a malosériová výroba soustruhů, frézek, brusek a souřadnicových vyvrtávaček -vrtací, frézovací, soustružnické, kontrolní, montážní, sestavovací a svářecí přípravky.

Zámečnictví, nástrojářství. Jeřábnické práce. Pronájem, půjčovna, montáže, demontáže, opravy, servis: - jeřáby Potain. Realizace po celé ČR.

Dodávka: - nástroje, měřidla pro lehký průmysl.

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce Obráběčství

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba historických replik zbraní a zbroje.

Služby: - návrhy a vývoj v oblasti tváření plechových dílů v sektoru automobilového průmyslu - engineering - naplánování jednotlivých částí výrobního procesu - projektový management - konrola, koordinace výroby, zkoušky kvality - tooling - údržbářské práce, údržba nářadí - dodatečné práce na dílech - elektrotechnika.

Dodávka. - nástroje na míru - brusné, rozbrušovací, řezné, vrtací a orovnávací nástroje - nástroje a stroje pro stavební průmysl - brusivo.

Činnost - CNC obrábění - nástrojařská výroba.

Výroba nástrojů pro přesné vystružování děr a speciálních upínačů

Činnost: - ostřihy pro tlakově lité odlitky ze slitin AL a lehkých kovů - výroba, servis ostřihovací nástroje - prostřihy plechů

Jsme malou modelárnou rodinného typu, založenou v roce 1992. Bohaté zkušenosti s výrobou forem a modelů pocházejí z bývalého automobilového závodu Liaz. Modelové zařízení a formy vyrábíme na základě výkresů, vzorků odlitků, strojních dílů, nákresů a skic. Zaměřujeme se na výrobu pro slévárenství, sklářství a na vakuové tváření plastů. Dále na ...

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Činnost: - konstrukce vstřikovacích forem - návrh elektrod pro EDM - návrh, výroba montážní a měřící přípravky - návrhy pilonů a krycích masek pro pokovovací linky - všeobecné 3D modelování a vizualizace

Firma RUPET international s.r.o. se zabývá obchodní činností, exportem a importem, konstrukcí CAD-CAM (systém CATIA). RUPET international dále na našem trhu výhradně zastupuje tyto firmy: SUHNER Automation expert, SUHNER Abrasive expert, ROSTA a KESO.

Firma RUPET formy a modely s.r.o. se zabývá konstruční činností a výrobou forem a modelů, lisovacích, tvarovacích.