Nástrojářské služby zahrnují soustružení, řezání, frézování, měření, broušení, ostření a jiné úkony. Součástí služeb je i výroba nástrojů potřebných ve výrobě a průmyslu, jako je měřící technika, střižné nástroje, vrtací zařízení a ohýbací nástroje.

Nástrojárna a modelárna - konstruuje, vyrábí a dodává: - lisovací nástroje - nástroje a díly pro prototypy - kontrolní přípravky. Specializuje se na výrobky pro automobilový průmysl s vysokou náročností na kvalitu. Kusová výroba přesných dílů 5 -ti osé obrábění, 3D CNC obrábění, 3D měření.

Stavební práce. Zámečnické práce, zámečnictví. Nástrojářské práce, nástrojářství Obrábění - strojní dílna.

Výroba: -nástroje pro práci za tepla -ozubená a řetězová kola /ne kuželová/ průměr 30-900 mm. Broušení nakulato. Renovace jeřábových pojezdových kol. CNC soustružení. Zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Kovovýroba, nástrojářství.

Výroba: - formy na vstřikování plastů - formy na slitiny kovů - postupové střižné nástroje - nástroje na lisování kovů. Provozovna: Chrudim Průmyslová 90 537 01 Chrudim Tel.:469655813 Hradec Králové Bří Štefanů 950 500 02 Hradec Králové Tel.:495546757

Zámečnictví, nástrojářství

Strojní dílna. Práce: -nástrojářské práce -obrábění -broušení -výbrusy -obráběcí. Výroba: -nástroje a formy.

Výroba a opravy forem pro PUR hmot Konstrukce forem, přípravků a zařízení na zpracování PUR hmot.

Zámečnictví, nástrojářství Specializovaný maloobchod.

Nástrojárna. Lisovna kovů. Konstrukce CAD/CAM.

-Velkoobchod a maloobchod Zámečnictví, nástrojářství

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Výroba - atypické náhradní díly pro dopravní vozidla včetně přijímky Výroba - manipulátory nejen pro automobilový průmysl Ostření - řezné nářadí (frézy, nože, vrtáky) Výroba - nástroje, přípravky, řezy, ohýbací nářadí včetně repasování - razníky a matrice pro niblovací stroje Kooperační obrábění Výroba - různé ...

konstruktérská činnost-střížné, lisovací nástroje.

Nástrojárna. Lisovna. Výroba nástrojů a nářadí.

Výroba, nástrojárna, kovovýroba: - frézování na CNC - tvarové broušení BPH - soustružení - broušení na kulato - elektroerozivní hloubení CHARMILLES 31 a 35P ROBOFORM - elektroerozivní řezání drátem CHARMILLES ROBOFIL 290, 310, 2020, 2030 - měření DELTEK VISION 300 CEV, snímání kamerou a dotykovou sondou.

Zámečnictví. Nástrojařství. Kovoobrábění.

Výroba, vývoj, konstrukce, montáž, prodej: -vysokorychlostní obráběcí stroje a centra pro výrobu: -formy a lisovací nástroje -zápustek, zápustky.

Nástrojárna - strojní díly Výroba a servis - lisovací nástroje a přípravky

RONAS s. r. o. Rožnov pod Radhoštěm precizní nástrojárna, lisovna plastů Výrobní program: - vstřikovací formy pro termoplasty - výroba přesných obráběných dílů a přípravků - vstřikování technických dílů z termoplastů - kovovýroba - CNC obrábění. Dodávky pro průmysl: - automobilový - elektrotechnický - spotřební - strojírenský.