Nástrojářské služby zahrnují soustružení, řezání, frézování, měření, broušení, ostření a jiné úkony. Součástí služeb je i výroba nástrojů potřebných ve výrobě a průmyslu, jako je měřící technika, střižné nástroje, vrtací zařízení a ohýbací nástroje.

Výroba: - nástroje a nářadí - formy a plastové díly pro automobilový průmysl.

Výroba: -formy, přípravky. Elektroerozivní obrábění.

ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Služby: -zpracování plastů na vstřikovacích lisech, do hmotnosti 1 kg. Výroba: -lisování kovů, stříhání plechu -výlisky a komponenty -formy, nástroje.

Výroba: - střižné a lisovací nástroje - formy pro plasty a pryž - zlatnické nástroje a výrobky potřebné k ražení - hydraulické bloky - svařovací, upínací a měřící přípravky - nástroje pro důlní mechanismy - atypické soustružnické nože - kovoobrábění - náhradní díly pro železniční kolejová vozidla.

Výroba: -zámky -kování. Zakázková kovovýroba.

Montáž, prodej: -plastová okna-systém VEKA. Výroba: -nástroje. Práce: -povrchová úprava kovů-galvanizace -tváření kovů.

-Výrobu nářadí pro díly dále určené automobilovému průmyslu -Slévárenská modelová zařízení -Formy a kokily pro tlakové a gravitační lití -Ostřihovací nástroje pro tlakové odlitky -Postupové lisovací nářadí do hmotnosti tří tun -Objemové měřící přípravky -Výrobu prototypů -Obrábění tvarově složitých dílů z houževnatých ocelí

Výroba, prodej: - výkresů dle požadavků zákazníka - šrouby M3 - M12, t řídy pevnosti 5.8, 8.8 ocelové včetně povrchové úpravy, mosazné - podložky vystřihované i pružné - spojovací materiál soustružený dle norem i výkresů: - kolíky, čepy, matice, šrouby, různé tvarované díly. Výroba disponuje vlastní galvanizovnou, kalírnou a ...

Výroba: - stopkové nástroje: - kolíčkovací vrtáky - redukce pro kolíčkovací stroj - záhlubníky - dlabací vrtáky - frézy - sukovníky - stupňovité vrtáky - vroubkovací kolečka - nástroje pro opracování dřeva. Prodej: - veškeré nástroje pro truhláře.

Práce: -zámečnické -nástrojářské -rytecké -obrábění kovů -zpracování plastů, lisování plastických hmot -gravírování kovů. Výroba, prodej: -formy pro lisování -lisovací nástroje -jednoúčelové automaty.

Truhlářství, dřevovýroba. Zámečnictví, nástrojářské práce.

Hostinec. Restaurace. Zámečnictví, nástrojářství.

Výroba: - formy na gumu - vstřikovací formy - vakuovací formy na akryláty - formy na PUR - nástrojů. Kovoobrábění.

Výroba: -modely -dřevěné -epoxidové -kovomodely -odlitky -opracování.

Opravy dezénů forem pro vstřikování plastů, optimalizace lesku na přesné hodnoty, oživení dezénu pískováním. Nabízíme: - služby týkajících se oprav forem, poradenství a odborného servisu. - povrchovou úpravu kovů. Chemický popis forem: - např.: dílců nástojů, loga firem, technický popis, datumovka apod. Non-stop pohotovost !!!

Výroba a prodej: -vrtné nástroje, zeměvrtné nářadí -listová dláta, valivá dláta -přechody, spojníky, koncovky, centrátory a přibíráky -vrtné tyče, vrtné šneky -korunky jádrovací, pažnicové, -výměnné štoly, nože a zuby -velkoprůměrové šneky, vrtné hrnce, jádrovky -pažnice, tlačné roury, betonovací roury -ochrany proti oděru ...

Kovovýroba: -šrouby -hřebíky -řetězy -nářadí -řezací nástroje.

Výroba: -zednické nářadí -autopřívěsy -kovovýroba -svařování, lisování, třískové obrábění, broušení bezhroté -CO2* -strojní lisy 25-100 tun -zámečnické práce -zakázková kovovýroba -výroba pružin.

Výroba: -střižných nožů do všech typů tabulových nůžek -lišt do ohýbaček plechu a plochých dřevařských nástrojů -kovovýroba.

Velkoobchod, prodej: -zemědělské stroje, příslušenství a nářadí. Výroba: -nože, nástroje, železářské výrobky.

Výroba diamantových nástrojů. Zakázková výroba nástrojů (galvanickou technologií): - nanášení diamantu či KNB na polotovar zhotovený dle výkresu - nanášení diamantu či KNB na dodaný polotovar. Výroba standardních diamantových a KNB nástrojů (galvanickou technologií).

Práce: -nástrojářské -topenářské -zámečnické -instalatérské. Výroba zámků, kování a jiných kovových součástí.