Nástrojářské služby zahrnují soustružení, řezání, frézování, měření, broušení, ostření a jiné úkony. Součástí služeb je i výroba nástrojů potřebných ve výrobě a průmyslu, jako je měřící technika, střižné nástroje, vrtací zařízení a ohýbací nástroje.

Stavební zámečnictví. Výroba: -brány, vrata -ploty, mříže -ocelové konstrukce -zábradlí -ohrádky na truhlíky. Nástrojářství. Opravy: -nářadí a nástroje.

Výroba: - sportovní potřeby - ohýbání trubek -ochranné rámy na terénní a užitková vozidla z leštěného nerezu - stavba strojů na zakázku - svařování nerezu - výrobky z nerezu.

Kovovýroba, kovoobráběčství: - obrábění kovů, kovy. Výroba, dodávka: - stavební nástroje - nářadí.

Konstrukce, výroba: - vstřikovací formy na plasty - formy vyfukovací, vakuovací a na gumu.

Obrábění rotačních součástí. Ostření: - nástroje na NC ostřičce. Frézařské práce. Broušení. Výroba: - frézy - vrtáky - výstružníky - záhlubníky.

Nástrojárna. Konstrukce, výroba: -lisovací nástroje -přípravky pro automobilový průmysl -CNC* obrábění -elektroerozivní obrábění. Ústředí, kanceláře: -Plzeň, Petřínská 2.

Výroba vstřikovacích forem a nástrojů.

Nástrojárna. Výroba: -nástroje na tváření plechů -postupné lisovací nástroje -kombinované nástroje -formy výlisky z technické pryže -svařovací, frézovací a vrtací přípravky -upínače -speciální řezné nástroje atd.

Výroba a konstrukce nástrojů (formy): - nástroje na vstřikování plastů - nástroje pro vstřikování technické pryže - nástroje pro vstřikování lehkých slitin - nástroje pro vstřikování silikonu - nástroje pro tváření kovů.

Konstrukce a výroba: - lisovací nástroje a formy. Výroba: - technické výlisky z plastů: - zpracování termosetů - zpracování termoplastů.

Služby-řemeslo: -formy pro vysokotlaké lisy -nástrojářství -kovoobrábění.

Kovářství, podkovářsví. Zámečnictví, nástrojářství.

Práce: - zámečnické - nástrojářské.

Autoservis. Práce: - zámečnické - nástrojářské.

Kovovýroba, výroba: - dílce - střižní nástroje - jednoduché vstřikovací formy na plast Reference: - Benteler - Pekm Knobloch

Zámečnictví. Nástrojářství. Obráběčství.

Tváření plechů lisováním. Technologie plošného tváření. Nabídka řešení od vývoje technologie a konstrukce až po dodávky odzkoušených nástrojů.

VÝROBA: - vstřikovací formy na plasty SLUŽBY: - oblast laserového gravírování

Práce: -mechanické úpravy kovů. Kovovýroba, výroba: -nástroje a nářadí.

Kovoobráběčství, nástrojařství, CNC frézování, CNC soustružení, NC řezání, broušení naplocho, konstrukce, design a vizualizace.