Nástrojářské služby zahrnují soustružení, řezání, frézování, měření, broušení, ostření a jiné úkony. Součástí služeb je i výroba nástrojů potřebných ve výrobě a průmyslu, jako je měřící technika, střižné nástroje, vrtací zařízení a ohýbací nástroje.

Strojírenská výroba: - zakázková výroba jednoúčelových strojů nebo jejich dílů - výroba a montáž ocelových konstrukcí - výroba vnitřního a vnějšího ozubení včetně jeho broušení Generální opravna: - generální opravy obráběcích a tvářecích strojů + kompletní dokumentace - preventivní prohlídky strojů - běžné opravy i stálý servis včetně ...

Konstrukce, výroba, prodej, servis: - výroba forem na plastové výlisky - tvářecí nástroje na lisování.

Firma UNIKOV Steel, s.r.o. se zabývá kovovýrobou. Strojírenská výroba, lehká obrobna, nástrojárna, přípravna materiálu, prášková lakovna. Výroba kovového zahradního nábytku - židle, stoly, doplňky, příslušenství - návleky, polstry, ostatního kovového nábytku - postele, skříně. Provozuje i e-shop. Společnosti UNIKOV Steel najdete v Bzenci ...

Výroba, prodej: - domácí potřeby z plastů - lisování technických výtisků - zakázková výroba - nástrojářská činnost - formy na lisování plastů.

Výroba: - formy pro vakuové tvarování plastových obalů - kovovýroba

František Dvořák se zaměřuje na zámečnictví a nástrojářství..

Hledáte-li spolehlivého a zkušeného dodavatele kompozitních a materiálů a výrobků z termoplastů, pak jste na správném místě. FORM s.r.o. je česká firma, která se již 30 let věnuje výrobě a dodávkám špičkových produktů pro různé průmyslové odvětví. Ať už potřebujete komponenty pro kolejová vozidla, autobusy, automobily, stavebnictví, zemědělství, ...

Kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnické práce, zámečnictví. Nástrojářství, nástrojářské práce. Zakázková soustružnická výroba, sériová výroba na soustružnických automatech.

Výroba forem pro tvarování výlisků z fólií PVC, PET, flokáž a PSH v síle 0, 2 mm - 3 mm metodou vakuového i přetlakového pozitivního a negativního tvarování, včetně mechanického předtvarování.

Společnost CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. se zaměřuje na technologie vstřikování plastů, forem a nástrojů. Provozujeme vlastní nástrojárnu a vstřikovnu plastů, nabízíme konstrukce, výrobu a aplikace horkých systémů na vstřikování plastů. Jsme schopni zajistit komplexní řešení forem od konstrukčního návrhu formy po dodávku kompletního nástroje i ...

Výroba: -elektro-mechanické součástky -lisovna, lisování kovů -nástrojárna -výroba střižných nástrojů -produkce zejména pro automobilový průmysl.

TORATECH s.r.o. se zaměřuje na strojírenství, výrobu vstřikovacích forem pro automobilový průmysl a distribuci obalového materiálu.

Lukáš Nejedlý se zaměřuje na zámečnictví, zednictví a nástrojářství.

Pavel Hospodka se zaměřuje na obráběčství. zámečnictví, nástrojářství.

Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství

Luboš Ledvinka se zaměřuje na zámečnické a nástrojářské práce.

Zámečnictví, nástrojářství Kominictví

Práce: - nástrojářské - kovoobrábění - CNC obrábění - soustružení. Výroba: - nástroje - formy na vstřikovací lisy. 3D měření. Sídlo firmy: - Českobratrská 2227/7, Ostrava.

Zámečnictví, nástrojářství

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Dalibor Pařil se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a obráběčství.

Kovoobrábění. Průmyslové modely. Zakázková výroba: - měřící zařízení. Řemeslo: - konstruktér - soustružník - nástrojář - strojní zájmečník - svářeč - brusič - frézař - horizontkář.

Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství

Petr Ambrož se zaměřuje na nástrojářství a zámečnictví.