Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
Hledáte profesionála v oblasti kovovýroby? Potom nám dovolte představit firmu NC Line a.s., která se zaměřuje na zpracování a ohýbání plechů, svařování, řezání laserem, CNC vysekávání, ohýbání plechů, povrchové úpravy, děrování a také vrtání. Do našeho portfolia služeb patří rovněž před povrchové úpravy jako je tryskání ocele či nerezu.
NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
Nabízíme svařování hliníku a nerez oceli. Vyrábíme jednoúčelové stroje a zařízení na zakázku. Práce: - svářečské - kovoobráběčské - strojní zámečnické - nástrojářské.

Zakázková výroba - CNC obrábění - díly z ušlechtilých ocelí a hliníkových slitin.

Kovoobrábění a lisování kovových dílů: - pro automobilový a hodinářský průmysl - vlastní výrobky. Nástrojárna, kovovýroba.

Společnost Element Display s.r.o. se zaměřuje na CNC obrábění plechů a výrobu stojanů, držáků a výrobků pro manipulační a skladovací techniku.

Společnost LABARDIN SEAL s.r.o. se zaměřuje na svařování, CNC obrábění, ohýbání a výrobu prototypů z plastů a kompozitních materiálů.

Výroba strojů na výrobu, zpracování a zušlechťování skla či skleněného vlákna. Nabídka pásových chladicích pecí, pekařských pecí, ocelových konstrukcí, jednoúčelových sklářských strojů a dalších. Zajištění servisních služeb, revize elektrických a plynových zařízení či montážních prací.

Závod Plasty: - vstřikování plastů - výroba plastových komponentů pro automobilový, elektrotechnický a obalový průmysl. Závod Obaly. Výroba a potisk plastových tub: - laminátové tuby s potiskem - materiály fóliového typu - vysekávané samolepící etikety. Závod Kovo. Strojírenská výroba - kovoobrábění. Výroba mechanických ...

Naše společnost je hrdým lídrem v oblasti strojírenství, kde se specializujeme na precizní výrobu a obrábění kovů. Naše moderně vybavené CNC soustružnické centra a křivkové automaty jsou zárukou vysoké kvality a přesnosti soustružených dílů. Věnujeme se také broušení nakulato, což nám umožňuje dosáhnout dokonalého povrchového finiše. Kromě toho ...

Strojírna, strojírenství, strojírenská činnost. Strojní obrábění na zakázku, kovovýroba, broušení litiny, soustružnění, frézování, kovoobrábění, zámečnictví. Kování, lisování, ražení, válcování kovů, prášková metalurgie.

Technické služby: - podnikání v oblastech nakládání s odpady - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje - kovoobráběčství - zámečnictví - práce zemními a stavebními mechanismy - zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu - montáž, opravy a revize výhradně elektrických zařízení - výroba rozvaděčů nízkého napětí - ...

Výroba: -nástroje pro válcování vnějších závitů -závitové válce -závitové čelisti ploché, segmentové a tangenciální -válečky do závitových hlav -broušení a válcování závitů -obrábění.

Společnost K-steel s.r.o. zajišťuje sériovou a zakázkovou kovovýrobu, svářečské i zámečnické práce. Mezi naše činnosti patří také výroba nástrojů, dle zadání či vlastní konstrukce. Sídlíme ve městě Mnichovo Hradiště na ulici Jiráskova. Kovovýroba: - zakázková, sériová kovovýroba - svařování, svářečské práce - zámečnické práce, ...

Nástrojářské práce: - výroba nástrojů pro tváření kovů - výroba forem pro plasty, gumu, kompozity - servis lisovacích, tvářecích nástrojů - kovoobrábění.

ČKB Strojírenská s.r.o. se zaměřuje na obrábění kovů, CNC soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Laserové řezání Zpracování plechů Kovoobrábění Povrchová úprava a montáže.

Zabýváme se strojírenskou výrobou. Provádíme obrábění kovů a svařování. Provozovna: Osík 50 - areál Orlimex

Společnost ZMS s.r.o. je česká rodinná firma specializující se na zámečnictví a kovovýrobu, provádí řezání vodním paprskem, svařování, ohýbání na ohraňovacím lisu a výrobu potrubních dílců. Vlastní provozní objekt firmy má rozlohu 950 m2 a zahrnuje hrubou i lehkou výrobu a kancelářské prostory. Firma ZMS s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou ...

Výroba komponentů a náhradních dílů na tuzemský trh.

Zakázková výroba: -stroje, zařízení, technologické celky pro průmysl sklářský, textilní, potravinářský, pro výrobce izolačních materiálů. Strojírenská výroba: -stroje, atypické technologie dle dodané dokumentace -zpracování plechů (plechy všech tlouštěk)-řezání, lisování, pálení, stříhání, ohýbání -svářečské práce (jakýkoli materiál včetně ...

Kovovýroba, montáž: - technika tváření - řezání a děrování, CNC technologie - lisování - lehké a těžké kovové konstrukce - spojovací technologie - konstrukce krytů - montáž systémových konstrukcí - návrh, analýza a vývoj - výroba komplexních součástí pro osobní vlaky. Certifikace: ISO 9001:2009, DIN EN 15085-2, EN ISO 3834-2, EN ISO ...

Společnost KOWEB s.r.o. nabízí svým zákazníkům jen ty nejkvalitnější služby v zámečnické výrobě. Náš výrobní program zahrnuje ocelové konstrukce, zásobníky, částí zemědělských strojů, pochozí lávky a také regálové systémy. Naleznete nás v obci Linhartice, okres Svitavy. Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové konstrukce - zásobníky sypkých hmot, ...

Společnost KOVO Mlynář je rodinná firma se sídlem ve Svitavách, která působí na českém trhu od roku 2012. Specializuje se na strojní obrábění a výrobu menších přesných dílů.

Zpracování plechů: - CNC vysekávání (řez CNC laserem) - CNC ohýbání. Svařování černého a nerezového materiálu (ocel, nerez, hliník a jeho slitiny). Zámečnická výroba. Lakování (práškové, mokré). Provozovna: - Hranická 505, 75361 Hranice - Drahotuše.

Výroba přesných strojních částí a součástí. Obrábění.

FSG - Tech s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kovových součástek, CNC obrábění, programování a měření s důrazem na kvalitu a přesnost.