Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
kovoobrábění - frézování do 800x600mm

Kovovýroba. Provádění kovoobráběčských prací včetně úpravy povrchů.

Strojní opracování kovů a plastů. Práce na NC a CNC strojích. Kovoobrábění, frézování, broušení, soustružnické práce, soustružení NC a CNC stroje. Soustružení na automatech. Zajištění: - galvanické pokování zinkem - chromování - komaxitování - kalení - indukční kalení - žíhání.

Zámečnictví, umělecké zámečnictví. Povrchová úprava. Kovoobrábění, svařování, lisařské práce.

Práce, výroba, kompletace, prodej: - kovovýroba, - odmašťovací mycí stoly pro vodou ředitelné odmašťovací kapaliny.

Výroba a dodávky: - sklolaminátové ohradníky - vstřikovací formy na plasty - výrobky dle požadavků zákazníka

Montáž - ocelové konstrukce. Oprava, servis - energrtické zařízení. Práce: -kovoobráběcí -svářečské -zámečnické. Návrhy projektové dokumentace, výroba, montáže, úpravy a likvidace ocelových konstrukcí zejména: -haly, kontejnery, potrubní systémy, části výrobních linek, příčníky, podpěry, vazníky, drážky, schodiště, ...

Výroba: - frézováním, soustružením, řezáním a broušením na CNC a konvenčních strojích v kusové a malosériové výrobě.

Řezání a válcování závitů různých průměrů. Povrchové úpravy: -komaxit (vlastní komaxitovna) -zinkování (externě) žárové i chemické -máčení ve vodou ředitelných barvách. Výroba: -Solární systémy-montáž solárních systémů pro ohřev teplé užitkové vody. -Cu program (měď)-tvarování a ohýbání CU-trubek do požadovaných tvarů a sestav se ...

Kovoobrábění. Výroba: - strojní díly pro jednoúčelové stroje a výrobní linky - montáže výrobků do sestav a strojních celků - přesné díly, náhradní díly do strojů - mechanické celky dle dodané dokumentace včetně zajištění kalení a povrchové úpravy. Práce: - CNC frézování na vertikálním frézovacím centru - maximální velikost ...

Výroba: - nástroje - jednoúčelové stroje. Kovovýroba, kovoobrábění. Služby: - třískové obrábění - frézování - svařování - broušení.

Výroba, vývoz, export, import: - kovovýroba - zápustkové výkovy děrované, kruhové, tvarované, válcované Prodej: - hutní produkty a válcované oceli. Strojní opracování strojírenských dílů. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nástrojové oceli - oceli pro kování výkovků - ocelové profily, plechy, trubky - feroslitiny.

Kovoobrábění a soustružení, frézování a broušení na kulato.

Do naší ucelené výroby patří kovovýroba zaměřená na zpracování plechů, ohraňováním a děrováním na CNC lisech TRUMATIC. Vyrábíme cenově zajímavé rozvaděče a zdrojové skříně v provedení podle přání zákazníka.

Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.

Práce: -gravírování -CNC frézování -laserování -řezání laserem -velkoplošný tisk. Výroba: -skeletové, sluneční a netradiční hodiny

Kovoobrábění, obrábění kovů, kovy. Soustružnické práce.

TIGEMMA, spol. s r.o.Bělotín Kovovýroba. Opracování plechů na CNC strojích: - řezání laserem do síly 20 mm, formát 2x4 m - kyslíkové a plazmové řezání plamenem do síly 180 mm, formát 2, 5x6 m - ohýbání na ohraňovacím lise v šířce 4000 mm, tloušťce 8 mm - svařování v CO2 a TIG/WIG. Povrchová úprava kovů a ochrana plechů: ...

Práce: -obrábění kovů, -soustružení, -frézování, -drobné zámečnické práce.

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Výroba: - válečkové dopravníky. Výroba, dodávky: - sportovní nářadí Obrábění: - strojní.

Strojírenská výroba: - obráběcí a zámečnické práce - opravy hydraulických zařízení a převodových skříní.

Zámečnictví: -kovoobrábění, frézování, vyvrtávání, soustružení, svařování -výroba schodů, zábradlí apod.

Výroba, prodej, montáž: - větrací mřížka z hliníkových profilů - větrací klapka do okenních výplní. Obrábění hliníkových odlitků.