Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Innovate Technology Solutions s.r.o. je strojírenskou výrobní společností, jejíž produkty mají uplatnění v širokém spektru strojírenského průmyslu.

Kovoobrábění. Strojírenská výroba. Kovovýroba: - obrábění kovů na soustružnických automatech a na CNC dlouhotočných automatech - výroba menších dílců do rozměru 30 mm - válcování závitů - broušení povrchu, povrchová úprava v KOO - tepelné zpracování v KOO - zpracování veškerých ocelí, nerez, mosaz, plast, dural. Práce: - ...

Výroba: -nábytkové kování. Služby: -kovovýroba -zámečnictví. -montážní práce -kompletace výrobků

Výroba, prodej, servis: - brousící stroje - broušení vodících ploch - zaškrabávání ploch - svářečské práce - obrábění kovů

CNC frézování - malosériová výroba.

Tvarové řezání plechů. Řezání laserem. Svařování. Ohýbání na lisu. Soustružnické práce. Frézování.

KOVOOBRÁBĚNÍ - kovoobrábění - kovovýroba - Soustružení - Frézování - Vrtání - Řezání a válcování závitů - Dělení materiálu D Á L E Z A J I S T Í M E : - zámečnické práce : sváření, stříhání a ohýbání plechu atd. - povrchová úorava kovu : lakování, brynýrování, galvanické pokovování - zkompletování ...

Kovovýroba. Veškeré zámečnické práce. Svařování.

Výroba součástí a náhradních dílů s následnou tepelnou úpravou, broušením na kulato i na plocho, elektroerozivním řezáním drátem, vyjiskřováním-hloubička bez ohledu na jejich tvrdost. Soustružení, frézování, obrážení, sváření Al, Cu, Fe.

Zajistíme pro Vás strojní výrobu - ocelové konstrukce - obrábění - odlévání - odlitky.

Kovoobrábění, kovovýroba: - soustružení, frézování, vrtání

Zámečnictví, zámečnické práce. Kovoobrábění. Malovýroba. Soustruh, soustružení, fréza-univerzální. Svařování hliník, nerez, bodové svařování v ochranné atmosféře.

Obchod, prodej, dodávka až k zákazníkovi, výroba, inženýrink: -soustružení, kovoobrábění (i v CNC): -ocelové díly, svařence -opracování odlitků a výkovků, hmotnost nerozhoduje -třískové obrábění (i v CNC).

Nabízíme: - dělení materiálu - výroba ocelových konstrukcí - obrábění na konvenčních strojích - obrábění na číslicově řízených strojích.

Kovovýroba, zámečnická výroba, zámečnictví: -mříže -pojízdná a rolovací vrata -zámky, kování -spojovací materiál -činky, dětská vozidla. Práce: -soustružnické. Oprava, servis: -sportovní nářadí -lyže, kola. Služby: -výroba klíčů, klíče -otvírání bytů -broušení -nože, nůžky, brusle.

Výroba: - formy - nástroje. Práce: - zakázkové kovoobrábění.

Výroba, prodej: -rylovací matrice JAZZ.

Služby: - broušení nástrojů (nástroje), nářadí. Nabídka soustružnické a frézařské práce.

Obráběčství CNC - frézování Soustružení Výroba rotačních škrabek na PP trubky

Kovovýroba: - kovovýroba na zakázku - soustružnické práce - lisování - obrábění.

Strojírenská výroba: - kovoobrábění nerotačních součástí na CNC strojích - programování CNC strojů - prodej strojních zařízení a nástrojů - technologické projekty - školení CNC programátorů i obsluhy. Sídlo firmy: Česká Kamenice

Práce: -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví -lakování -komaxitování -pálení plazmou -sváření -frézování -soustružení -zinkování -kovovýroba, výroba: -vrata -mříže -točité schodiště -zábradlí -ocelové konstrukce.

Technologie svařování - poradenství. Revize vyhrazených tlakových zařízení, kotlů a tlakových nádob. Zprostředkovatelská činnost: -kovoobrábění -svařování nerez, hliník, ocel -zámečnické práce -potrubářské práce, TZB.

Prodej, servis, oprava: - svařovací technika KEMPPI - řezací zařízení HYPERTHERM - robotizované pracoviště FANUC. Provádíme: - dělení materiálu - laserem, plazmou (plazma), acetylénem - ohýbání.