Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Služby: - lisařské práce - kovoobrábění - frézování, soustružení, vrtání, atd. - elektroerozivní obrábění - elektrodou a drátem - NC obrábění Velkoobchod, maloobchod: - kovové spojovací prvky pro sádrokarton - kovové spojovací prvky RG 45mm - sanitární program - profily a lišty - spojovací materiál - výztužné pásky a ...

Činnost: - obrábění kovů.

- Kovoobráběčství - CNC obrábění

Zámečnictví. Strojní obrábění: -frézování, -soustružení.

Služby: - obrábění kovů - soustružení - frézování - opravy hlav válců

Precizní kusová, malosériová a sériová výroba na CNC a konvenčních strojích. Provádíme obrábění složitých tvarů včetně hloubkového vrtání. Díly vyrábíme pro zákazníky z oblasti strojírenství, energetiky, stavebního, nábytkářského a automobilového průmyslu. Obrábění kovů Soustružení kovových dílů pro elektronické, přesné a optické výrobky ...

Nabídka mechanického opracování dřeva, plastu, kovu. Výroba firemních štítů, oděvních jmenovek, samonosných motivů do interiéru i exteriéru.

Pila-pořez kulatiny,kulatina. Soustružení na zakázku. Výroba: vyspravovací lodičky LAMELLO-MINISPOT, G2,G1,622 -vyspravovací suk průměr 10 až 35 mm. Kovovýroba na zakázku. Mechanické úpravy kovů: -frézování -stříhání plechů do 4 mm -ohýbání plechů do 4 mm -broušení na kulato a do díry -soustružení. Kusová výroba.

Kovoobrábění: -obrábění kovů -nástrojárna.

- Obrábění na CNC soustruhu - Kovovýroba - Broušení - Výroba vrat - Výroba schodů, schodišť - Výroba zábradlí - Ocelové konstrukce

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -gravírování -broušení nožů, nůžek, nástrojů

Služby: - sváření - obrábění na CNC strojích - strojírenská výroba.

Práce: - kovoobrábění - kovovýroba.

Kovovýroba. Zámečnické práce: - svařování. Dělení materiálů. Kusová i sériová výroba.

Kovovýroba: -dělení materiálu -svařování -obrábění -lisování.

Kovovýroba. Výroba: - nábytkové kování pro posuvné dveře - kování pro skládací dveře - hliníkové dvířkové rámky, rámečky - hliníkové rámy, rámové systémy - nábytkové doplňky - hliníkové nožky (nohy), hliníkové lišty, narážecí hrany, madla.

Práce: -zámečnické -soustružnické -svářečské (autogen, elektrika, CO). Výroba: -vrata -mříže -zábradlí -výrobky z kovu. Zaměření, výroba, montáž. Řezání na pásové pile.

Kovoobrábění. Strojní obrábění-soustružení - frézování - vrtání a závitování - broušení na plocho. Zámečnické práce.

Strojírenská výroba: -CNC obrábění kovů na šestiosém soustružnickém centru -soustružení na křivkových automatech -broušení na kulato.

Kovoobrábění. Práce: -obrábění kovů na CNC soustruhu, soustruh osmipolohová hlava -soustružení, frézování, vrtání, řezání, broušení, svařování CO2 TIG včetně dodání materiálu -zámečnická práce. Výroba: -speciální díly pro motorsport.

Činnost: - zámečnictví, nástrojářství - obráběčství - konstruktérské práce ve strojírenství

Výroba, služby na zakázku: -kovoobráběčství -zámečnictví -topenářství -montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Voda, topení, plyn Brno, kanalizace vč. přípojky, přípojka. Práce: -vodoinstalační, vnitřní odpadní potrubí -plynařské -topenářské. Výrobky, obchod, prodej: -drtiče jádrového ovoce -lisy na ovoce.