Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Kovoobrábění: -obrábění dílců na klasických strojích -CNC obrábění -broušení na plocho i kulato -drobná automatická výroba -malosériová výroba -zakázková výroba -obrábění oceli, nerezu, mosazi, hliníku -obrábění do průměru 400mm a do 100kg váhy -hřídele, kola, dílce -součástky pro speciální stroje -tiskařské ...

Výroba, kooperace ve výrobě odlévané díly, obrábění. -odlitky, odlitek ze slitiny hliníku -odlitky ze slitin mědi -odlitky z olova -odlitky jiné slitiny -modelová zařízení Zajišťujeme: -komplexní dodávka součástek, součástky -náhradní díly na bázi odlitků z oceli slitin i barevných kovů v sériích i jednotlivé kusy. Poradenství při ...

Kovoobrábění. Nabízíme: - obrábění materiálu na soustružnických automatech do průměru 40 mm. - CNC soustružení - Broušení bruslí, nožů a nůžek Výroba: řemenice, hřídele, čepy, pouzdra, z oceli, silonu, z nerezu i ze dřeva

Práce, služby: -kovoobráběčství

Práce: -3D frézování na CNC strojích. Modelářská činnost: -výroba prototypových modelů a výrobků. -výroba architektonických modelů budov.

Výroba: - broušené desky - normálie - rámy forem - průmyslové nože - frézované kusy - řezané kusy - přířezy - výkovky - tvarové výpalky - dělení a třískové obrábění ušlechtilé oceli. Práce na zakázku.

Provádíme: - CNC obrábění, soustružení a frézování.

Naše služby: - obráběcí práce.

Práce: -frézování, broušení -strojní obrábění -soustružení -obrábění kovů -zámečnická -svařování, ohýbání plechů -zakázková výroba z nerezi -stříhání plechů.

Výroba: -zdravotnické přístroje -zdravotnické prostředky Kovoobrábění: -soustružnické práce na CNC strojích -bezhrotové broušení -možmost kooperace.

Strojírenská výroba: -zakázkové kovoobrábění -revolverové, dlouhotočné a CNC automaty -soustružení -frézování -broušení.

Výroba, prodej: - díly pro montážní linky - měřící přípravky. Kovoobrábění.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.

Strojírenská výroba: - obrábění kovů a nekovů. Výroba součástí automobilů: - součásti brzdných systémů.

Výroba: - cnc obrábění, - lisování a vstřikování plastů, - výroba textilních komponentů, - elektroerozivní obrábění.

Výroba: -platiny, platina do pletacích strojů, stroje -střižné, stříhací nástroje pro stříhací lisy (razníky) -vystřihování (lisování) dílů z plechu a z kovové (železné) pásky do tloušťky 3mm. Kovovýroba, zámečnické práce.

Kovovýroba: -zakázková výroba součástek na CNC, soustružních a frézovacích strojích.

Montáž, prodej: -plastová okna-systém VEKA. Výroba: -nástroje. Práce: -povrchová úprava kovů-galvanizace -tváření kovů.

Dodávka, montáž: -bezpečnostní zámek BAS -termostaty pro chladírenskou techniku. Práce: -galvanické pokovení -CNC obrábění (soustružení, frézování) -lisování -povrchové úpravy -kompresorová technika.

Obrábění kovů a drobné zámečnické práce.

Broušení, kovoobrábění: - broušení vnejších i vnitřních povrchů - hrotové broušení - bezhroté broušení - broušení otvorů - broušení zubů ozubených kol - broušení klikových hřídelů.

Kovovýroba: -kovoobrábění, obrábění kovů -strojní zámečnictví, zámečnické.