Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
Hledáte profesionála v oblasti kovovýroby? Potom nám dovolte představit firmu NC Line a.s., která se zaměřuje na zpracování a ohýbání plechů, svařování, řezání laserem, CNC vysekávání, ohýbání plechů, povrchové úpravy, děrování a také vrtání. Do našeho portfolia služeb patří rovněž před povrchové úpravy jako je tryskání ocele či nerezu.
NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Výroba, velkoobchod: - trubky bezešvé nerezové, žáruvzdorné - armatury - hydraulika - ventily-kulové, jehlové: - bezešvé odlitky-tvarovky, kolena - potrubní rozvody-atypické součástí - kulové kohouty-díly. Práce: - soustružení, soustružnické, CNC. Prodej: - hadice-hydraulické, teflonové.

Výroba: - vstřikovací formy na plast - CNC obrábění

Služby: -kovovýroba -mříže, ploty -točitá schodiště -zábradlí, brány -soustružení -frézování -vrtání -obrážení drážek v nábojích -svařování všemi způsoby -zpracování plechů do síly 8mm -opravy malých vodních elektráren.

Zakázková výroba soustružených dílů v kusovém i sériovém objemu. Výrobky strojního charakteru: - konstrukční ocel - nerezová ocel - barevné kovy - plasty. Spojovací materiál: - čepy - šrouby - matice - podložky - hřídele - pouzdra

Provádíme: - CNC zpracování plechů - řezání laserovým paprskem.

Výroba: -obráběné díly pro automobilový i strojírenský průmysl na CNC obráběcích strojích a soustružnických automatech.

Služby: -strojírenské práce -obrábění kovů -konstrukce a výroba jednoúčelových strojů.

Provádění strojního zámečnictví a kovoobráběčství.

Výroba architektonických modelů. CNC frézování a gravírování neželezných kovů, plastů a dřeva. Rytí diamantovou jehlou všech materiálů. 2, 5D CNC obrábění neželezných kovů, plastů a dřeva průměrem frézy od 0, 3mm do maximální tloušťky materiálu 20 mm s maximálním rozměrem 848 x 1190 mm. Přesnost frézování v setinách milimetru.

Výroba: -menší průmyslové armatury -ventily: -pojistné, redukční, uzavírací -zpětné klapky. Kovoobrábění: -díly pro automobilový, chemický průmysl, strojírenství. Pobočka: -Moravská Třebová, nám. T.G.Masaryka 6 tel.: 461318095, fax: 461318096.

Kovoobrábění. Práce: -obrábění kovů.

Kovoobrábění. Práce: -soustružnické. -obráběčské.

Naše výrobní aktivity: - komponenty pro rolovací mříže - komponenty pro shrnovací mříže - rolovací mříže - shrnovací mříže - sekční vrata - předokenní rolety - bezpečnostní okenice - pevné mříže Dále nabízíme z produkce mateřské společnosti: - vyklápěcí vrata - průmyslová vrata - rychloběžná vrata - průmyslová sekční vrata - ...

Kovovýroba. Práce: - kovoobrábění - soustružení - CNC frézování.

Práce: - obrábění kovů na soustružnických automatech a CNC strojích. Výroba ostatních kovodělných výrobků.

Kovoobrábění: -elektroerozivní obrábění

Výroba, prodej: -plastové profily. Práce: -kovoobrábění. Provozovna: -Tučapy 86, tel.:572593936, 572503425.

Výroba, opravy: -pracovní stroje -stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -zámečnické.

Výroba: -zednické nářadí -autopřívěsy -kovovýroba -svařování, lisování, třískové obrábění, broušení bezhroté -CO2* -strojní lisy 25-100 tun -zámečnické práce -zakázková kovovýroba -výroba pružin.

Kovovýroba. Výroba: -vrata, -brány, -pojezdové brány, -ploty, -kovové palety, -mříže, -zábradlí.

Kovovýroba, práce: -lisování. -svařování: -ochranné atmosféře CO2. -obrábění: -soustružení. -dělení materiálu. -výroba přípravků. Prodej: -tažná zařízení na vozy Škoda.

Práce, služby: -kovoobrábění.