Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Výroba: -menší průmyslové armatury -ventily: -pojistné, redukční, uzavírací -zpětné klapky. Kovoobrábění: -díly pro automobilový, chemický průmysl, strojírenství. Pobočka: -Moravská Třebová, nám. T.G.Masaryka 6 tel.: 461318095, fax: 461318096.

Kovoobrábění. Práce: -obrábění kovů.

Kovoobrábění. Práce: -soustružnické. -obráběčské.

Naše výrobní aktivity: - komponenty pro rolovací mříže - komponenty pro shrnovací mříže - rolovací mříže - shrnovací mříže - sekční vrata - předokenní rolety - bezpečnostní okenice - pevné mříže Dále nabízíme z produkce mateřské společnosti: - vyklápěcí vrata - průmyslová vrata - rychloběžná vrata - průmyslová sekční vrata - ...

Kovovýroba. Práce: - kovoobrábění - soustružení - CNC frézování.

Práce: - obrábění kovů na soustružnických automatech a CNC strojích. Výroba ostatních kovodělných výrobků.

Kovoobrábění: -elektroerozivní obrábění

Výroba, prodej: -plastové profily. Práce: -kovoobrábění. Provozovna: -Tučapy 86, tel.:572593936, 572503425.

Výroba, opravy: -pracovní stroje -stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -zámečnické.

Výroba: -zednické nářadí -autopřívěsy -kovovýroba -svařování, lisování, třískové obrábění, broušení bezhroté -CO2* -strojní lisy 25-100 tun -zámečnické práce -zakázková kovovýroba -výroba pružin.

Kovovýroba. Výroba: -vrata, -brány, -pojezdové brány, -ploty, -kovové palety, -mříže, -zábradlí.

Kovovýroba, práce: -lisování. -svařování: -ochranné atmosféře CO2. -obrábění: -soustružení. -dělení materiálu. -výroba přípravků. Prodej: -tažná zařízení na vozy Škoda.

Práce, služby: -kovoobrábění.

Služby: - zámečnictví - kovoobrábění

Strojírenské středisko. CNC obrábění: -základové desky -těžké odlitky -rozměrné svařované konstrukce. Tvarové frézování. Hluboké vrtání.

Výroba: - rotační dílce - zpracování hutních materiálů a polyamidu - sériová i kusová výroba - CNC zpracování - frézování na CNC.

Prodej, montáž a servis: - hnací, plastové řemeny - kluzné plasty - normované strojní díly.

Kovovýroba. -broušení kovových nástrojů

Naše služby: - výroba ocelových konstrukcí - výroba a opravy potrubních rozvodů - výroba vyhrazených tlakových a plynových zařízení - kovoobrábění (soustružení, broušení, frézování) - zámečnictví, kovovýroba - svařování materiálů Fe, AKV, Al a barevných kovů - renovace a navařování proti opotřebení - opravy čerpadel a ...

Výroba: - nerezové konstrukce a díly. Broušení ploch. Svařování. Řezání na kotoučových pilách.

Kovovýroba: -drobných strojů a zařízení -kovovýroba -zámečnické práce -zábradlí, točité schodiště... Servis a výroba: -ND lyžařských vleků včetně zápletu ocelových lan.

Výroba: -kovovýroba a zámečnictví -velkosériová i malosériová produkce -CNC i klasická technologie -možnost zajištění povrchových úprav -možnost zajištění tepelného zpracování -obrábění oceli, barevných kovů a plastů -vlastní autodoprava. ISO 9001:2000