Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Kovovýroba: -kovové, plastové a kombinované kovové a plastové přesné komponenty -ohýbání a děrování plechu -lisování, lakování plechu -strojírenství -přesné lisování -hluboké tažení -CNC soustružení -vysoce přesné ohýbání -mechanické montáže a zdobení potiskem -přesné vstřikování plastických hmot -laserové svařování ...

Obrábění: - dřevo - kovy - plasty.

CNC frézování: -dřeva, MDF, plastů, plexiskla, hliníku a dalších materiálů -formy pro tváření plastů -modely -zakázková výroba součástí -kusová i sériová výroba.

Výroba, maloobchod, prodej: -mříže -brány -zábradlí -nerezové mycí, pracovní stoly . Řemeslo: -zámečník -truhlář -kovoobrábeč.

Přesné zpracování plechu na NC** strojích, výroba pálením laserem a plazmou, vysekávání, ohýbání, svařování MIG* a TIG*. Montáž: -rámy kopírek Kodak -zařízení pro medicínu Kodak -rámy pro vysokozdvižné vozíky.

Kovovýroba, výroba: - kovoobrábění, obrábění kovů - strojírenská.

Výroba, servis a prodej: - přívěsy a přívěsová technika.

Strojírenská výroba: - CNC vertikální centra - CNC soustruhy - vysokorychlostní obrábění - použití sdružených nástrojů - CAD/CAM využití - ekonomické obrábění - kusová i sériová výroba - klasické stroje pro soustružení, frézování, vrtání, broušení. Slévárna neželezných kovů: - odlitky ze slitin hliníku a bronzu - ruční a ...

Strojní opracování. Výroba: - vstřikovací formy pro plasty - ozubená kola - hřídele.

Kovovýroba, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: - kovoobráběčské, kovoobrábění, obrábění kovů - soustružnické - frézařské, frézování - horizontální - zámečnické, zámečnictví.

Výroba: - ocelové konstrukce - prosklené portály, fasády, zábradlí, madla - stavební zámečnické dodávky - schody - zábradlí - nerez výrobky. Obrábění kovů.

Kovovýroba. Výroba: -zámky -kování.

Kovovýroba. Lisování a vytlačování plastů. Výroba forem.

Kovovýroba, strojírenská výroba, opracování, obrábění kovů: - pálení, dělení, řezání materiálu plazmou (plazma) na CNC stroji - ocelové svařence - svařování ocelových konstrukcí - ramena nakladače.

Kovoobrábění: - velko i malo sériová výroba přesných i méně přesných kovových i plastových dílů. Možnost zajištění zinkování, kalení výrobku v externí firmě. Nabízíme: -CNC soustružení -Vrtání. Výroba komponent do zastřešení bazénů konkrétně se jedná o frézování montážních děr do dlouhých profilů.

Mateřská společnost skupiny podniků převážně strojírenského, slévárenského charakteru. Hlavní obory podnikání: -příslušenství a komponenty osobních a nákladních automobilů -tlakové odlitky ze slitin hliníku a zinku -odlitky ze šedé a tvárné litiny -speciální obráběcí stroje -montážní zařízení -formy pro vstřikování ...

Služby: -soustružení -frézování -broušení -honování -dělení materiálu -lisování -ohraňování -svařování -pálení plazmou -povrchové úpravy stříkáním, komaxitem, zinkováním -montáže. Výroba: -vývěvy pro dojící zařízení -vodní čerpadla -válcové šrotovníky -fekální vozidla -zámečnické výrobky -výroba ...

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Kovoobraběčství, kovobroušení Broušením na zakázku Maloseriová výroba broušených dílů Broušení na plocho a nakulato Lisováním.

Výroba: -na zakázku: -dřevěné obložení -drobné dřevěné výrobky. Práce: -stolař -truhlář. Kovovýroba: -zakázka: -kovové výrobky.

Výroba, kovovýroba, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické, frézařské - CNC klempířské ohýbací stroje - ohýbání plechu.

Práce: -zámečnické, zámečnictví. Kovovýroba z plechu: -vysekávací centrum: -ohýbání plechu do rozměru 30x30 cm -svařování hliníku, nerezu. Výroba: -součástek a celků z plechu. Především na zhotovení prototypů s maloseriovou výrobou. Návrh, technologie, výroba.

Nabízíme: -kompletní služby i jednotlivé operace v oblasti obrábění ocelí i lehkých kovů -frézování, 3D frézování na CNC frézce a elektroerozivní obrábění -nástroje, formy běžných velikostí s vnějším rozměrem matrice cca 800 x 600 mm, ale po konzultaci i větší -výroba kvalitních, složitých a přesných nástrojů -prototypová a malosériovou ...