Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Výroba, prodej: - zemědělská technika (návěsy, valníky, nosiče kontejnerů, přepravníky zvířat, kontejnery). Kovovýroba: - korby, bočnice a nástavky na vozy TATRA a LIAZ - stavební, dopravní a ocelové konstrukce, zábradlí. CNC obrábění. Svařování. Povrchové úpravy kovů. Soustružení. Frézování.

Nabízí: -práce kovoobráběčské, zámečnické, instalatérské elektroinstalační, montážní, stavební a údržbářské, konstrukční, kovářské, strojní, svářečské, topenářské, stavební -opravy elektromotory, obráběcí stroje, MULTICARY -opravy a revize jeřáby -opravy korb nákl.automobilů -renovace náhradních dílů ...

Služby: -opravy aluminiových ráfků -svařování lehkých kovů metodou WIGTIG/MIGMAG -pneuservisní služby -kovoobrábění.

Strojírenství. Zámečnictví.

Kovovýroba, kovoobrábění: - obráběcí centra: - CNC frézování, vrtání, soustružení - soustružení a frézování klasické - broušení na plocho a na kulato - vrtání - drážkování - horizontální vyvrtávání - sváření MIG MAG, TIG - drobné zámečnické práce - montážní práce - strojírenská výroba. - provozovny v Žamberku a v ...

Služby: -zakázková kovovýroba -lavičky, vrata, oplocení, pařáky, čekárny, zahradní nábytek -oprava zemědělských strojů -doprava Avií.

Kovovýroba. Kovoobrábění. Strojírenská výroba.

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Práce: - broušení, ostření nástrojů.

Výroba, prodej: - nástroje pro tváření kovů za studena - stojany pro ruční vrtačky - ohýbané díly z drátů a trubek pro automobilový průmysl - stříhání, tažení, ohýbání, CNC ohýbačka drátů - příruční svěráky. Kovoobrábění Zámečnické práce.

Strojírenská výroba. Přesné CNC třískové obrábění kovů, plastů. CNC soustružení. Výroba soustružených součástí na CNC přesných soustruzích. CNC frézování. Výroba strojních součástí na zakázku, kompletní slevárenské formovací (modelovací) zařízení.

Práce: -zámečnické -kovovýroba -mříže -balkony -ploty

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

KOVOOBRÁBĚNÍ. Sériová, kusová výroba dle objednávky, CNC soustruhy o max průměru 250 mm a délky 500 mm a CNC obráběcí centrum 4osy prac. stůl 1000x 600 mm.

Strojní zámečnictví. Práce: -kovoobrábění, třískové obrábění kovů -dělení materiálu -soustružení -frézování CNC -lisování -svařování -válcování závitů. Výroba na zakázku: -drobné plastové a pryžové výrobky. Likvidace, recyklace odpadů: -stavební suti.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce, řemeslo: - zámečník (zámečnické) - svářeč.

Kovovýroba: - kovoobrábění - svařování

Řemeslo: -zámečník -svářeč. Kovoobrábění.

Zpracování nerezi: - soustružení - frézování - svařování - broušení. Výroba, servis: - operační stoly RAMED, jejich doplňky. Vestavby na převoz rakví pro pohřební služby do různých typů vozidel. Výroba: - gastrozařízení - vevařování a broušení dřezů.

Práce: - lisování plechu - bodové svařování - sváření v ochranné atmosféře - vrtání a řezání závitů - práce z plechu včetně povrchové úpravy.

Kovovýroba. obrábění kovů - specializace na obrábění legovaných a nástrojových ocelí, - obrábění kalených materiálů, - vysokorychlostní obrábění neželezných kovů, - soustružení, frézování, broušení, - obrábění na CNC.

Sortiment spojovacího materiálu (napínače, šrouby a matice s okem, upínací páky, třmeny, lanové svorky, karabiny, řetězové spojky, pojistné čepy). Provádíme zakázkovou výrobu - CNC soustružení, válcování závitů, lisování, frézování

Zámečnické práce: -plazmové řezání. -stříhání plechů. -dělení materiálů. -ohraňování. Výroba: -výtahové díly. Práce: -svařování v ochranné atmosféře, TIG, MIG -svařování nerezu, hliníku -bodové sváření plechů.