Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Kovoobrábění. Zakázková výroba strojních součástek.

Všeobecná strojírenská výroba.

Kovovýroba, kovoobrábění: - CNC soustružení - CNC vyvrtávání - CNC frézování. Výroba: - ocelové konstrukce na zakázku. Prodej: - stavební materiál - ekopaliva (brikety, pelety).

Kovovýroba. - obrábění kovů Modelářství. - modely, formy

Přesná strojírenská výroba. Speciální stroje a zařízení. Lisovací a tvářecí nástroje. Konstrukce, výroba a montáž: -strojů (dle přání zákazníka) -zařízení (dle přání zákazníka). Technická příprava výroby: -konstrukční podklady a programy pro CNC* stroje. Obrábění: -opracování prostorových tvarů -frézování -vrtání ...

Nabídka služeb: - soustružení, broušení, frézování, vrtání, lisování, svařování Zámečnické práce: - mříže, vrata, vrátka, ploty, reklamní konstrukce

Výroba, služby: - řezání plechů laserem, plazmou, plynem, přesné ohýbání na ohraňovacích lisech - svařování, povrchové zinkování, práškování, lakování - soustružení na CNC strojích a automatech - přesné frézování, vrtání - ohýbání trubek, vstřikování plastických hmot (včetně výroby forem). Manipulační a montážní vozíky. Dřevěné ...

Vývoj, výroba, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení. Rekonstrukce, modernizace, automatizace: - stávající strojní zařízení. Tvorba: - výrobní dokumentace podle dodaných návrhů a projektů. Návrh, konstrukce, výroba: - přípravky pro výrobu, montáž a měření. Konstrukce forem pro vstřikování plastů.

Kovovýroba, kovoobráběčství: - obrábění kovů, kovy. Výroba, dodávka: - stavební nástroje - nářadí.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Kovovýroba. Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Obrábění, obráběčské práce. Svařování, svářečské práce. Povrchová úprava kovů.

Vývoj, konstrukce, výroba. Vývoj a výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení -svařovací a ostatní přípravky -nářadí -jednoúčelové stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnické -elektroinstalatérské.

Kovoobrábění na zakázku: -CNC horizontka -karusel -NC soustruh -frézka -bruska.

Obrábění rotačních součástí. Ostření: - nástroje na NC ostřičce. Frézařské práce. Broušení. Výroba: - frézy - vrtáky - výstružníky - záhlubníky.

Práce: -kovoobrábění. -zámečnické.

Kovovýroba: -brány posuvné, křídlové, včetně dálkového ovládání -branky -ploty -ocelové konstrukce.

Soustružnické práce, kovovýroba, svařování CO2, TIG, dělení a ohýbání materiálu. Výroba kovové konstrukce, plotní branky, ploty, dveře. Výroba na zakázku: -rámy, rampy, držáky reklam, konstrukce vozíků, stojánky a držáky kamer, krabičky pro bezpečnostní systémy, pojízdné stolky, stolek. Na naše výrobky možnost zajištění galvanické ...

Výroba, montáž: - konstrukcí, strojní díly a zařízení.

Broušení klikových hřídelí. Opravy hlav válců. Prodej: - náhradní díly na motory - těsnění hlavy válců - ventily - pístní kroužky.

Renovace, opravy, výroba a opracování součástí pro hutnictví a strojírenství. Soustružení - kovy, plasty, nerez. Frézování, broušení.