Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Výroba, prodej: -technologie lepených lamelových prvků -technologie lepených hranolů s dutým jádrem -manipulační a třídící linky kulatiny -kompletní pilařské linky -hydraulické lisy -transportní zařízení -automatické kotle na dřevní odpad -válečkové dopravní a speciální řetězy.

Výroba, oprava, restaurování: - výroba strojních dílů a zařízení - zakázkové obrábění - opravy stavebních strojů - vývoj a homologace dopravních prostředků - restaurování historických vozidel

Prodej, velkoobchod: - hutní materiál - ocelové trubky-bezešvé - odlitky - výkovky. Služby: - soustružnické práce - frézařské práce.

Řemeslnické práce: -soustružení, frézování kovů -kovoobrábění (dural, nerez, plasty, mosaz aj.): -dělení materiálu do průměru 150, přířez 200 -řezání závitů M3-M10. Akvizice: -díly pro jemnou mechaniku. Vybavenost: -soustruh SU 32 -frézka FA 3V. Poptávka: -kooperace CNC*-soustruh, CNC-frézka.

Ostření, kovoobrábění: -broušení -vrtání -frézování CNC -soustružení -ostření kovo a dřevoobráběcích nástrojů. Prodej: -ložiska ZKL*, ZVL*, SKF* -zahradní technika a řetězy OREGON -lepidla LOCTITE.

Pobočka. Oprava, servis, autoopravna, autoservis: - nákladní - užitkové - osobní automobily. Strojní obrábění: - frézařské, soustružnické práce - frézování, kovoobrážení. Kovovýroba. Renovace nákladních veteránů (veteráni).

Vývoj, konstrukce, výroba, montáž, uvedení do provozu servis. Konzultace, poradenství ve strojírenství, vývoj, výroba: -třískové a beztřískové obrábění kovů -stavba prototypů, jednoúčelové stroje: -stroje, automaty, lisy -nástroje: -střihací, ohýbací a vrtací -zařízení s mechanickým pohonem -přípravky jedno i víceúčelové ...

Kovovýroba: -lavičky: -parkové -školní -šatní -litinové -stoly -odpadkové koše -lehký kovový drátěný nábytek -městský mobiliář -desky z Teraca.

Výroba: -klasické strojní obrábění -soustružení, frézování, broušení, vrtání.

Kovovýroba, kovoobrábění: -soustružení - frézování - broušení - vrtání - svařování - práce na NC strojích

Systémy pro značení hutního materiálu laserem. Konstrukce, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení pro hutní průmysl. Dodávka: - hutní materiál.

Výroba, služby: -CNC zpracování plechu -zpracování plechu - ocel, nerez, hliník -výrobky z plechu - jednotlivé díly, sestavy -svařování v ochranné atmosféře - železo, nerez, hliník -kondenzátorové přivařování šroubů, kontaktů a sloupků -protlačování plechu na závity - řezání závitů -dělení profilů na pásové pile, bodování plechu.

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, frézování. Výroba: - práce na CNC soustruhu - souřadnicové vrtání - broušení kovů - soustružení kovů - obrábění kovů - frézování kovů.

Kovovobrábění. Modelování 3D. Soustružení, frézování, vrtání. Svařování CO2. Kovovýroba. Zakázková výroba strojů-ohýbačky.

Kovovýroba. Strojírenská výroba na zakázku.

Kovovýroba: -broušení a leštění kovů.

Výroba: -ocelové konstrukce -přepravní a skladovací kovové palety.

Kovovýroba: -kovoobrábění -CNC obráběním -soustružení -frézováním -sériová i kusová výroba. Výroba dekorativní i užitkové keramiky na zakázku.

Výroba, práce, řemeslo: - kovovýroba formy pro stavební a betonářskou výrobu - armovací výstuže - armovací sítě a betonářská ocel - zámečnická výroba. Dřevovýroba: - pilařská výroba - stavební řezivo (desky, střešní latě, hranoly, fošny, proklady pro betonářské výrobky) - hoblované výrobky - palubky, latě - sušení dřeva.

Výroba, kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Vývoj, návrh, výroba, prodej: - trezory - sejfy - archivační skříně - trezorové dveře - trezory (skříně) na zbraně - poštovní schránky - sestavy schránek - jednoúčelové stroje - lisovací, střižné nástroje, ohýbací, svařovací, montážní přípravky. Zpracování plechů CNC: - ohýbání a ohraňování - CNC děrování, vysekávání, ...

Firma se specializuje na zakázkovou, malosériovou výrobu kontrolních a výrobních přípravků. ZAKÁZKOVÁ, KUSOVÁ, MALOSÉRIOVÁ KOVOVÝROBA: - kontrolní a výrobní přípravky - testovací moduly pro testování kabeláží - formovací desky pro výrobu kabelových svazků - testery desek plošných spojů - výrobní a kontrolní přípravky pro výrobu ...

Dceřiná společnost italské firmy: -výroba konstrukcí -obrábění, lakování, projektování a montáže kompletních strojů pro mateřskou firmu - I.M.F. S.r.l. Luino - Itálie.