Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Generální a běžné opravy, oprava, servis: -stroje, strojů a zařízení se zaměřením na průmysl: -koželužský -papírenský -potravinářský -chemický. Práce: -soustružnické do průměru 630 mm, délky 4000 mm, soustružnictví, soustružení, soustružník -svářečské - střední ocelové konstrukce a konstrukční části strojů, svařečství, ...

Zámečnictví. Kovoobráběcí, obráběcí stroje a nástroje.

Broušení: - nástroje na dřevo i kov. Kovovýroba: - obráběčské práce - soustružení, frézování, vrtání - repase strojů a nástrojů.

Kovovýroba: -povrchová úprava -práškové lakování -veškeré zámečnické práce -výroba kontajnerů na tříděný odpad -výroba kovového nábytku -židle, křesla s výpletem -kovové kostry na čalouněný nábytek a kovové nohy.

Výroba: - zámky - kování. Obrábění kovů. Soustružnické práce.

Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění. Výroba, kovovýroba: -ozubení: -ozubená kola a ozubené hřídele -řetězová kola -hřídele s evolventním či jemným drážkováním.

Práce: -konstrukční ve strojírenství.

Gravírování, frézování, řezaná reklama. Výroba reklamy a dalších výrobků pomocí CNC technologie.: - firemní tabule - štítky - orientační systémy - elektronické panely. Používané materiály: - mosaz - elox. hliník - vícevrstvé plasty. Grafické návrhy za pomoci grafika.

Obráběcí CNC centrum. Specializujeme se na prototypovou a kusovou výrobu případně menší série. Provozovna: Malodoubská 464 460 08 Liberec 8

Všeobecné strojírenské činnosti Silniční nákladní doprava

Kovovýroba, výroba: - dílce - střižní nástroje - jednoduché vstřikovací formy na plast Reference: - Benteler - Pekm Knobloch

Zámečnictví. Nástrojářství. Obráběčství.

Služby: - kovoobrábění - broušení -na kulato -na plocho -otvory -nářadí.

Výroba ocelových komponentů pro betonové pumpy, součástí zemědělských strojů a různých ocelových dílů užitých v železniční dopravě. KOVOVÝROBA: - svařování - obrábění - soustružení - řezání - pálení - svařování ocelových konstrukcí a jejich obrábění.

Zakázková strojírenská výroba: -kovoobrábění -soustružení a frézování malých i rozměrných dílů.

Výroba: -díly pro laserové a lékařské přístroje, automobilový a letecký průmysl, rychlovlaky -mechanické díly pro telekomunikační průmysl -součásti hydraulických a dřevozpracujících strojů -díly pro elektro a průmyslové počítače.

Výroba: -sportovní tříkolky pro mládež -velikost-základní vybavení od 110 cm-150 cm -provedení Long 110 cm-170 cm -pro kategorii mládeže od 5-ti let Řemeslo: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení. Služby: -montáž.

Kovoobrábění: -CNC obrábění -soustružení na zakázku-výkovky, svářence, odlitky -frézování-ozubená kola, ozubené hřídele, rotační součásti -broušení-naplocho i nakulato -kalení -výroba vymezovacích podložek na všechny typy automobilů-železné, duralové se štefty.

Strojírny. Oprava: - strojní zařízení. Výroba: - ozubení - strojní součásti. Práce: - soustružnické - frézování - vrtání a vyvrtání - broušení - tepelné zpracování. Frézovací centra. CNC soustruhy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nástrojové a kontrukční oceli - měď a grafit pro výrobu elektrod - spotřební materiál pro elektroerozivní. Výroba: - dělení ocelí - CNC pálení plechů - polotovary pro stavbu forem a nástrojů. Řemeslo: - kovoobrábění na strojích.

Služby: -kovoobrábění -strojní obrábění. Práce: -konstrukční -technologické.

Dřevovýroba: - paličky na maso, - válečky na těsto, - klempířské paličky, - drobné soustružené výrobky.

Práce: - soustružnické - kovoobrábění - frézování - vrtání.

Práce: -zámečnické -soustružnické -kovoobrábění.