Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Oprava, servis: - obráběcí stroje, koobráběcí stroje. Třískové obrábění.

Činnost - návrhy a konstrukční řešení pro optolektronický a elektronický průmysl - obrábění, soustružení a frézování - kontstrukční návrhy převodníků a adaptérů. Pobočka: - adresa: Náchodská 529, 54101, Trutnov.

Strojírna. Zakázková, sériová výroba: - 3-osé obrábění dílů a forem. Obrábění na konvenčních strojích.

Výstavba a realizace: - výstavba a rekonstrukce sportovních areálů a hřišť pro atletiku, fotbal, tenis, víceúčelová a dětská hřiště (vnitřní i venkovní umělé a přírodní venkovní povrchy) - odborná projekční a konzultační činnost - dodávky sportovního vybavení a oplocení - čištění a regenerace sportovních povrchů Zámečnictví, kovovýroba - ...

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -lisování na výstředníkových lisech -broušení, leštění. Výroba na zakázku: -mosazného kování -rekonstrukce, repliky kování (starožitné-hrady, zámky) -ocelová vrata, brány, dveře, zábradlí, ploty.

Výroba: -automatické dveře -garážové, průmyslové posuvné, skládací, otočné -turniketové -posuvné kruhové. -materiál hliník elox, barvený, nerez, dřevo. Výroba: -vrata sekční, skládací, rolovací, výklopná (velkých rozměrů) nebo jako posuvné brány -garážová vrata HÖRMANN -protipožární dveře (atest) -elektrické závory ...

Činnost - CNC obrábění - nástrojařská výroba.

Strojírenská firma. Kovovýroba: -výrobky pro automobilový, stavební, zbrojírenský průmysl. Práce: -rotační obrábění kovů -soustružení, frézování, broušení -ohýbání trubek -svařování -strojní zámečnictví -řezání plechů.

Společnost Nesprekol s.r.o. působí v oblasti kovovýroby, zejména v oboru výroby zdvihací techniky. Dále provádíme kovoobrábění a povrchovou úpravu kovů tryskáním. Realizujeme také stavební a zemní práce. Zaměřujeme se na výrobu jeřábových drah, mostových a portálových jeřábů včetně montáží, revizí a servisu. Do výrobního programu naší společnosti ...

Kovovýroba: - CNC soustružení - CNC frézování - válcování závitů - broušení - řezání.

Činnost: - výroba výpalků z plechů - kovoobrábění - broušení - sváření

Zajištění povrchových úprav průmyslových dílů a sanace budov. Provádění průmyslového čištění.

Naše společnost se zabývá kovovýrobou a zámečnictvím. Zajistíme jak kusovou tak i sériovou strojírenskou výrobu, obrábění, dělení a povrchové zpracování kovů. Uděláme i CNC obrábění a pálení kovů a plechů. Vyrobíme přípravky pro kalírny, pálené a svařované díly i včetně obrábění, svařované konstrukce, nářadí, výrobky z nerezu ad. Snažíme se co ...

Zámečnictví, zámečnické práce. Tváření plechů - ohraňování. Obrábění kovů, kovoobrábění. Kovovýroba, Výroba: - ocelové konstrukce - zásobníky - vozíky - vrata - schodiště, schody. Montované stavby, dřevostavby, domy. Pálení výpalků.

Zabýváme se výrobou: - ocelových konstrukcí, hal, střech, mostů, stožárů, technologických zařízení a svařenců, kotle na spalování biomasy, různé druhy transportních palet např. pro BMW, BOSCH a mnoho jiných. Vybavení dílen umožňuje výrobu svařence o hmotnosti do 8 tun.

Generální dodávky staveb. Středisko zámečníci: -výroba a montáž: -vodohospodářské technologie -ocelové konstrukce hal -výroba dle dokumentace -výroba dílců z nerez oceli a hliníkových slitin -dodávky ocelových dveří, vrat a prosklených stěn Středisko obrábění: -soustružení : -frézování -vyvrtávání -broušení ...

Výrobní závod. Divize stavební konstrukce. Tryskání, řezání, řezání kyslíkem na CNC strojích, řezání plasmou na CNC stroji, stříhání na tabulových nůžkách, stříhání a děrování na profilových nůžkách.

Kovovýroba - kovoobrábění, soustružení. Dřevovýroba - truhlářské práce - dřevěná vrata.

Kovovýroba - zámečnické práce - obrábění - svařování. Personální agentura - zprostředkování zaměstnání v Mladé Boleslavi.

Kovoobrábění - zakázkovou výrobou na soustružnických automatech - soustružení malých sérií na revolveru.

Činnost - CNC zpracováním plechů - vysekávání, laserové a plasmové vypalování, ohraňování a svařování ocelových, hliníkových a nerezových materiálů metodami MIG a TIG - povrchové úpravy: práškové lakování, eloxování.

Činnost: - zámečnictví - kovoobrábění - frézování, soustružení, broušení - výroba strojních zařízení - výroba součástí a náhradních dílů

Praga Strašnice se zabývá: - strojní a zámečnickou výrobou - montážními pracemi - pronájmem kancelářských, dílenských a skladovacích prostor.

Činnost - povrchové úpravy dílců - strojní výroba dílců.

Strojírenská výroba: -obrábění kovů -přesné CNC soustružení, broušení, frézování a svařování -odlitky (šedá a tvárná litina, hliník, dural, ocel, nerez, nikl, slitiny) -slévárenství a metrologie. Zajišťujeme kooperace ve strojírenství a obchodní činnost do celého světa i v ČR.