Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Práce: - svářečské - soustružnické - frézařské - pálení laserem.

APráce: - kovovýroba - kovoobrábění, vodorovné vyvrtávání na W9A Řemeslnické práce: - zámečnické.

CNC technologie, laserové řezání materiálu, svařování Zpracování a ohýbání plechů

Činnost: - zámečnictví - výroba bran a plotů - obrábění - sváření

Kovovýroba: - svařování - frézování - zkružování - pálení ESAB CNC plasma - tryskání, mokré lakování

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace Dodávka a montáž - ústřední vytápění - kotle Obrábění

Výroba kusových a malosériových dílů na CNC stroje a vodního chlazení pro výpočetní techniku.

Kovoobrábění. Obrábění hotových materiálů na obráběcích strojích. Výroba kovových dílů na zakázku. Svářečské práce. Kalení. Žíhání. Broušení.

Mezi naše hlavní činnosti patří klempířské, zámečnické práce, kovovýroba, obrábění, stavební práce, revize, zkoušky, školení obsluh tlakových a plynových vyhrazených zařízení.

Výroba: -stroje a zařízení pro balení. -výroba strojů s mechanickým pohonem. -soustružení a frézování na klasických strojích. -zpracování a prodej alkalického polyamidu Pa6.

Obrábění Zámečnické práce Výroba, konstrukce, prodej - ruční palné zbraně SPIELBERK

Kovovýroba: - zakázková výroba - soustružnické práce Opravy a výroba bagrových lopat - výroba příslušenství k zemědělské technice Stříhání a ohraňování materiálu dle požadavku Prodej : hraničních znaků - reflexní signalizační spreje - dřevěné kolíky na zakládání staveb

Výroba, prodej: -výrobky z kovu -domácí potřeby -mlýnky na strouhanku, mák, zeleninu, ovoce -výměnné bubínky -ekologické komínové nástavce EKON -kovové regály, stojany na kola, udírny -věšáky na ručníky, řezačky na papír -kovový kempingový nábytek -rybářský nábytek -sedačky. Zakázková výroba: -povrchová úprava kovů ...

Broušení - nástroje Kovoobrábění

Výroba: -dřevoobráběcí stroje: -kotoučové pily -vrtací dlabačky -zkracovací pily -hranové páskové brusky. Strojní obrábění vrtání: -souřadnicové vrtání frézování -soustružení vodorovné i svislé obrážení -ploché broušení obvodem a segmenty rotační broušení -nástrojové broušení -obrábění na vodorovných ...

Zámečnické a nástrojářské práce, kovovýroba - obrábění - svařování.

Zakázková výroba z nerezové oceli -komponenty i celé konstrukce strojních zařízení -výroba přesných lisovaných dílů na CNC ohraňovacím lisu -výroba svařovaných, plechových a profilových konstrukcí -malo a středně sériová výroba dílů z plechu -široký sortiment nerez plechu a profilového materiálu s -výroba i pro zahraniční partnery ...

Kovovýroba: - kovoobrábění - soustružení - frézování - broušení - závitování

Výroba strojů a forem - obrábění - dělení vodním paprskem a laserem - soustružení - broušení - povrchové úpravy.

Kovovýroba. Práce: -obrábění -zámečnictví -klempířství

KOTIŠ s.r.o. je stabilní společnost nabízející svým zákazníkům kvalitní zpracování profilů, trubek, plechů a dalších hutních polotovarů na moderních CNC strojích.

Kovovýroba, prodej: - výrobky - nerez, hliník, ocel - svářování - hliník - obrábění - lisování - hliníkové lodě a stroje pro produkci a zpracování sladkovodních ryb.