Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
Hledáte profesionála v oblasti kovovýroby? Potom nám dovolte představit firmu NC Line a.s., která se zaměřuje na zpracování a ohýbání plechů, svařování, řezání laserem, CNC vysekávání, ohýbání plechů, povrchové úpravy, děrování a také vrtání. Do našeho portfolia služeb patří rovněž před povrchové úpravy jako je tryskání ocele či nerezu.
NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba forem na plasty -výroba prototypových forem ze slitin hliníku -nástrojárna -lisování plastu -výroba pro automobilový průmysl. Řemeslo: -nástrojař.

Specialisté na přesné stavební práce pro stanice technické kontroly (STK). Strojní obrábění. Soustružení, frézování. Válcování závitů zapichovacím způsobem UPW 12, 5 x70. Broušení na kulato, délka 1000 průměr 300 mm Zámečnictví. Kovovýroba.

Soustružení, frézování, dynamické vyvažování, broušení, svařování.

Kovovýroba: - obrábění na strojích CNC - odlitky - výkovky včetně jejich zajištění. - opracování odlitků a výkovků na CNC strojích do velikosti cca 2000 mm.

Frézařské práce, frézování libovolného tvaru kovových i nekovových mat., vrtání otvorů na plochých i kulatých součástech, frézování klínů, lišt, rybin, různých vybrání apod. Zhotovení drážkových hřídelů, typizovaných i speciálnich rozměrů, zhotovení drážek, dále tzv. tisícihranů, zubů libovolných rozměrů a úhlů na hřídelích i na čelech průměrů. ...

Fotorealistické vizualizace a animace CNC frézování Tvorba - 3D CAD/CAM software pro vytváření návrhů plavidel

Hlavní činností společnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovice je výroba, kovovýroba výletních vláčků a vyrábí nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiště a nabízí montáže ocelových, stavebních konstrukcí. Působí především v regionu Zlínský kraj. Výroba, provoz: - výletní vláčky, autovláčky. Informace o provozu vláčku ...

Strojírenská výroba, kovoobráběčství, CNC obrábění.

Lisování technické pryže zejména pro automobilový průmysl Výroba: - silentbloky pro automobily AVIA, LIAZ - ostatní pryžové výrobky. Obrábění - CNC dlouhotočné automaty. Držitelé certifikátu jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001:2001

Služby: - kovovýroba - svářečské práce - obrábění - řezání laserem - výroba ocelových konstrukcí

Zakázková výroba - kusová i malosériová produkce. Kokoobrábění: - kompletní třískové CNC obrábění včetně povrchových úprav, tepelného zpracování a drobné montáže - CNC soustružení, 5-osé frézování.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění, opracování -CNC soustružení, frézování, řezání -CNC dělení materiálu -konvenční soustružení, broušení -nenormalizované a tvarově nesnadné díly pro strojírenský, energetický a stavební průmysl -sestavy, kompletace. Vybavenost: -CNC DMG 510, soustruh -CNC DMG 1032, frézka -CNC pila PEGAS -bruska na ...

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Velkoobchod a maloobchod

Práce: - svářečské - soustružnické - frézařské - pálení laserem.

APráce: - kovovýroba - kovoobrábění, vodorovné vyvrtávání na W9A Řemeslnické práce: - zámečnické.

CNC technologie, laserové řezání materiálu, svařování Zpracování a ohýbání plechů

Činnost: - zámečnictví - výroba bran a plotů - obrábění - sváření

Kovovýroba: - svařování - frézování - zkružování - pálení ESAB CNC plasma - tryskání, mokré lakování

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace Dodávka a montáž - ústřední vytápění - kotle Obrábění

Výroba kusových a malosériových dílů na CNC stroje a vodního chlazení pro výpočetní techniku.

Kovoobrábění. Obrábění hotových materiálů na obráběcích strojích. Výroba kovových dílů na zakázku. Svářečské práce. Kalení. Žíhání. Broušení.