Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Středisko výrobního provozu 054 VP. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce včetně nátěrů - speciální kolejové mechanismy. Práce: - zámečnické - soustružnické. Oprava: - nákladní automobily - speciální mechanizace - stavební stroje.

Výroba: - lamely do forem pro výrobu pneumatik - kolíky soustružené kovové železné Kovovýroba: - laserová řezání plechů - řezání dílů na rámových řezačkách - kalení, popouštění - soustružení malých dílů.

Výroba: -dílenská -zámečnická -zakázková -svařování -dělení materiálu.

Kovoobrábění: -veškeré třískové obrábění -soustružení -frézování -dělení materiálu -vrtání -svislé obrážení -broušení na kulato, plocho -výroba ozubení -výroba na zakázku.

Práce: -kovoobrábění -zámečnictví. Výroba: -elektrické rozvodné a spínací zařízení -zboží z plastů -kabely a vodiče -stroje na výrobu a využití mechanické energie.

Kovoobrábění, kovovýroba, soustružení, frézování. Řezání, vrtání: - závity. Třískové obrábění na konvenčních strojích.

Nástrojárna - zakázková výroba Výroba forem na sklo Výroba nástrojů: - lisovacích - střižných Drátové řezání NC obrábění kovů: - soustružení s možností 5D frézování - frézování 3D + 5D Strojní obrábění: - soustružení - frézování - broušení Tepelné zpracování kovů: - kalení - cementování CAD + CAM Catia. CAM ESPRIT 3D ...

Elektroerozivní obrábění (hloubení) kovů.

Zámečnictví, zpracování nerezový materiál, výroba, prodej z nerezu: -stroje, potřeby pro drobné podnikatele -potravinářská oblast -výroba nerezové zábradlí, schody -udírenské vozíky, zábradlí, rošty, zábradlí, brány, ploty. Náhradní díly a doplňky na motocykly, motorky, auta vyráběné z nerezu.

Výroba: - soustružené dřevěné díly pro nábytkáře (úchytky, dřevěná schodiště). Řemeslnické práce: - soustružnické práce.

Zámečnictví. Kovovýroba.Strojní a stavební zámečnictví, výroba z nerezu, sváření obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové sváření, plamenem, pájení na měko na tvrdo, soustružení, frézování, broušení na plocho, zakružování plechů, profilů, lisování, řezání pás.pila, kartáčování, broušení, leštění nerez, mosaz+zakázková výroba.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Elektromontáže, stavební práce, zámečnictví, truhlářství, autodoprava, klimatizace, vyřezávání fólií.

Výroba, montáž, prodej tepelné techniky. Kovovýroba a stavební zámečnictví. Provozovny: AUGUR-kovo spol. s r.o. - výroba, prodej, montáž tepelná technika a zámečnická výroba 154 00 Praha 5-Slivenec, K Holyni 92 -kontaktní osoba Podzemský Josef -tel: 251818304, 602331924 -fax: 251818304 AUGUR-kovo spol. s r.o. - ...

Zámečnictví. Stavební zámečnické a svářečské práce. Výroba a montáže: -ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí -stavební zámečnické výrobky -vrata -dveře, dveří -mříže, mříží -ploty, plotů. Kovovýroba. Soustružení, obrábění.

Kovoobrábění hliníkových slitin na CNC Pětiosá cnc cnc měřící zařízení obrábění hliníkových slitin

Kovovýroba, výroba na zakázku: - zámečnické a lisařské práce - prodej dýnek hluboce a mírně klenutých, žlab.háků, střešních sněhových zábran, okapových spon - výroba plotových rámu a žebérkového pletiva, bran a branek - CNC obrábění.

Zakázková kovovýroba, zámečnictví: - sváření - dělení materiálů, stříhání - soustružení - frézování Silniční nákladní doprava: - avia, tranzit (do 3, 5t)

MĚŘÍCÍ TECHNIKA - Digitální odměřování polohy – výroba magnetických snímačů polohy, rotačních snímačů, digitálních indikací polohy, PC interfaců. Dodávky lineárních optických snímačů polohy, potenciometrických snímačů, měřících sond. Volba vhodného typu odměřování pro frézky, soustruhy, brusky, pily, vyjiskřovací stroje, měřící přístroje atd. ...

Kovoobrábění KOMA: CNC obrábění, kovoobrábění. - obrábění kovů Výroba přesných součástí na CNC soustruzích, frézách a vačkových automatech včetně dokončovacích prací. Jsme držiteli certifikátu: ČSN EN ISO 9001 : 2001 Provozovna: Dráby 820 566 01 Vysoké Mýto - Litomyšlské Předměstí

Hlavní výrobní program: - kovoobrábění na konvenčních a CNC strojích - zámečnictví Služby: - soustružení - frézování - CNC soustružení do průměru 60mm - CNC frézování - zámečnické práce - tvrdé i měkké pájení (Ms, Ag, Al, Sn) - sestavení polotovarů (včetně ručního pájení a mechanické montáže) - poradenská služba v ...

Potřebujete vyrobit nástroje? Firma TLF s.r.o. vznikla v roce 1997, ale její tradice konstrukce a výroby lisovacích nástrojů, výrobních přípravků a jednoúčelových strojů sahá až do 60. let minulého století. Opírá se o stabilní kádr pracovníků s dlouholetou praxí a komplexní strojní park pro oblast kusové strojírenské výroby. Naše nástrojárna ...

Technologické celky: - vibrační jednotky - řídící jednotka pneu ALFA - operátorský panel MECK 200 - zařízení do výbušného prostředí - testovací stolice pro PC - zakázková výroba nádrží - dílenský nábytek - zakázková výroba - zpracování nerezového materiálu.

Provozujeme služby v oblasti kovoobrábění a strojního zámečnictví. - strojní obrábění kovů na CNC, NC a klasických obráběcích strojích - výroba přesných obráběných dílů - povrchové úpravy, tepelné zpracování - zakázková výroba.

Nabídka konstrukčních prací ve strojírenství, mechanice či optice.