Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Kovoobrábění frézka, soustruh Zámečnictví - kovářství

Obráběčství. Kovoobrábění, zpracování a obrábění kovových dílů. Programování CNC strojů.

Zakázkové kovoobrábění, obrábění kovů i nerezu. CNC a konvenční frézování, soustružení, vrtání, vyvrtávání a broušení kovů.

Výroba: -obrábění kovů -zámečnická výroba -výroba forem pro betonové prefabrikáty a platikáře -náhradní díly zahraniční provience -nákladní kontejnery -dopravníky. Kovoobrábění: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví: -dělení materiálu -svařování v ochranné atmosféře. Výroba, prodej: -jednoúčelové stroje a ...

Nákup a prodej: - soustružnické nože, frézy - obráběcí sortiment. Obráběčství. Obrábění kovů, kovoobrábění.

Výroba: -komponenty pro montáž traktorů -náhradní díly. Povádíme: -soustružení -frézování -obrábění -vrtání -i na CNC strojích kovovýroba, zámečnické práce.

Výroba: - strojírenství - stavby strojů a zařízení (dopravníkové pásy, třídiče) - strojní opracování odlitků (temperová, šedá litina, manganová ocel, korozivzdorné materiály) - opracování válcovaných materiálů - energetika (univerzální proudové svorky, závěsné lanové svorky).

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování ...

Nástrojárna, kompletní výroba : - přesné náhradní díly - nástroje - nářadí - přesné elektroerozivní obrábění na strojích Hitachi a Makino, Fanuc - CNC frézování a kovoobrábění - počítačový návrh zhotovovaných součástí provádíme na špičkových pracovních stanicích s pomocí sofistikovaného software - CNC soustružení, broušení - ...

Zámečnictví, nástrojářství: - třískové obrábění.

Strojírenská výroba, kovovýroba, třískové obrábění, kovoobrábění, CNC: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví. Speciální zakázková strojírenská výroba.

Zámečnické práce, zámečnictví: -obrábění kovů -soustružení -frézování -stříhání plechu do tloušťky 8 mm -ohýbání plechu do tloušťky 2 mm Zakázková kovovýroba: -ruční -strojní. Výkopové práce: -průrazy pod vozovkou.

Konstrukční práce - modelování a konstukce. - nářadí a kovové díly - formy pro automobilový a strojírenský průmysl. Kovovýroba: - CNC frézování: - výroba modelů, forem, kokil, opracování odlitků. - CNC soustružení od jednoho kusu po sériovou výrobu. Služby: - programování CAM, CMM - měření ve 3D.

Vysekávání a ohraňování plechu. Řezání plechu laserem. CNC řezání laserem - max. 3000x1500x15mm CNC vysekávání a tváření - max. 3000x1500x4mm CNC ohýbání - max. délka 3100mm CNC soustružení max. průměr 200x500mm Svařování metodou TIG, MIG a WIG.

Kovoobrábění, obrábění kovů: - CNC frézování - CNC soustružení

Zámečnictví, zámečnické práce. Kovovýroba. Obráběčství, kovoobrábění, obrábění kovů.

Kovářství, kovářské práce. Kovovýroba, obrábění kovů: - soustružení, vrtání, frézování a obrábění kovů.

Technologie tváření kovů, vývoj, konstrukce, výroba, dodávka, vývoz, export: -tvářecí stroje (lisy) -tváření (lisování) za studena na postupových automatech (autodíly) -nástroje pro tváření (i pro příčné klínové válcování) -lisovací nástroje.

Broušení Kovoobrábění - frézování - soustružení Strojní výroba

Výroba: - kovové, ocelové zárubně - ocelové dveře - kovové palety

Výroba: -elektromontážní zakázková výroba -kovovýroba na zakázku -veškeré obrábění kovů na zakázku. Výroba kovových polotovarů a provádění mechanických montáží elektrotechnického charakteru. Adresa firmy: -Miroslav Kroupa-JMK Dukelská 445 Pardubice.

Vývoj a výroba: -speciálních strojů a zařízení pro telekomunikační účely -systémů pro prezentaci a prodej výrobků (např.výstavy, výstavnictví, reklamní stojany apod.) Obchodní činnost. Zpracováváme kovy, kovovýroba, dřevěné materiály, plasty, plexisklo a jiné na CNC strojích. Zpracování: -řezání laserem (dělení materiálu) -CNC ...

Výroba, obchod, prodej: -přesné lité desky -oboustranně frézované desky -desky na výrobu forem -kontinuálně lité desky -válcované desky -duralové desky -duralové plechy kulatiny -hliníkové kulatiny -duralové kulatiny -přířezy z desek -přířezy z kulatin výroba přířezů dle požadavků zákazníka obrábění dle ...