Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Zprostředkování práce Řezání a dělení materiálu pomocí pásové pily PEGAS 300X400 SHI - CNC soustružení na soustruhu VIPER VT28BL - 1500 - vrtání pomocí sloupové vrtačky TOS VS32A Svařování pomocí svářečky MIG 445 440A Kovovýroba

Strojírenská výroba: - obrábění na klasických i CNC strojích - soustružení - frézování - broušení.

Kovovýroba. Služby v oblasti CNC obrábění. Přesné obrábění na CNC soustruhu od firmy FERMAT s řídicím systémem FAGOR, který nám jednoduše a efektivně dokáže vyhovět v přesné výrobě s ohledem na produktivitu práce. Kusové i sériové práce menších a středně velkých zakázek.

Návrh, projekt, dodávka: -jednoúčelové stroje -balící stroje -jednoúčelové manipulační stroje (manipulátory). Služby: -projekční práce. -výkup železných a neželezných kovů -doprava kontejnery -kovoobrábění Prodej, dovoz: -mikromleté vápence. Kancelář: -Těžební 2d, 627 00 Brno.

Výroba lesní techniky - nakladačů. Výroba svařenců. Dělení materiálu na: - CNC pálícím stroji. CNC obrábění.

Výroba: - střižné a tvářecí nástroje do hmotnosti 1000 kg - vstřikovací a lisovací formy. Práce: - CNC elektroerozivní drátové řezání - obrábění strojových dílů, vrtání, broušení - 3D měření - CNC soustružení a frézování.

Výroba: -volnoběžky na jízdní kola. Povrchové úpravy kovů: -galvanické chromování a zinkování, niklování. Zakázková strojírenská výroba: -lisování -soustružení -tepelná úprava kovů.

Kovoobrábění. Výroba: - dentální laboratorní pece.

Strojírenská výroba. Strojní obrábění, soustružení. Personální agentura - nabídka zaměstnanců.

Kovovýroba: - příruby - potrubní tvarovky - střední svařence. Stáčení plechů. Tvarové řezání - vodní paprsek, autogen. Dělení materiálů - plazma, plyn, nůžky. Přesné obrábění na CNC strojích.

Výroba: -střižné a chirurgické nástroje, implantáty a letecké díly

Výroba, práce, řemeslo: - zpracování plechů na CNC strojích - řezání laserem - vysekávání, nýtování, děrování plechů - lisování plechů.

Výroba: - koželužské stroje: - měkčící, mizdřící, štípací, ždímací, žehlící, vyrážecí, postruhovací - náhradní díly - strojírenská výroba: - základní technologické celky. Střední a generální opravy: - koželužských strojů. Práce. - třískové obrábění dílců - svařování dílců z konstrukčních ocelí - ...

Obrábění kovů a plastů na základě technické dokumentace nebo dodaného vzorku. Třískové obrábění - frézování, soustružení, rovinné broušení, broušení nakulato vnější i vnitřní, dělení materiálu, závitování, výroba vnějších i vnitřních ozubení. Chemicko-tepelného zpracování materiálu - kaleni, popouštění, nitridování, cementování. ...

Práce: - laserové obrábění - opracování kovů - řezání, dělení materiálu.

Obrábění na CNC strojích: - soustružení - frézování. Dělení materiálu. Sériová a kusová výroba.

Generální dodavatel staveb Umělecké kovářství: - brány, branky, oplocení budov, mříže do oken a dveří, návrhy oplocení náhrobků, oplocení hřbitovních areálů, zábradlí ke schodišti. -doplňky Výroba, montáž: - ocelové haly. Práce: - zámečnické - kovoobráběcí - umělecké kovářství-strojové. Svařování CO2*. Stavební montáže. ...

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Výroba přípravků, zámečnictví, výroba z nerezu. Nerezový program.

Kovovýroba, výroba, export, vývoz: - ocelové konstrukce - strojírenské výrobky, strojírenské díly - obrobky konvenčně i CNC obrobené - odlitky a svařence včetně opracování (především z nerezi) - tlakové nádoby. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Zámečnictví. Nástrojářství. Kovoobrábění.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovovýroba: - kusová i sériová výroba na klasických a CNC strojích. Obrábění kovů: - soustružení, frézování, vrtání - broušení na kulato, broušení děr a broušení na plocho - dělení materiálu. Práce: - povrchové a tepelné úpravy kovů.

CNC obrábění Výroba - potrubí Návrhy a výroba - jednoúčelové stroje a zařízení Svářecí práce Zakázková kovovýroba

Strojírenská výroba, kovovýroba, obrábění kovů (kovy): - opracování na CNC strojích - soustružení - frézování

-Výroba plastových a pryžových výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb Obráběčství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo ...