Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Nákup za účelem dalšího prodeje odlitky z šedé litiny a hliníku. Opracování odlitků z šedé litiny a hliníku. Kovovýroba.

CNC soustružení Kovoobrábění - zámečnictví

Činnost, práce, služby: - obrábění - svařování - MIG, MAG, TIG - dělení materiálu - vodní paprsek, laser, plasma - výkovky a odlitky.

Opravy - stavební stroje Soustružnické práce Svářečské práce Zámečnické práce

Kovovýroba - autodoprava (od přepravy osob až po nákladní dopravu) - instalatérstvi - stavební práce - opravy, montáže, demontáže strojních zařízení - zprostředkování služeb.

Výroba a prodej těsnění, zakázková výroba: - frézování hliníku, mědi a jiných měkkých slitin - CNC obrábění.

Strojní dílna. Práce: -nástrojářské práce -obrábění -broušení -výbrusy -obráběcí. Výroba: -nástroje a formy.

Třískové obrábění různých dílů z ocelí, neželezných kovů a plastů na CNC strojích.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Kovoobrábění, kovoobráběčství. Soustružení, frézování a svařování.

Výroba: -potravinářské stroje a zařízení pro: -mlékárny -sýrárny -jatka -výrobny uzenin -gastro nádobí pro velkokuchyně -nerezové mlékovary Obrábění na cnc strojích pro automobilový průmysl Frézovací centra Výroba zakázková z nerezu: -kuchyňské dřezy -nádoby a nádrže -stoly a regály nerezové.

CNC obrábění Prodej - letecké modely Výroba - letecké modely

Výroba: - ocelové konstrukce - velkoobjemové nádrže. Autojeřábnické práce. Obráběčské práce.

Práce: -zámečnické. -kovoobráběčské: -broušení na kulato, na plocho. -soustružení.

Strojírenská výroba. Výroba: -jednoúčelové stroje. -technologické linky. -montážní přípravky. Práce: -obrábění nerez ocelí.

Výroba: - kuželové ozubené kola - závity - šneky. Broušení ozubení. Drobné soustružnické práce. Obrážení vnitřních drážek.

Zámečnictví, kovovýroba pro: - automobily - přepravní palety - pásové dopravníky - kanálové mříže - přepravní vozíky pro pneumatiky. Výroba a montáž: - vzduchotechniky - odsávání pro dřevozpracující průmysl - hutní průmysl. Práce: - soustružnické - frézařské.

Kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví - zámečnické práce - soustružnické - frézařské práce - oplocení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - slitiny hliníku, mědi, mosaz a bronz - hliníkové plechy, desky a přířezy - CNC obrábění, frézování a soustružení

- strojní obrábění přesných součástí - montáž zařízení - povrchová úprava lakováním

Výroba, kovovýroba: -náhradní díly: -na zemědělskou techniku - traktory -pro automobilový průmysl. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -soustružnické (soustružení): -soustruh RD 18, RD 50, R 5 -kusové i sériové -frézařské (frézování): -kusové i sériové -řezání, vrtání -svařování (svářečské) v ochranné atmosféře CO2 ...

Naše služby: - soustružení dřeva na NC soustruzích - výroba a montáž schodišť´.

Co umíme udělat: zakázkovou výrobu: - schodiště - brány - vrata - mříže aj. - výroba kontejnerů - dělení materiálu - kovoobráběcí práce - práce na výstředníkových lisech - svářečské a montážní práce a mnoho dalšího...

Práce: - kovoobráběčské - zámečnické - řezání vodním paprskem.