Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Obrábění pomocí CNC strojů. - CNC soustružení - CNC frézování - CNC vrtání - soustružení - frézování - vrtání - materiálové dělení

Společnost zavádí ISO 9001. Výroba: -modely pro slévání kovů -kokily -jaderníky -a jejich obrábění na CNC frézkách, -odlévání modelů i z pryskyřic: -formy pro lisování plastů -metoda CAD- CAM při výrobě modelů. Modely pro slévání těchto materiálů: -šedá litina -tvárná litina -ocel uhlíková, legovaná, slitiny ...

Nástrojárna - Kovoobrábění Práce, výroba: - kovoobrábění - nástrojářská činnost - výroba forem střizných nástrojů - výroba přesné náhradní díly - práce s elektroerozivním obráběním - práce na CNC strojích. Mezi největší odběratele patří firmy Schott elektronic, AVX Lanškroun, Soma Lanškroun, Hettich Žďár nad Sázavou.

Výroba - synchronní krokové motorky - převodovkové motorky - HSM motory - svorkovnice URS Obrábění

Obrábění: -plasty -ocel -nerez CNC soustružení. Provozovna: Novohradská 296 České Budějovice

Naše firma nacházející se 20 km jižně od Prahy se zabývá strojním obráběním na CNC - čtyřosých strojích s možností opracování kovů, neželezných kovů a plastů. Předmětem naší další činnosti je také obrábění na konvenčních strojích. Přesnost a kvalitu výroby nám zajišťuje souřadnicové měřící centrum od firmy Mitutoyo.

Výroba: -soustružnické díly -skříňové součásti do rozměru 500x300x200 mm -frézy pro dřevoobráběcí stroje -automatové dílce do průměru 40 -ND a přípravky pro kovoobráběcí stroje. Prodej: -frézy na dřevoobráběcí stroje.

Kovovýroba, kovoobrábění - zpracování hliníkových slitin

Kovoobrábění. areál Adast a.s. budova 16

Výroba: - mříže - brány - branky - kovové palety - ploty - jednoúčelové stroje. Soustružení. Frézování. Sváření. Kovovýroba. Zámečnictví. Povrchové úpravy kovů pozinkování, nástřik ochranných barev. Stříhání a ohýbání plechů.

Kovovýroba: -naklápěcí systém pro fotovoltaická zařízení -zámky pérové, otočné a speciální -formy ocelové, z TK plátků -soustružení na CNC soustruhu -tváření za studena -zušlechťování oceli (nitridace, cementace, kalení) provozovna: Pěnčín 60 468 21 Bratříkov

Dodávka: - strojírenské celky. Provozovna: - Ostrava, Rudná 633/53.

Kovoobrábění -frézování -soustružení na CNC strojích Černění oceli brunýrování -povrchové úpravy k černění oceli -lakování -zinkování

Výroba, prodej: - obuv - lehká pracovní - ochranná - pánská, dámská - určená pro zdravotnictví, lehký průmysl, podniky, léčebny, lázně. Strojírna: - obrabění, frézování, soustružení - zámečnické práce :sváření, ohýbání, dělení.

Strojní svěráky - výroba přesných strojních svěráků. Vyrábíme svěráky sklopné, otočné, přesné strojní svěráky příruční pod vrtačku, pevné strojní svěráky s přestavitelnou čelistí, točnice, ustavovací kameny. Vyrábíme a dodáváme komponenty a náhradní díly pro strojní svěráky.

Zámečnické práce: - kovovýroba, ohýbání a tváření na CNC strojích, laserové výpalky aj.

Projekční kancelář: -výzkum, vývoj obráběcích a jednoúčelových strojů, manipulátorů a přípravků pro průmyslovou automatizaci, strojírenství a automobilový průmysl -konstrukce přípravků pro měření a automatizaci -outsourcing -výpočty FEM, MKP.

Obrobna kovů. Kovovýroba. Kovoobrábění: -soustružení na CNC soustruzích do průměru 200 mm -frézování a vrtání na CNC frézkách 1000 x 500 mm -dělení materiálu na pásových pilách do průměru 250 mm

Kovoobráběčství. Zpracování gumárenských směsí.

Kovoobrábění. Zakázková výroba: - frézování, soustružení - tvarové broušení - svařování - broušení kotoučových pil. Zušlechťování kovů.

Výroba - orientační a info systém - světelné reklamy - montážní přípravky pro elektrotechnický průmysl Gravírovánívýroba - firemní štíty - technické štítky CNC obrábění - frézování

Opravy: - hlavy motorů Svařování hliníku Soustružení brzdových kotoučů

již s.r.o. Kovo - Šmerda. Obrábění kovů.

Výroba: -vrtné nářadí pro stavebnictví a geologii -strojní celky (vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla) -vrtné tyče, šneky, nádoby vrtací -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů -zámečnická výroba.