Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Výroba střižných a lisovacích komponentů nástrojů pro automobilový průmysl, CNC obrábění tvarových dílů.

Výroba: -kovovýroba -CNC dělení na vypalovacích a řezacích strojích -zámečnická, ocelová konstrukce. -soustružení, frézování, broušení ploch i hřídelí -vrtání a opracování na horizontální vyvrtávačce -ISO certifikace -autodoprava -zednictví -projektová činnost -výhradní dodavatelé vrat Hermann.

Služby: -zkružování plechů a profilů -svařování -pískování -výroba ocelových konstrukcí a nádrží.

Obrábění. Provozování čerpacích stanic.

Výroba, prodej: - kovovýroba - přesné tvarování a broušení. Výrobce speciálních součástí strojů pro výrobu.

Výroba strojů,nerez zařízení,linky pro potravinářský průmysl: -jatky (porážky zvířat) -kompletní masné výrobky -sklady kůží včetně logistiky -bourárny -chladírny -odvodňovací systémy v provedení nerez -nerezový nábytek -zakázková kovo výroba -obrábění, zámečnictví -montáž,servis -studie,projekce -kompletace investičních ...

Výroba: -nosiče kol na automobily -všeobecné strojírenství -obrábění kovů na CNC strojích -zámečnická výroba na zakázku -příslušenství pro jízdní kola.

Kovovýroba: - rybářské potřeby. Kovopasířské práce. Kovoobrábění a zámečnické práce. Obrábění kovů. Svařování: - nerez ocelí metodou TIG a MIG (argon, CO2).

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, bazar: - výpočetní technika, počítače - údržba malých podnikových sítí - záchrana dat z disků a CD - výroba WWW stránek, vizitek, vizitky, vyřezávaná reklama - prodej, servis účetnictví POHODA - maloseriová výroba potisků a samolepek - výroba grafických razítek na počkání. Návrhy, vývoj, ...

CNC obrábění kovů na CNC strojích, přesná zakázková kovovýroba. Nabízíme přesné CNC obrábění, soustružení, vrtání, rozvrtávání a frézování dle požadavku zákazníků. Kusové i sériové cnc obrábění kovových součástek. Výroba přesných rotačních dílů od průměru 5 do 70 mm tyčového materiálu.

Zámečnické práce. Kovovýroba: -koupelnová kamna, bojlery -zábradlí, brány, vrata -schodiště -svářecké práce nerez, hliník, mosaz, ocel -nerezové vzduchotechnické potrubí -lisování dínek.

Zámečnictví. - soustružení - lisování - tvar.lisování, tažení Výroba, renovace: - vzduchové pružiny

Obrábění: - kovové a plastové díly.

KOVOvýroba Holice - svařování - obrábění - práce s plechy - zámečnické práce

Kovo Lípa nad Orlicí Zámečnictví, kovovýroba: - zakázkové zámečnické práce - obrábění, obráběčské práce - konstrukční a stavební práce - osvětlené reklama včetně potisku - zabezpečovací zařízení oken a dveří - interiérů a dekorativních doplňků.

Kovoobrábění: - soustruhy - frézky - cnc obrábění - kovových i nekovových součástí - rychlé jednání a dodání dílů za rozumnou cenu.

Zámečnické služby. Obráběčství. Broušení. Svařování. Lisařské práce. CNC ohýbání.

Výroba, kompletace, aplikace: -komponenty pro průmyslovou automatizaci: -synchronní servomotory -planetové převodovky -průmyslové regulační pohony -planetové převodovky s různými typy elektrických servomotorů -průmyslové regulační pohony TG Drives -technologie v oblasti kompozitních materiálů pro průmyslové využití a ...

Zpracování plastů vstřikováním. Kovovýroba. Zámečnická výroba: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení na plocho a na kulato.

Strojírenská zakázková výroba včetně výroby prototypů. Návrh, výroba: - vibrační třídiče a podavače (včetně typu Mogenzen). Výroba: - formy pro lisování pryže. Dodávky: - pryžové výlisky. Svařování, svářečské práce. Obrábění, obráběčské práce. Soustružení, soustružnické práce. Kalírna, kalení. Výroba: - plničky 5l soudků na pivo ...

Výroba kovových výrobků: -polotovarů z výkovků -polotovarů z odlitků -vlastního návrhu a zpracování optimální technologie včetně 3D vizualizace -obrábění na CNC strojích -dodání kompletně opracovaných dílů dle požadavků zákazníka. kancelář: Uniforge spol. s r.o. Národní 539 407 47 Varnsdorf

Služby: -kovoobrábění -kovovýroba -nástrojářství.

Výroba: - soustružené díly na automatech.

Kovoobrábění, vrtání, svařování, opravy zemědělské techniky, zámečnické práce, frézování, CNC frézování.