Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
Hledáte profesionála v oblasti kovovýroby? Potom nám dovolte představit firmu NC Line a.s., která se zaměřuje na zpracování a ohýbání plechů, svařování, řezání laserem, CNC vysekávání, ohýbání plechů, povrchové úpravy, děrování a také vrtání. Do našeho portfolia služeb patří rovněž před povrchové úpravy jako je tryskání ocele či nerezu.
NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Práce: - kovoobrábění - CNC obrábění.

CNC a konvenční obrábění kovů- strojírenská výroba: - soustružení - frézování - vrtání - a jiné obráběcí technologie. Půjčovna lešení: - půjčovna fasádního rámového pozinkovaného lešení - půjčovna pojízdných věží - lešení navrhneme, namontujeme i odvezeme.

Činnost: -konstrukční a technologie -poradenská -obchodní -zprostředkovatelská. Prodej, opravy, modernizace, inženýrink: -karusely až do průměru 16 m, oprava karuselu -soustruhy -numerické odměřování -řídící systémy Siemens, Heidenhain a jiné. Opracování dílců, obrábění, soustružení frézování na CNC.

Nabídka: - CNC a konvenční obrábění oceli, nerezi, neželezných kovů a plastů - soustružnické práce na CNC strojích

Kovovýroba: - CNC soustružení, frézování - soustružení, frézování - dělení materiálu

Činnost: - kovoobrábění - soustružení - frézování - broušení - svařování - drobné zámečnické práce

Strojírenská společnost Dendera a.s. se zaměřuje na zpracování plechu, řezání laserem a CNC ohýbání. Dále jsme schopni provádět vrtání, vyhrubování a vystružování otvorů a výrobu závitů. Naší specializací je výroba a zpracování strojních dílů z plechu, jedná se především o konstrukční díly pro stroje a zařízení a krycí díly pro výrobu a montáž ...

Kovovýroba - obrábění - soustružení - zakružování a vypalování plechů.

Společnost je nositelem certifikátu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001, certifikace Det Norski Veritas Kovovýroba, strojní zámečnictví: -výroba svařenců včetně opracování pro hydrotechnická zařízení -zařízení pro elektrotechniku a energetiku -stroje a výrobní linky včetně jejich kompletace. Technologické vybavení: -6 svařovacích pracovišť v ...

Kovovýroba, zámečnická výroba včetně konstrukčního zpracování, poradenství: -materiál (ocel, nerez) -dělení materiálu, strojní nůžky NTB -ploty, brány, vrata, schodiště -mříže i okrasné vč. montáže -pracovní stoly, regály, zábradlí -výlohy, výkladce, lavičky, houpačky, kolotoče -sportovní nářadí (zahradní, parkové). Řemeslnické ...

Strojírenská výroba - svařované konstrukce, svařence - modelová zařízení pro slévárny. Činnost - obrábění.

Zakázková výroba z nerezu: Výroba: -kamna na tuhá paliva -kovové skříně -pracovní stoly Služby: -kovovýroba -zámečnické práce na lisu -lisování -svařování -lakováno komaxitem.

Služby: -kovoobrábění -opravy obráběcí stroje. Výroba: -jednoúčelové stroje -speciální přípravky -nástroje.

-Kovovýroba, -CNC kovoobrábění: -CNC obrábění -konveční obrábění -seriová výroba na soustružnických automatech -CNC frézovaní v 3osách -CNC soustružení v 7osách -CNC vrtání a závitování -automatické dělení materiálu Sídlo: Alfa - Metal Miloslav Nečas Dolní Loučky 319 tel., fax: +420 549 440 254

Výroba: -kovoobrábění -soustružení na CNC strojích -vrtání -frézování -lisování -broušeni -vlastní výroba mosazných svorek pro autobaterie -obrábění odlitků a výkovků z různých materiálů -obrábíme také umělé hmoty.

Nabízíme: -obrábění kovů, plastů na CNC strojích -strojní obrábění -frézování -soustružení.

Záměčnictví. Výroba, montáž: -brány, ploty. -zábradlí, schodiště. Práce: -svářečské. -soustružení, frézování. -řezání, vrtání.

Strojírenská výroba: -soustružení -frézování -vrtání, broušení, ohýbání -svařování konstrukcí a kontejnerů -elektrovýroba -montáž včetně elektro. Dle požadavků zákazníka jsme schopni zajistit: -tepelné zpracování -povrchovou úpravu. Zakázková výroba: -součásti a díly dle požadavků zákazníka podle dodané dokumentace -z vlastního ...

Práce: - CNC obrábění kovů, kovoobrábění, obráběčství - broušení, brusičské práce - frézování, frézařské práce. Kovovýroba, výroba: - kovové dílce, kovové díly na rotačních obráběcích strojích.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Kovoobrábění, kovoobráběčství. Soustružení, frézování a svařování.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008, prochází procesem certifikace NORR - BREMSE. Strojírenství pro průmysl textilní, zdravotnický (ortopedie, chirurgie), potravinářský, letecký: -kovoobrábění, kovoobráběčství Blansko, soustružení velko i malosériová výroba dílu pro montáže. Obrábění, CNC dlouhotočné automaty: -výrobně ...

Společnost je držitelem certifikátů dle ČSN EN ISO 9001:2008 a ČSN EN ISO 14001:2005. Řezání: -laser do tloušťky 20 mm. Zpracovnání: -plechy CNC a NC technologiemi na strojích firem Trumf a Bystronic -stříhání -děrování -ohýbání plechů -svařování. Výroba: -karosářské díly -ohraňování plechů -zámečnictví.

CNC obrábění na CNC soustruzích. Přesné strojírenství do hmotnosti až 5 t obrobku. Technologická řešení, návrh technologie obrábění. Doplňkový materiál: - šrouby, matice, hadice atd. Montáž sestav. Poradenství.