Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
Hledáte profesionála v oblasti kovovýroby? Potom nám dovolte představit firmu NC Line a.s., která se zaměřuje na zpracování a ohýbání plechů, svařování, řezání laserem, CNC vysekávání, ohýbání plechů, povrchové úpravy, děrování a také vrtání. Do našeho portfolia služeb patří rovněž před povrchové úpravy jako je tryskání ocele či nerezu.
NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Strojní opracování. Výroba: - vstřikovací formy pro plasty - ozubená kola - hřídele.

Kovovýroba, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: - kovoobráběčské, kovoobrábění, obrábění kovů - soustružnické - frézařské, frézování - horizontální - zámečnické, zámečnictví.

Kovovýroba, strojírenská výroba, opracování, obrábění kovů: - pálení, dělení, řezání materiálu plazmou (plazma) na CNC stroji - ocelové svařence - svařování ocelových konstrukcí - ramena nakladače.

Výroba, kovovýroba, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické, frézařské - CNC klempířské ohýbací stroje - ohýbání plechu.

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Práce: - broušení, ostření nástrojů.

Výroba, prodej: - nástroje pro tváření kovů za studena - stojany pro ruční vrtačky - ohýbané díly z drátů a trubek pro automobilový průmysl - stříhání, tažení, ohýbání, CNC ohýbačka drátů - příruční svěráky. Kovoobrábění Zámečnické práce.

Strojírenská výroba. Přesné CNC třískové obrábění kovů, plastů. CNC soustružení. Výroba soustružených součástí na CNC přesných soustruzích. CNC frézování. Výroba strojních součástí na zakázku, kompletní slevárenské formovací (modelovací) zařízení.

Kovovýroba, kovoobrábění: - CNC soustružení - CNC vyvrtávání - CNC frézování. Výroba: - ocelové konstrukce na zakázku. Prodej: - stavební materiál - ekopaliva (brikety, pelety).

Výroba, služby: - řezání plechů laserem, plazmou, plynem, přesné ohýbání na ohraňovacích lisech - svařování, povrchové zinkování, práškování, lakování - soustružení na CNC strojích a automatech - přesné frézování, vrtání - ohýbání trubek, vstřikování plastických hmot (včetně výroby forem). Manipulační a montážní vozíky. Dřevěné ...

Kovovýroba, kovoobráběčství: - obrábění kovů, kovy. Výroba, dodávka: - stavební nástroje - nářadí.

Renovace, opravy, výroba a opracování součástí pro hutnictví a strojírenství. Soustružení - kovy, plasty, nerez. Frézování, broušení.

Prodej, velkoobchod: - hutní materiál - ocelové trubky-bezešvé - odlitky - výkovky. Služby: - soustružnické práce - frézařské práce.

Pobočka. Oprava, servis, autoopravna, autoservis: - nákladní - užitkové - osobní automobily. Strojní obrábění: - frézařské, soustružnické práce - frézování, kovoobrážení. Kovovýroba. Renovace nákladních veteránů (veteráni).

Systémy pro značení hutního materiálu laserem. Konstrukce, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení pro hutní průmysl. Dodávka: - hutní materiál.

Výroba, kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Vývoj, návrh, výroba, prodej: - trezory - sejfy - archivační skříně - trezorové dveře - trezory (skříně) na zbraně - poštovní schránky - sestavy schránek - jednoúčelové stroje - lisovací, střižné nástroje, ohýbací, svařovací, montážní přípravky. Zpracování plechů CNC: - ohýbání a ohraňování - CNC děrování, vysekávání, ...

Broušení: - nástroje na dřevo i kov. Kovovýroba: - obráběčské práce - soustružení, frézování, vrtání - repase strojů a nástrojů.

Výroba: - zámky - kování. Obrábění kovů. Soustružnické práce.

Strojírny. Oprava: - strojní zařízení. Výroba: - ozubení - strojní součásti. Práce: - soustružnické - frézování - vrtání a vyvrtání - broušení - tepelné zpracování. Frézovací centra. CNC soustruhy.

Práce: - soustružnické - kovoobrábění - frézování - vrtání.

Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy.

Kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení - vrtání - obrážení. Zámečnictví. Svářečské práce. Nákladní doprava s jeřábovým ramenem - tuzemská.

Výroba: - indukční ohřevy - jednoúčelové stroje - nástroje, nářadí. Služby: - indukční povrchové kalení - pájení indukční metodou - tváření za studena i za tepla - kovoobrábění strojních součástí.

Výroba - razidla Vrtání Soustružení - frézování

Kovoobrábění. Zámečnické práce. Kovotlačitelské práce. Soustružnické a frézařské práce. Ohyby trubek a plechů. Tvrdé a měkké pájení.