Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
Hledáte profesionála v oblasti kovovýroby? Potom nám dovolte představit firmu NC Line a.s., která se zaměřuje na zpracování a ohýbání plechů, svařování, řezání laserem, CNC vysekávání, ohýbání plechů, povrchové úpravy, děrování a také vrtání. Do našeho portfolia služeb patří rovněž před povrchové úpravy jako je tryskání ocele či nerezu.
NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Broušení Výroba - elektrody pro obráběcí stroje od 3D modelu, NC kódu až k vyrobení hotové elektrody Soustružení - frézování Svářečské práce Zámečnické práce

Zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -vrata -brány -automatické dveře -rychloběžná vrata -závory -markýzy -ocelové zárubně. Hliníkový program YAWAL: -fasádní systém -zimní zahrady -výlohy -dveře -dělící stěny.

Společnost WEBA Olomouc, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu náročných lisovacích a tvářecích nástrojů. Díky bohatým zkušenostem a činnostem, kterými se zabýváme ve vývoji a výzkumu jsou naše nástroje na vysoké úrovni. Specializujeme se na horké tváření, tato metoda horkého tváření splňuje veškeré požadavky tak, aby byla dosažena největší pevnost ...

Činnost: - kovoobrábění - soustružení - frézování - broušení na kulato a na plocho - řezání

Kovovýroba: - nástroje a pomocné přípravky pro nástrojárny - soustružení - frézování - broušení - dělení materiálu - vrtání na souřadnicové vyvrtávačce. Provozovna: 6. května 671, Bohuňovice, 783 14.

Činnost - CNC obrábění - frézování a soustružení.

Strojírenská výroba. Obrábění kovů na CNC obráběcích centrech a konvenčních strojích.

Nástrojárna. Výroba: - lisovací nástroje a formy - měřidla - přípravky přesných dílů. CNC soustružení a frézování CNC frézování v 5 osách Drátové řezání Elektroerozivní hloubení Elektroerozivní vyvrtávání otvorů Konstrukční a CAD/CAM práce

Prodej: - hutní materiál - plechy ocelové všech formátů - plechy pozinkované - tyče ploché,kruhové - tyče tvarového průřezu L, I, U do délky 12 metrů - tenkostěnné profily Jackel - trubky ocelové bezešvé, svařované - trubky závitové, pozinkované - CNC výpalky z plechů za tepla i studena válcované.

Strojírenská výroba: -kovovobrábění na zakázku, frézování a soustružení -zámečnická výroba -přesné opracování odlitků z různých druhů -speciální upínací a manipulační přípravky -jednoúčelové stroje -potřeby pro entomology.

Strojírenství. Modelárna: - výroba dřevěných a plastových modelů - výroba kovových modelů - výroba zápustků.

Činnost - soustružení, frézování - dělení - svařování a obrábění kovových materiálů.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Opravy silničních vozidel Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Opravy ...

Výroba dle dodané výkresové dokumentace, montáže, povrchové úpravy: -ocelové konstrukce -obráběné celky, komplety -mechanické díly -svařování -montáže dílů a celků.

Práce, řemeslo: - zámečník, zámečnické - kovoobrábění - soustružnické a frézařské

Výroba: - díly kolejových vozidel - stroje a zařízení. Konstrukční a projekční činnost pro papírenskou výrobu: - servis pro papírenské provozy - šroubení - armované hadice.

Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti ISO 9001:2000 Výroba: - ocelové radiátory a příslušenství - pasti na hlodavce - pasti na zvěř a škodnou - zpracování plechů na CNC strojích - dělení plechů - tváření - svařování. Služby: - projekce a instalace v oboru plyn, voda, topení. Možnost poskytnutí náhradního plnění ...

Kovoobrábění svařování, lisování pro automobilový průmysl

Kovovýroba - sériová výroba nejrůznějších jemných a přesných rotačních součástek - obrábění kovu i plastu na CNC obráběcích strojích.

Strojírenská dílna - soustružnické a frézařské práce - stříhání a ohýbání plechu - řezání - zkružování profilů - svařování.

Kovoobrábění - CNC obrábění - frézování - broušení - vrtání - CNC programování - výroba náhradních dílů.

Výroba: - dělení materiálu, laser, plasm, acetylén - tváření - obrábění - povrchová úprava - svařování.