Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
Hledáte profesionála v oblasti kovovýroby? Potom nám dovolte představit firmu NC Line a.s., která se zaměřuje na zpracování a ohýbání plechů, svařování, řezání laserem, CNC vysekávání, ohýbání plechů, povrchové úpravy, děrování a také vrtání. Do našeho portfolia služeb patří rovněž před povrchové úpravy jako je tryskání ocele či nerezu.
NC Line a.s. - zpracování plechů, kovovýroba
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Strojírenství-přesné obrábění: -obrábění kovových rotačních součástek z odlitků, výkovků a dílů vyrobených práškovou metalurgií-automobilový průmysl -obrábění malých, středních, velkých serií od průměru 20 mm do průměru 300 mm -obrábění na strojích EMAG, INDEX, GILDEMEISTER -obráběcí centra CHIRON, FANUC -certifikace ISO ...

Výroba, prodej a ostření nástrojů: -zylindrické a kónické frézy -úhlové a kopírovací frézy -VHM-Drill-vrtáky -HSS-ocelové a segmentové kotoučové pily -VHM-ocelové kotoučové pily -oprava a obnovení segmentů kotoučových pil -povlakování nástrojů -měření moderní technikou.

Kovovýroba: -výroba lisovacích nástrojů -řezání 5-ti osým laserem -lisování -obrábění na CNC strojích.

Zakázková kovovýroba: -ohýbání trubek -pálení laserem -výroba konstrukcí -soustružení -frézování -sváření -pískovna, tryskovna, prášková lakovna. Obchodní činnost. Provozovna: -Chrást, t.č.377945673, fax 377821200.

Výroba, prodej, dodávky: -vnitřní a venkovní odpojovače1-38, 5 kV -vnitřní a venkovní vypínače 24 a 38, 5 kV -venkovní odpojovače 72, 5-420 kV. Zámečnické práce. Galvanické pokovování.

Výroba: -mříže -vrata -branky -brány -transportní a kovové palety. Rekonstrukce a sanace: -průmyslové podlahy. Hydroizolace: -tepelné zvukové izolace. Beton: -frézování -broušení -řezání -vrtání. Dodávka: -průmyslové podlahy na bázi umělých pryskyřic -betonové -se vsypy -lité syntetické a syntetické ...

Kovovýroba: -kovové palety především pro automobilový průmysl -kovové přepravní, manipulační, skladové palety. Prášková lakovna, svařování, montáž, ocelové konstrukce.

Výroba a opravy: -speciální nástavby VLH (volně ložené hmoty) -sklápěcí nástavby -výměnné nástavby -opravy podvozků. Práce: -zámečnické -obrábění kovů.

Výroba: -vrtné nářadí pro stavebnictví a geologii -strojní celky (vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla) -vrtné tyče, šneky, nádoby vrtací -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů -zámečnická výroba.

Opravy, rekonstrukce a modernizace osobních železničních vagónů. Kovovýroba: -výroba strojních součástí -svařování -obrábění. Tryskání součástí ocelovou drtí. Speciální obrábění-dvojkolích kolejových vozidel. Ekologické speciální tryskání-odstraňování nátěrových vrstev.

Výroba: -skružování všeho materiálu, plechů, profilů plocháčů (za tepla, za studena) -ohýbání, lisování a rovnání plechů -stykové svařování -svařování stykovým svárem -lisování plechů.

Kovoobrábění, beztřískového obrábění a svařování. Výroba ocelových skeletů pro speciální změkčovače vody.

Kovoobrábění, vrtání, svařování, opravy zemědělské techniky, zámečnické práce, frézování, CNC frézování.

Strojírenská výroba: -tváření za studena -kovoobrábění -nástrojářské práce -lisování, válcování, tažení neželezných kovů -obráběčské, soustružnické, frézařské práce -svářečské práce -stroje, zařízení obráběcí. Výrobky: -podúrovňové soustruhy -podúrovňový soustruh -jednoúčelové stroje -tvářecí stroje a zařízení ...

Kovovýroba: -soustružení -frézování -elektroerozivní obrábění. Strojírenská výroba na zakázku.

Výroba: -uhlíkové kartáče -grafitové díly -grafitové lamely -uhlíky -grafitové kroužky, těsnění -kartáčové držáky -zakázková výroba. Soustružnické práce. Kovoobrábění. Zámečnictví.

Jemná mechanika: -soustružnické a frézařské práce na CNN strojích.

Obrábění kovů. Výroba rotačních součástí. Vrtací a jenoduché frézovací operace na CNC strojích, povrchová úprava součástí. Zakázková výroba pro automobilový průmysl. Držitel ISO 9002.

Výroba: -kuželová kola systém Gleason -broušení Niles -šneky, šneková soukolí -řetězová kola -vnitřní a vnější ozubení m1-10 alfa15°20°30° -evolventní drážkování hřídeli, možnost i v palcovém (diametrálním) modulu.

Výroba odlitků z šedé litiny GG15-25 o rozměrech do 1000x1000mm a hmotnosti do cca 100kg. Strojní litina: -pojezdová kola, řemenice, díly převodovek, čerpadel, zemědělských strojů, kladky, závaží aj. Kamnová litina: -rošty, krbové vložky, díly různých topidel, pláty, rámy, dvířka. Ozdobná litina: -pro městský mobiliář ...

Kovovýroba. Strojírenská výroba: -sváření -CNC obrábění -mokré lakování (stříkání barev).

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové plechy -profily, trubky, jekly. Přesné výpalky. Přesné dělení kovových materiálů tl. 0, 5 až 450 mm. Úkosování pro svary. Tryskání. Svařování. Doprava výpalků. Značení středů, otvorů, které nahrazuje práci rýsovače, zámečníka s přesností 0, 2 mm. Vše v destinacích: Plzeň ...

Broušení strojních nožů do délky 2m: -tvrdokov -HSS (šlechtěná ocel) -nástojářská ocel. -nože pro řezačky papíru -hoblovací nože -padací nůžky-klempířské. Soustružení-350x2, 5 m.

Kovovýroba. Výroba keramických strojů. Strojní obrábění kovů. Zámečnictví.