Pro delší životnost, větší pevnost anebo lepší mechanické, chemické i fyzikální vlastnosti se uplatňují povrchové úpravy kovů. Kvalitní zinkování, galvanizování, smaltování, zinkování, niklování i jiné úpravy propůjčí vašim výrobkům lepší vlastnosti.

Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
Využijte profesionálních služeb společnosti Lason CZ s.r.o. Zajistíme kvalitní povrchové úpravy kovů! Provádíme mokré i suché tryskání povrchů, metalizace, nátěry ocelových konstrukcí i protipožární nátěry. V případě potřeby lze využít i mobilní tryskání. Díky naší povrchové úpravě Vám klesnou náklady na opravy a údržbu.
Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Popisování výrobků čárovým kódem či logem pomocí gravírovacího laseru snadno, rychle, profesionálně a vždy čitelně zajistí popisovací laser z nabídky společnosti NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy. Součástí dodávky je ochranná zástěna, ochranné brýle a především notebook s intuitivně ovládaným softwarem pro uzpůsobení velikosti a hloubky popisu s ohledem ...
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Zakázková výroba, kovovýroba: - kovové palety - přepravky - zahradní nábytek - stojany na kola. Dělení materiálu. Tváření materiálu. Obrábění, svařování, povrchová úprava. Doprava: -nákladní do 3t.

Práce: - zpracování plechů - zámečnické, frézařské a soustružnické - CNC lisy děrovací a ohraňovací - lakování a úprava povrchů - kovoobráběčství - nástrojařství - KTL

Povrchová úprava kovů - ruční broušení a leštění - leštění v přáškovém automatu. Kompletace vodovodních armatur. Montáž vzduchotechnického potrubí a klimatizačních jednotek. Ubytovací služby - ubytovna.

Soustružení - frézování - vrtání. Broušení a leštění - barevné kovy sanitární armatury, rozdělovače, panty pro nábytkářský průmysl, speciální dílce , včetně zajištění lehkých montážních prací.

Činnost: - frézování - soustružení - lisování, svařování - výroba ocelové konstrukce - povrchové úpravy

Zabýváme se tenkovrstvým pokovováním vodivých i nevodivých materiálů ve vakuu se specializací na plastové výlisky. Tato technologie je vhodná pro elektromagnetické odrušení výrobků (naší specializací jsou stíněné krabičky), pro zlepšení povrchových a vzhledových vlastností výrobků (světlomety, bižuterie, obaly kosmetiky, zrcadla a keramika)

Společnost Washina engineering s.r.o. se specializuje na strojírenskou výrobu, především strojních zařízení, strojů, robotizovaných pracovišť a spoustu dalších. Realizujeme řezání vodním paprskem na stroji FLOW MACH 3 ve 2D. Tato unikátní technologie, která tepelně neovlivňuje daný materiál, řeže všechny různé materiály jako kov, sklo, ...

Práce: - tryskání povrchů pískem - nátěry ocelových konstrukcí - protipožární nátěry - jádrová vrtání Pronájem: - pracovní plošiny - lešení - mobilní kompresory

Výroba - kuchyňské náčiní Pískování Sváření Lisování - kovotlačení Zámečnické práce - kovovýroba - zakázková výroba - výroba z nerezu - výroba z plastu - výroba z oceli

Stavební činnost: -bytová výstavba -nebytová výstavba -dopravní stavby Práce: -povrchové úpravy

Činnost: - broušením a leštěním kovů jako finální úprava v případě nerezových materiálů - broušení a leštění jako přípravu povrchu pro dekorativní chromování nebo jiné dekorativní povrchy

Prášková lakovna: -povrchová úprava zámečnických výrobků do velikosti: š 1, 2m x d 2 m x v 2, 2 m -práškové lakování -práškové barvy -práškové laky -aplikace -poradenství -svařování.

Opracování, lakování: - plastové a kovové konstrukce

Zámečnická výroba, montáže, kovovýroba: -výroba OK**-ocelových konstrukcí do váhy dílce do 100 kg -ploty, brány, dveře, okna, vrata s pohonem i dálkově ovládaná -zajistíme zinkování žárové, galvanické, pasířské práce -interiery z nerezu na zakázku- schodiště, zábradlí ramenná i točitá -leštění, broušení kovových povrchů ...

Prášková lakovna. Povrchová úprava kovů. Úprava kovů práškovými barvami.

Předpovrchové a povrchové úpravy: -supersonické tryskání -klasické tryskání suchou cestou -pískování, tryskání tlakovou vodou -chemické čištění -mechanická příprava povrch -mobilní tryskání.

Nabídka kovoobrábění se specializací na leštění kovů.

Práce: - prášková lakovna - tryskání

Kovoobrábění. Výroba: -jednoúčelové stroje. Obrábění: - barevné kovy - nerez - hliník - ocel - dural - plast. Povrchové úpravy kovů. Broušení. Kalení. Projektová dokumentace. Soustružení. Soustružené dřevěné sloupy.

Povrchová úprava kovů: -zinkování -eloxování. Otrýskání, lakování, metalizace kovů, žárové pokovování, galvanické pokovování spojovacího materiálu.

Kovoobrábění a svařování hliníku pro automobilový, elektrotechnický průmysl. Zpracování hliníku. Lisování, výroba profilů. Výrobky z hliníku. Zpracování slitiny. Povrchová úprava kovů: - eloxování.

Výroba a montáž - ocelové konstrukce Povrchové úpravy Kovovýroba

Služby: - vedení účetnictví Práce: - tryskání kovů - metalizace kovů Služby: - třídění, kontrola plastových výlisků

Práce: -povrchová ochrana materiálů -nátěry průmyslových konstrukcí -sanace betonových konstrukcí -výstavba rodinných domů na klíč -fasádní zateplovací systémy -tryskání povrchů -údržba ochranných pásem -doprava a zemní práce -zelená úsporám.