Pro delší životnost, větší pevnost anebo lepší mechanické, chemické i fyzikální vlastnosti se uplatňují povrchové úpravy kovů. Kvalitní zinkování, galvanizování, smaltování, zinkování, niklování i jiné úpravy propůjčí vašim výrobkům lepší vlastnosti.

Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
Využijte profesionálních služeb společnosti Lason CZ s.r.o. Zajistíme kvalitní povrchové úpravy kovů! Provádíme mokré i suché tryskání povrchů, metalizace, nátěry ocelových konstrukcí i protipožární nátěry. V případě potřeby lze využít i mobilní tryskání. Díky naší povrchové úpravě Vám klesnou náklady na opravy a údržbu.
Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Popisování výrobků čárovým kódem či logem pomocí gravírovacího laseru snadno, rychle, profesionálně a vždy čitelně zajistí popisovací laser z nabídky společnosti NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy. Součástí dodávky je ochranná zástěna, ochranné brýle a především notebook s intuitivně ovládaným softwarem pro uzpůsobení velikosti a hloubky popisu s ohledem ...
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
V roce 1998 je založena firma Pekr Metax majitelem Petrem Kratochvílem a jeho synem se zaměřením na antikorozní povrchové úpravy součásti vodních elektráren a dalších strojírenských zařízení. Firma se úspěšně podílela na celé řadě zakázek, jako například elektrárna Dlouhé Stráně, vodní elektrárna Vír, vodní elekrárna Les Království, vodní ...

Antikorozní povrchová úprava materiálů a ochrana kovů. Lakovna, tryskání, nátěry: - nástřik kovů - metalizace - renovace součástí zejména z vodních elektráren.

Společnost Seven - K provádí: - chemické niklování - galvanické zinkování - pokovení slitinou zinek - nikl s následnou pasivací a zapečetěním. Chemický nikl se středním i vysokým obsahem fosforu s teflonem a černý.

Smaltérství. Zámečnictví. Silniční nákladní doprava. Koupě, prodej, pronájem nemovitostí.

Nanášení tenkých kovových vrstev na vodivé i nevodivé povrchy

Výroba elektrických zařízení pro motory a vozidla. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Zakázková kovovýroba: -ohýbání trubek -pálení laserem -výroba konstrukcí -soustružení -frézování -sváření -pískovna, tryskovna, prášková lakovna. Obchodní činnost. Provozovna: -Chrást, t.č.377945673, fax 377821200.

Výroba, prodej, dodávky: -vnitřní a venkovní odpojovače1-38, 5 kV -vnitřní a venkovní vypínače 24 a 38, 5 kV -venkovní odpojovače 72, 5-420 kV. Zámečnické práce. Galvanické pokovování.

Zpracování kovů: -třískové obrábění -CNC frézování -CNC soustružení -řezání laserem -práškové nanášení barev -svařování.

Výroba: -zámečnická -kovovýroba -kovářské práce -vrata, vrátka, zábradlí, svodidla, mříže -přístřešky z polykarbonátu -výrobky z nerezu, ocelové konstrukce -zámky. Výroba, montáž: -zábradlí, mříže, ploty, vjezdové brány, schodiště, přístřešky -atypická garážová vrata -opravy a výměny dveřního kování, zámků a dveřních ...

Pískování, tryskání, šopování, metalizace zinkem, povrchové úpravy kovů.

Povrchové úpravy kovů,zušlechťování: - leštění - železo,mosaz,měď - hliník,nikl,chrom - zinek,dural,slitiny

Strojírenská výroba. Zakázková výroba dílů konzolových regálů. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - stožáry - rampy - zábradlí - ocelová vrata, dveře, brány - oplocení. Výroba ocelových částí budov, schodiště, příčky. Výroba palet . Děrování pásnic profilů IPE 160 – 330 pro regálové systémy Povrchové úpravy - lakování, ...

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Povrchová úprava kovových a nekovových součástí: -tryskání (pískování) výrobků, svařenců, součástí pro následnou finalizaci povrchů -přesnost dodržování hrubosti povrchů -kapacita tryskárny: 160m2 / den. Rozměry otryskaných ocelí (Fe) a hliníků (AL): -3500 x 3500, délka nerozhoduje -1ks do 5t max. -přístupnost do tryskárny je až ...

Kovovýroba: -kovové palety především pro automobilový průmysl -kovové přepravní, manipulační, skladové palety. Prášková lakovna, svařování, montáž, ocelové konstrukce.

Strojírenství. Povrchová ochrana špičkovými materiály: -PA, E-CTFE, ETFE, PVDF, PE, PFA, PPS, FEP, E-FEP, PTFE -"vločkované" materiály -bezrozpouštědlové pryskyřice. -chemická odolnost -pružnost -otěruvzdornost.

Výroba - 3D reklamy - atypické interiéry - filmové a reklamní dekorace - stavba výstavních expozic Povrchové úpravy

Služby: - povrchová úprava kovů - broušení - leštení - prodej chemických výrobků (odrezovače, čistící prostředky) - design dle požadavků zákazníka. Galvanovna, prášková lakovna. Galvanické povrchové úpravy, pokovování: - niklování (poniklování) - zinkování (pozinkování) - chromování (pochromování) - cínování - stříbření ...

Galvanické zinkování a povrchová úpravna kovů. Zinkování běžných konstrukčních ocelí(bubnové i závěsové zboží) do rozměru 1200x1000x300 do maximální váhy 30 kg/ks. Výroba odlitků ze šedé litiny, obrábění litiny, výroba modelů.

Zámečnická a pasířská dílna: -práce s nerezovým materiálem a barevnými kovy -zakázková výroba zábradlí, schodišť, plechových a frézovaných dílců -svařování -povrchová úprava -centrální litinové podnože a podstavce a další.

Lakování práškovými barvami kovové předměty Kovovýroba

Nová firma sdružuje bývalé firmy: -ŽV - Železárny Veselí nad Moravou -ŽH - Železárny Hrádek u Rokycan -ŽCH - Železárny Chomutov -VT - Válcovny Trub Chomutov přerozdělené do výrobních divizí: Divize 1 - tažírna trub -dříve ČMOVS a dříve ŽV, Veselí nad Moravou -Veselí nad Moravou,Kolárova 1229 -web:www.zeves.cz ...

Povrchové úpravy : - kovy Výroba: - stroje Svařování: - kovy Zámečnictví.

Zakázková výroba v oboru zámečnické práce. - ocelové konstrukce, jeřábové dráhy, opláštění hal a budov - oplocení a brány - schodiště - zábradlí - obklady - přístřešky - točitá schodiště - kovářské výrobky povrchová úprava: - zinkování - práškové lakování - nátěry - mokré lakování