Pro delší životnost, větší pevnost anebo lepší mechanické, chemické i fyzikální vlastnosti se uplatňují povrchové úpravy kovů. Kvalitní zinkování, galvanizování, smaltování, zinkování, niklování i jiné úpravy propůjčí vašim výrobkům lepší vlastnosti.

Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
Využijte profesionálních služeb společnosti Lason CZ s.r.o. Zajistíme kvalitní povrchové úpravy kovů! Provádíme mokré i suché tryskání povrchů, metalizace, nátěry ocelových konstrukcí i protipožární nátěry. V případě potřeby lze využít i mobilní tryskání. Díky naší povrchové úpravě Vám klesnou náklady na opravy a údržbu.
Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Popisování výrobků čárovým kódem či logem pomocí gravírovacího laseru snadno, rychle, profesionálně a vždy čitelně zajistí popisovací laser z nabídky společnosti NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy. Součástí dodávky je ochranná zástěna, ochranné brýle a především notebook s intuitivně ovládaným softwarem pro uzpůsobení velikosti a hloubky popisu s ohledem ...
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Poslání: MEGA a.s. je společnost poskytující kvalitní technologie a komplexní služby v oblastech čištění vod, povrchových úprav materiálů a ekologie. Veškerá naše činnost je směřována k uspokojení přání zákazníků a je realizována s maximálním ohledem na životní prostředí. Na základě dlouhodobých zkušeností a působení na trhu byly jako dva ...

Galvanizovna Povrchová úprava, zušlechťování: - galvanicky slitiny kovů, měďi, cínu, zinku, železa - vakuově i galvanicky plasty ABS* - nanášení: - měď*, nikl, zinek, zlato, stříbro, paladium, chrom, mosaz, staromosaz, staroměď, starostříbro - lakování-stříkání: - elektroforetické nanášení polyuretanu CLEAR Broušení, ...

Naším hlavním zaměřením jsou galvanické povrchové úpravy železných i neželezných kovů.

Zámečnické práce. Zámečnictví, kovářství: - umělecko-řemeslné zpracování kovů - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů.

POVRCHOVÁ ÚPRAVA KOVŮ, POKOVOVÁNÍ: - ocelové konstrukce.

Eloxování hliníku, duralu, hliníkových slitin. Leštění a eloxování různých bižuterních dílů.

Kovovýroba, prodej: -koupelnová madla -pomůcky pro tělesně postižené -dveřní madla oboustranná. Služby: -povrchové úpravy nerez, smalt práškovými vypalovacími barvami ve škále a stupnici RAL -nanášení nylonové střiže -flokování -sametové povrchy -vytvrzovací pec.

Kovoobrábění -frézování -soustružení na CNC strojích Černění oceli brunýrování -povrchové úpravy k černění oceli -lakování -zinkování

Povrchová úprava práškovými barvami: -skladem až 150 odstínů barev různé korozní odolnosti a povrchů -předúpravu provádíme odmaštěním železitým fosfátem, po té oplach vodou, sušení. Velká lakovací linka, průběžná linka: -délky 40m, možné lakování plochých předmětů5.5m -x1.5m, profily5.5m, konstrukce 5.5m -x1.5m x40cm -pec ...

GALVANIC ENGINEERING SERVICE s.r.o. Galvanotechnika: -renovační vrstvy -elektroformování-výroba forem -speciální povlaky na bázi niklu, niklové povlaky -povlakování kovových plastik -výzkum a vývoj-technologie -transfer know-how.

Výroba, kovovýroba: - ocelové konstrukce - sloupy, stožáry. Povrchová úprava kovů: - žárový zinek, zinkování - galvanický zinek, galvanické zinkování - prášková barva, komaxit.

Opravy, rekonstrukce a modernizace osobních železničních vagónů. Kovovýroba: -výroba strojních součástí -svařování -obrábění. Tryskání součástí ocelovou drtí. Speciální obrábění-dvojkolích kolejových vozidel. Ekologické speciální tryskání-odstraňování nátěrových vrstev.

Zakázkové zámečnictví. - zakázková kovovýroba Vyrábíme atypická schodiště, zábradlí, ocelové konstrukce strojů, z oceli i nerez materiálu, včetně montáží. Provádíme soustružení a frézování. Prášková lakovna až do délky 4 m.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Sanace vlhkého zdiva. Statické zajištění budov. Stavební konstrukce - kotvení - zesilování. Tryskání tlakovou vodou - povrchové úpravy kovů.

Firma se zabývá již 19 let povrchovou úpravou kovových prvků. Jedná se o broušení a leštění výrobků z: - mosazi - nerezové oceli - chromu. Provádíme broušení a leštění: - lustrových montur - dveřního a okenního kování - koncovky výfuků pro automobilový průmysl.

Komplexní služby ve zpracování železa - CNC pálení laser, plyn - CNC hraňování - CNC obrábění - zámečnické práce - svařování - tryskání Výroba rámů (šasi)pro firmu WEIDEMANN Registrace -Hradec Králové, Komenského 247.

Galvanizovna. Práce: -závěsové a hromadné galvanické povrchové úpravy -chemické a elektrotechnické pokovování výrobků z mosazi, mědi, oceli, cínových a zinkových slitin a drahých kovů. Základní pokovení a povrchové úpravy: -alkalické a kyselé zlacení -stříbření a ochrana povrchu -rhodiování -paladiování -rutheniování ...

Zakázková strojírenská výroba. - dělení a třídění materiálu - svařování - strojní obrábění - povrchové úpravy.

Zpracování návrhu dílu, zpracování 3D modelu a výkresové dokumentace, výroba formy, ostřih a výroba a zpracování odlitků. Obrábění odlitků na CNC strojích a zajištění případných následných povrchových úprav jako je např.: omílání, tryskání, práškové lakování či KTL- lakování)

Práce zámečnické, zámečnictví. Výroba a broušení nástrojů: - pily - frézy - vrtáky - nože.

Kovovýroba: -zpracování plechu -stříhání plechu -děrování -ohraňování -ocelová konstrukce -svařování -kovoobrábění -svařování nerez ocelí a hliníku -CNC děrování -pískování -tryskání.

Výroba kovových konstrukcí - vodoinstalatérství - topenářství - zámečnictví - nástrojářství - svářecí práce - povrchové úpravy