Pro delší životnost, větší pevnost anebo lepší mechanické, chemické i fyzikální vlastnosti se uplatňují povrchové úpravy kovů. Kvalitní zinkování, galvanizování, smaltování, zinkování, niklování i jiné úpravy propůjčí vašim výrobkům lepší vlastnosti.

Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
Využijte profesionálních služeb společnosti Lason CZ s.r.o. Zajistíme kvalitní povrchové úpravy kovů! Provádíme mokré i suché tryskání povrchů, metalizace, nátěry ocelových konstrukcí i protipožární nátěry. V případě potřeby lze využít i mobilní tryskání. Díky naší povrchové úpravě Vám klesnou náklady na opravy a údržbu.
Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Popisování výrobků čárovým kódem či logem pomocí gravírovacího laseru snadno, rychle, profesionálně a vždy čitelně zajistí popisovací laser z nabídky společnosti NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy. Součástí dodávky je ochranná zástěna, ochranné brýle a především notebook s intuitivně ovládaným softwarem pro uzpůsobení velikosti a hloubky popisu s ohledem ...
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Požární ochrana a bezpečnost práce. Revize, opravy, servis, prodej: - hasici pristroje - hasicí přístroje - hasící přístroje a hydranty, výrobky řady Bioversal - automobilová doprava nákladní vnitrostátní a mezinárodní - plnění CO2. Tryskání a povrchová úprava práškovými barvami. Úklidová služba (kompletní úklid).

Výroba: -potrubí a části potrubí -potrubní díly -tlakové nádoby, kolony a reaktory s fluorpolymerovými výstelkami, vhodné proti korozi a pro výrobu vysoce čistých médií. Výstelkování nádob: -fluorpolymerovými deskami -PVDF-polyvinyldenfluorid -E-CTFE-etylenchlortrifluoretylen -FEP-fluoretylenpropylen ...

Rytectví, rytec. Řemeslné práce: -rytecké práce do kovů (mosaz, dural, ocel) a plastů Rytí, rytiny na strojích MIMAKI: -štočky především vhodné pro ražbu do kůže např. (diáře, vazba knih, reklamní předměty aj.) -rytiny na ražbu slepotisků -plastové orientační systémy -firemní kovové tabule. Rytiny: -na pečetidla -na ...

Rytectví, gravírování, ruční rytí. Aplikujeme laser na kov, sklo, dřevo, plast a kůži. Vyrábíme cedule, orientační systémy, raznice, ražbu, razítka, odznaky, klíčenky, vypalovadla, pečetě, plomby, formy, urny a šperky.

Tepelné zpracování kovů. Plazmová (iontová) nitridace. Povrchové úpravy kovů.

Práce: -klempířské, klempířství -zámečnické, zámečnictví -lakování -komaxitování -pálení plazmou -sváření -frézování -soustružení -zinkování -kovovýroba, výroba: -vrata -mříže -točité schodiště -zábradlí -ocelové konstrukce.

Služby: -zemní práce -obchodní činnost -stavební materiály -renovace materiálu -renovace náhradních dílů -skrývky -rekutlivace pozemků -demoliční práce -autodoprava do 22 tun* -autojeřáb -MAN s rukou -povrchové úpravy kovů do 2m metrů délky a do průměru 1m -pískování.

Pískování. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Obrábění kovů: -soustružení -frézování -broušení na kulato -kalení -povrchová úprava kovů.

Metalizace. Povrchová úprava materiálů. Ptryskávání pískem a pokovování - zinek, mosaz, bronz, hliník.

Práškové lakování železa a hliníkových velkých i malých dílů o rozměrech až 6000 x 2500 x 600 mm. Povrchová přeúprava Zn fosfátem a bezchromová pasivace u hliníkových dílů. Nabízíme zámečnickou výrobu, sériovou výrobu ocelových konstrukcí a dílů.

- obrábění kovů - kompletní strojní obrábění na konvenčních strojích - zpracování kovů a plastů - ozubená kola - šneková kola - tepelné zpracování - chromniklové nástřiky - kusová výroba Provozovna: Hřibsko 43 503 21 Stěžery

Chromátování hliníku a jeho slitin/ALODINE 1200 - pasivace na bázi Cr3+/Surtec chromitAl 650 - pasivace titanová/E-CLPS 4600 - mokré lakování včetně předúpravy.

Provádíme: - zámečnické práce - zpracování nerezu a barevných kovů - sváření mig, tig wig - povrchová úprava kovů - broušení - leštění - výroba interiérů - zakázkové práce

Výroba: - závěsné a vývěsné smaltované štíty, cedule - orientační systémy - dopravní značení, značky - bezpečnostní značky a štíty - replika starých smaltů - značení ulic.

D.L.Metalizace Povrchové úpravy kovů. Metalizace: -malých dílů(výfuky, disky na automobily) -velkých ocelových konstrukcí(mosty, lodě, těžní věže) Tryskání. Pískování. Šopování. Metalizace zinek(Zn), hliník(Al), zinacor 850. Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001.

Prášková lakovna, práškové lakování: -rámy jízdních kol a příslušenství -židle, stoly -autodíly -moto veterány. Zakázková výroba: -drátěný program. CYKLO prodej a servis: -Uničov, Šternberská 497, tel.:585051299 -jízdní kola.

Výroba a povrchová úprava hliníkových odlitků Výroba, úpravy a opravy modelových zařízení CNC obrábění CNC soustružení CNC frézování

Povrchové úpravy kovů. Leštění nerez materiálu. Svářečské práce. Svařování.

Práce: - tvrdochromování - vibrační omílání - leštění hliníkových odlitků.

Gravírování a rytectví: -Razítkové štočky - Trodat, Colop -Kovové štočky -dveřní štítky a jmenovky -osobní a stolní jmenovky -firemní štítky -informační systémy budov -klíčenky, psí známky, přívěsky -pečetidla -vyřezávané písmo -nástřikové šablony -průmyslové aplikace -porývání dárkových a reklamních předmětů.

Povrchové úpravy kovů: - tryskání (tryskání veteránů) - pískování - balotínování - metalizace - průmyslová lakovna.

Výroba a prodej: - vojenské kontejnery - kontejnery pro telekomunikační, navigační, monitorovací, zabezpečovací a jiné technologie - technologické domky - technologické skříně vnitřní a venkovní spec.protipožární úprava, klimatizace apod.) - telefonní hovorny a boxy - rozvaděčové skříně - sklolaminátové výrobky-anténní stožáry - ...