SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.
Jiří Zvára - VYVAŽ.CZ

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Povrchové úpravy kovů Výroba - strojírenské výrobky pro výrobní účely a domácnost Svářečské práce Tváření profilů (ohýbání, skružování) Zámečnické práce

Školení - BOZP Dodávka a montáž - kamerové systémy slaboproudé - elektronické zabezpečovací systémy Elektroinstalační práce Revize - tlaková zařízení Zámečnické práce

Kompletní stavební práce Zednické práce Svářečské práce Vodoinstalační práce

Práce: -kovářské -kované kliky,závěsy,mříže,zábradlí, krbové nářadí,lustry,lampy,zahradní krby,ozdobné držáky,zahradní nábytek, věšáky na šaty,svícny -restaurátorské-opravy zámků a zbraní -zakázková výroba části zbraní -výroba a opravy starých kovaných zámků -kované reklamní štítky -veškerá zakázková práce -staré ...

Práce: -zámečnické -kovovýroba. Výroba: -opláštění (skelety) všech druhů výtahů -renovace starého opláštění a kabin.

Izolační práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámčnické práce

Plynárenské práce Topenářské práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Autokarosářské práce Zámečnické práce

Výroba - kabely Mechanická výroba na MC a CMC lisech

Výroba,montáž: -ocelové haly. Výroba: -mříže,vrata,zábradlí,další atypické výrobky. Stavební zámečnictví: -kontejnery -stavební ocelové konstrukce -schodiště. Dodávka,montáž: -střešní krytiny -plechové střechy -podhledy. Služby: -nákladní doprava -AVIA valník 4,5m -svářečské práce -státní zkoušky.

Zakázková výroba - nábytek - truhlářství Zakázková výroba - nábytek Zámečnictví

Zámečnická výroba - kovářství

Výroba - vrata antikor, nerez, mosaz Zámečnické prácevýroba - ozdobné mříže antikor, nerez, mosaz

Zámečnické práce Opravy - čerpadla i vodní Opravy - domácí vodárny

Kovoobrábění Zámečnické práce

Autodoprava - nákladní Elektroinstalační práce Svářečské práce Zámečnické práce

Ostření nožů, nůžek, pil Obrábění - frézování

Dodávka - bezpečnostní mříže Výroba - brány Výroba - ploty Zámečnictvívýroba - regály