SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Soustružení. Frézování Souřadnicové vrtání Kapilární pájení Koordinace výrobních kooperací dle přání zákazníka. Výroba na našich strojích u našich partnerů.

Kovovýroba - kompletní výroba od jednoduchých dílů až po komplikované součástky. CNC obrábění 3D dílů s vysokou kvalitou a přesností. Čtyř-osé obrábění. Dřevovýroba. Obrábění dřeva i plastů.

Nabízíme povlaky: KOVOVÉ Využívají se materiály na bázi:kobaltu, molybdenu, mědi, železa, speciální materiály jednotlivé typy přídavných materiálů mají široké použití, dle požadavků zákazníka na kvalitu povlaku. Žárový nástřik: plamenem, elektrickým obloukem, plazmou. KOVOKERAMICKÉ Vysokorychlostní stříkání plamenem. KERAMICKÉ Metody ...

Výroba, dodávka, montáž: - zámečnické výrobky z kovů (železo černé, nerez, mosaz, kombinace, jäckel, trubky): - schodiště atypická, točitá, schodišťové zábradlí i ve šroubovici, spirále - kovové rámy, pasířské práce, různé druhy vč. obložení rámů nerez, mosaz - kovové interiérové zařízení. Výroba, montáž výtahových šachet a stavební ...

Kovoobrábění. Svářečské práce. Tvarové vypalování NC vypalovačkou - ohýbání CNC ohraňovacím lisem - pálení CNC laserem. Zámečnické práce. Provozovna: Mlýnská 326/13 Drásov 378 (areál bývalého ZD) 602 00 Brno 664 24 Drásov.

Firma je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 TÜV. Výroba: -optimálně 20 až 300 ks/měsíc z materiálů konstrukční a nástrojová ocel, nerez, Inconel a hliníkové slitiny do hmotnosti 30kg jednoho dílce, maximální rozměry součásti 300x500 -precizní a vysoce komplikované komponenty a dílce pro automobilový průmysl a přesné ...

Hodinový manžel pro Brno a okolí. Práce na zahradě, okolí domu i práce v bytě.

Výroba, dodávka: - průmyslové nože, čepele, žiletky, výsekové protiplechy - řezací a převíjecí stroje pro papír, lepenky, kartony, folie. Opravy, rekonstrukce: - řezací a převíjecí papírenské stroje. Prodej: - nože a příslušenství pro dělení papíru. Služby: - ostření nožů.

Nákup, prodej, velkoobchod, maloobchod, e-shop, opravy, servis, znehodnocování, ničení, poradenství a odhady: -zbraně: -lovecké-kulovnice, brokovnice, kombinované -sportovní-malorážky, perkusní pušky, revolvery, kuše, luky, pistole -obranné-plynové pistole -chladné-nože -obranné prostředky-spreje (sprey), obušky, ...

Práce: -zámečnické -montážní -servisní. Stěhovací technika.

Obráběčství, práci na CNC strojích.

Svařování oceli, ohýbání a vrtání plechů.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Provádím - natěračské a zámečnické práce, rizikové kácení a ořezy stromů.

Výroba, montáž, rekonstrukce: -balkonové konstrukce -hliníkové opláštění -prosklené balkony, lodžie.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: -soustružnické -zámečnické.

Komplexní řešení zakázek technologického vývoje výlisku, konstrukce a výroba formy, forem, vyzkoušení a ověření procesu vstřikování, sériová výroba vstřikovacích dílců a logistický proces. Výroba, prodej: -formy na: -tlakové lití -technické výlisky z plastů -sklo -pryž, gumu -keramiku -pro modeláře -nástroje. Kovoobrábění.

vývoj, realizace a prezentace motoristických projektů. Podpora vývoje ekologických pohonů a jejich prosazování do motorsportu.

Obchod, prodej, dodávka, rozvoz železo, ocel, hutní materiál: -I, U, L profily -pásovina -plechy 3-30 mm -dělení materiálu. Betonářská ocel, stříhání, ohýbání žebírkové oceli. Ohýbárna, třmínky, spony, kotevní prvky (svařence).

Výroba maloseriová, kusová a montáž: -jednoúčelová zařízení, stroje a sestava do funkčních celků -přípravky pro strojírenství -přípravky měřící. Vybavení: -strojní frézky -brusky -soustruhy SV 18, CNC DMG -obráběcí stroje zejména pro třískové obrábění. Práce: -kovoobrábění -soustružení -frézování -strojně záměčnické práce, ...

Konstrukce, výroba: -vstřikovací formy (forem) pro plasty, Zn slitiny, hliník -formy (forma) pro tlakové lití -postupové a střižné nástroje (střižných nástrojů) -prototypy a modely (prototypů a modelů). Poradenství při vývoji a zavádění nových výrobků do výroby. Konstrukce v CAD systém SolidWorks. Konstrukce a modelování 3D. Tvorba ...

Stavební činnost: -realizace staveb -rekonstrukce staveb -dopravní stavby: -opravy spodních staveb mostů -opěrné zdi -odvodnění komunikací -odvodňovací systémy ACO DRAIN, HAURATON -regulace toků -zpevněné plochy ze zámkové dlažby -parkovací plochy -průmyslové stavby: -haly, sklady -montážní provozy ...

Oprava, servis: -hliníkové disky. Práce: -pískování povrchů -lakování disků.

Nabízím služby hodinového manžela. Provádím zámečnictví, vodoinstalatérství, správu a údržbu bytů i nemovitostí. Realizuji pokládku koberců, montáže sanitární keramiky, údržbu zeleně, sečení trávníků i menší stolařské práce.

Kovovýroba, zámečnictví: - zámečnické práce - pasířské práce. Svařování - nerez, ocel, hliník, titan. Montáž zábradlí a schodišť.