SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Výroba, montáž: -plastová okna -dveře, stěny včetně příslušenství -parapety, žaluzie, protihmyzové sítě. Používáme špičkový 6-ti komorový systém GEALAN. Montáž suchých staveb. Zámečnictví.

Výroba, servis, poradenství: - výroba prototypových nástrojů a strojů - CNC soustružení - CNC frézování - opravy nástrojů a forem - gravitování a technický popis laserem.

Zajišťujeme: - zabezpečovací systém generálního klíče pro objekty firem - montáže bezpečnostních zámků - zámečnická pohotovost otevírání bytů, aut a trezorů. Sjednocujeme vložky na stejný klíč, výměna zámků. Montujeme bezpečností dveře a zárubně.

Práce, výroba: -provádění stavebních prací a kompletních rekonstrukcí objektů -řezání betonu a jádrové vrtání betonu -pokládka podlah - průmyslové, epoxidové a anhydritové -dodávky projektové dokumentace a statických posudků -zámečnická výroba -statika a projektová činnost. Výroba: -monolitických konstrukcí -základových ...

Precizní kusová, malosériová a sériová výroba na CNC a konvenčních strojích. Provádíme obrábění složitých tvarů včetně hloubkového vrtání. Díly vyrábíme pro zákazníky z oblasti strojírenství, energetiky, stavebního, nábytkářského a automobilového průmyslu. Obrábění kovů Soustružení kovových dílů pro elektronické, přesné a optické výrobky ...

Revize, zkoušky, montáž, oprava, servis: -vyhrazená plynová zařízení. Řemeslnické práce: -zámečnické -topenářské Výroba, instalace, oprava, servis: -elektronická zařízení.

Kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví.

Vybavení pro lakovny. Povrchová úprava kovů.

Zajištění projektu, výroba, dodávky, montáž: -ocelové konstrukce včetně obvodových a střešních plášťů jak nezateplených, tak i zateplených (sendviče, fasádní systémy). Svářečské práce provádíme vlastními pracovníky s úřední svářečskou zkouškou.

Služby: - výměna autoagregátů - renovace brzdový buben, kotouč, setrvačník - brzdová čelist, lamela, nýtování - ekologická prášková lakovna.

Stavebně zámečnická výroba vč. návrhu konstrukce, montáže, opravy, rekonstrukce: -ocelové konstrukce, svařence -kovová: -okna -dveře -výklady, výkladce, portály -garážová vrata i zateplená -ploty a oplocení -atypické zámečnické výrobky -mříže: -ozdobné, bezpečnostní -atypické -otevírané mřížové dveře ...

Poradenství v oboru: -slévárenská technologie. Výroba: -modely, odlitky a navazující opracování stejně tak jako profesionální zpracování předaných objednávek.

Obchod s chemií pro energetiku a průmysl. Chemické výrobky: -odmašťovadla -pasivační přípravky -odstraňovače vodního kamene -odrezovače -odlakovače -kapaliny pro čištění (odmašťování) kovových dílů -roztoky pro vytěsňování vlhkosti. Další služby pro energetiku a průmysl: -čištění energetických zařízení pod napětím do 1000V ...

Zpracování betonářské oceli pro stavebnictví, železář. Betonářská ocel, stříhání, ohýbání žebírkové oceli. Ohýbárna, třmínky, spony, kotevní prvky (svařence). Výroba: -věncové výztuže, průvlaky pro základové desky. Ukládání ocelářské oceli na stavbách. Stavební zámečnictví.

Nožířství: -broušení -nože, nůžky -strojky na maso -břitvy, brusle -vrtáky -veškeré druhy pilek -srpy, kosy.

Výroba: -kolejové konstrukce -navařování, svařování -renovace.

Umělecké zámečnictví. Výroba: -repliky historických zbraní -zámky, kování.

Výroba, maloobchod, prodej: -mříže -brány -zábradlí -nerezové mycí, pracovní stoly . Řemeslo: -zámečník -truhlář -kovoobrábeč.

Řemeslnické práce: -soustružení, frézování kovů -kovoobrábění (dural, nerez, plasty, mosaz aj.): -dělení materiálu do průměru 150, přířez 200 -řezání závitů M3-M10. Akvizice: -díly pro jemnou mechaniku. Vybavenost: -soustruh SU 32 -frézka FA 3V. Poptávka: -kooperace CNC*-soustruh, CNC-frézka.

Vývoj, konstrukce, výroba, montáž, uvedení do provozu servis. Konzultace, poradenství ve strojírenství, vývoj, výroba: -třískové a beztřískové obrábění kovů -stavba prototypů, jednoúčelové stroje: -stroje, automaty, lisy -nástroje: -střihací, ohýbací a vrtací -zařízení s mechanickým pohonem -přípravky jedno i víceúčelové ...

Zámečnické, montážnické práce, výroba, opravy, rekonstrukce, údržba: -ocelové konstrukce -okna, vrata, rámy, zábradlí, světlíky, střechy, krovy -OK betonářských center, obaloven, hal, skladů, sil. Montážní plošina v=12 m. Práce ve výškách. Profese svářeč, státní zkouška 123 a sváření v ochranné atmosféře (CORGON)

Zámečnictví. Kovoobráběcí, obráběcí stroje a nástroje.

Dceřiná společnost ZETOR, a.s. Výroba, kovárna: -výkovky pro Zetor, a.s. i jiné zákazníky -zápustkové výkovky (ozubená kola, páky, ojnice, náboje kola, hřídele, ložiskové kroužky z hlíkových a legovaných ocelí) -kování -tepelné zpracování (elektrické odporové průběžné pece, elektrické odporové koncové pece). Služby: ...

Kovovýroba (kov*, nerez). Zámečnická výroba. Výroba z nerezových materiálů. Svařování na robotizovaném pracovišti. Svařování v ochranné atmosféře. Zpracování nerezových ocelí. Stříhání plechů, ohýbání, vrtání. Vývoj, výroba, export: -klece a voliéry pro papoušky. Design klecí a systém zavírání patentovány. Mnohaleté zkušenosti s ...

Umělecké kovářství Michna. Výroba, renovace, prodej: -mříže -brány, branky na historických budovách, rodinných domech -zábradlí, svítidla, konzoly, dveřní kování, kliky, vývěsní štíty -postele, svícny, krbové nářadí, lustry, vinotéky, krbové rošty -zahradní nábytek, gril, kování na studnu, fontány, altány -výbava hrobů ...