SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Zámečnické prácerenovace, opravy, leštění, čištění - součásti jemné mechaniky, elektromechaniky, vakuové techniky, elektronové optiky.

Práce: - přípravné stavební práce - povrchové úpravy - svařování kovů a dalších materiálů - kovoobrábění, obrábění kovů, obráběčství.

Povrchové úpravy výrobků a konstrukcí, prášková lakovna.

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Výroba: -mříže -schodiště -zábradlí -svařování v ochrané atmosféře CO2 -montované AL profily -atypické nábytkové kování a interierové doplňky -soustružení -frézování. Povrchová úprava: -CNC obrábění -lakování práškovou barvou -žárové zinkování -galvanické zinkování -niklování.

Výroba: - brány pojezdové a nesené - branky Výroba - ocelové schodiště - zábradlí nerezové a ocelové Povrchové úpravy Zámečnické práce.

Dodávka - tepelné izolace Zateplování fasád domů a budov - revitalizace panelových domů - certifikát registrovaných dodavatelů v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betonové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlí Tryskání železobetonových konstrukcí Stavebnictvíkompletní výstavba rodinných domů od a do z na klíč.

Práškové nanášení barev Výroba - ocelové konstrukce. Stavební zámečnictví.

Protipožární zabezpečení, protipožární prostupy, zámečnická činnost, elektromontáže, projekční činnost, výškové práce.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví Izolatérství

Strojírenská výroba: -třískové obrábění, opracování -CNC soustružení, frézování, řezání -CNC dělení materiálu -konvenční soustružení, broušení -nenormalizované a tvarově nesnadné díly pro strojírenský, energetický a stavební průmysl -sestavy, kompletace. Vybavenost: -CNC DMG 510, soustruh -CNC DMG 1032, frézka -CNC pila PEGAS -bruska na ...

Drobné sklenářské práce Pokládka - koberce, lina. Služby hodinového manžela. Drobné zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Zámečník, nástrojař.

Natěračské práce Malířské práce Elektroinstalační práce Zednické práce Zámečnické práce.

Svářečské práce Zámečnické práce.

Výroba kusových a malosériových dílů na CNC stroje a vodního chlazení pro výpočetní techniku.

Obrábění Zámečnické práce Výroba, konstrukce, prodej - ruční palné zbraně SPIELBERK

Zámečnictví, nástrojářství Stavební zámečnictví, soustružení a frézování

Povrchové úpravy, úprava - předúpravy abrazivní tryskání a metalizace (žárové stříkání kovů). Technologické zařízení průběžný tryskač, tryskací box, stolový tryskač. Abrazivní tryskání: -tlakové -průběžné -nekovovými materiály - křemičitý písek, struska. Žárový nástřik: -metalizace - zinek, ZNAL -šopování - hliník, měď a slitiny. ...

Plazmová řezací technika KJELLBERG Prodej, servis, zastoupení: - firma Kjellberg FINSTERWALDE. -plazmové zdroje a hořáky -instalace kompletních řezacích pracovišť pro pálení plechů plazmou i autogenem a realizujeme také dodávky robotických systémů / MOTOMAN / s odsáváním KEMPER -kompletní sortiment elektrod Kjellberg a svařovací zdroje ...

Zámečnictví. Zámečnické práce.

Zámečníctví: -otevírání dveří, bytů, zámků -výroba, výměna klíčů, zámků