SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.
Jiří Zvára - VYVAŽ.CZ

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Montáž a rehabilitace: -vysokotlakých potrubních systémů (plynovody, parovody, vodovody) -kompletace ježkových komor -rehabilitace potrubí -přivaření doměrků na kulové kohouty -renovace, oprava a údržba obaloven -ostatní zámečnické práce.

Zámečnictví, výroba, montáž: -drátěné oplocenky a sklady -pojízdné vozíky na nářadí a pracovní stoly, (ponk) -ocelové stavební konstrukce -speciální dílenské pomůcky -různé prípravky -pojizdné a otočné brány -anténní stožáry -ocelové konstrukce plachtových hal a konstrukce autoplachet -výrobní a montážní haly -plechové haly a ...

Řízené kvašení a chlazení vína. Instalatérství. Inženýrská činnost. Solární panely. Zámečnictví, zámečnické práce, Obchod s hutním materiálem. -obráběčství a strojírenská výroba -prodej hutního materiálu -zhotovení výpalků z plechu.

Prodej, dělení, rovnání: -hutní materiál -ocel -tažená průměr 4-14 mm délka 100-3000 mm -plochá -žebírková. Kovovýroba, zámečnictví: -svařování -lisování -ohýbání. Kovářství. Výrobce teplého distančního profilu Cr PLUS-pro výrobu zdvojených skel (skla, sklo) do oken.

Kovoobrábění, soustružení na CNC strojích. Výroba na soustružnických automatech. Specializace na výrobu soustružnické díly v menších, středních či větších sériích. Stroje-A20B, A40C, A50CA, A26CNC, AN6/40, A35CNC CONPACT. SARY40NC, SARY60NC, Gim Mini 88, CB 32MCNC, SAB40NC.

Zámečnictví, nástrojářství.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické -stříhání a ohýbání plechu -svářečské -svařování, sváření. Broušení, oprava: -nářadí, nástroje. Kovovýroba na zakázku.

Zámečnictví. Kovovýroba.Strojní a stavební zámečnictví, výroba z nerezu, sváření obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové sváření, plamenem, pájení na měko na tvrdo, soustružení, frézování, broušení na plocho, zakružování plechů, profilů, lisování, řezání pás.pila, kartáčování, broušení, leštění nerez, mosaz+zakázková výroba.

Povrchová úprava, barvení kovů práškovými barvami RAL* komaxit - komerční lakovna. Maximální rozměr: -2450m-délka -1300m-výška -750m-šířka.

Zámečnictví. Stavební zámečnické a svářečské práce. Výroba a montáže: -ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí -stavební zámečnické výrobky -vrata -dveře, dveří -mříže, mříží -ploty, plotů. Kovovýroba. Soustružení, obrábění.

Práce, služby: Sklenářství -sklenářské práce -instalace okeních fólií. -zámečnické práce -prodej barev, laků -projekční služby -specializace na stavební sklenářství. Fakturační adresa: Brno, Křídlovická 68.

Služby: -zámečnictví -kovoobráběčství -nástrojářství. Výroba, instalace a opravy: -elektrické stroje a přístroje.

Řezání, dělení materiálů: -vodním paprskem, vodní paprsek.

Lisovací stroje na odpad: - mobilní lisy s integrovaným kontejnerem - stacionární lisy pro připojení ke kontejneru Kovovýroba: -vypalování na CNC strojích -ohraňování a stříhání plechů -zakružování a tvarování profilů -stříhání a řezání materiálů -plazmové dělení -vrtání -frézování -soustružení -broušení -výroba ocelových ...

Ruční výroba kovářských prvků do interiéru i exteriéru.

Kovářství, kovářské práce, výrobky.. Tradiční ruční práce. Kovovýroba: -brána, ploty, mříže, svícen -krbové nářadí -poštovní schránka, lampa, svítidla. Podkovářské práce.

Stavební zámečnictví, klempířství. Zámečnictví: -ocelové a ocelohliníkové dveře, okna, okno, výkladce, vrata (včetně zasklení Ditherm, jednoduché i bezpečnostní sklo) -atypické zámečnické výrobky dle projektu -ocelové střešní konstrukce -zimní zahrady, zahrada (ocelová konstrukce vyplněna průhledným materiálem LEXAN, SOLUX) -sváření, ...

Kovoobrábění: -přesné obrábění kovů -CNC soustružení -frézování ozubení -vrtání -dělení materiálu. Výrobním programem je produkce přesných strojních dílů na CNC strojích v malých až středních sériích, tj.cca 500-30 000 ks/rok. Zkušeností s obráběním výkovků

Výrobní areál: 69651 Kostelec, areál ZD (provozovna). Kovovýroba: -svařování -CNC ohraňování a plazmové dělení -lisování -stříhání -soustružení. Výroba, prodej: -kovové přepravní palety, boxy -kontejnery -kovové konstrukce -zakázková výroba. Technické vybavení společnosti určuje rozsah i kvalitu práce: -CNC ohraňovací lis ...

Výroba: -výsekové nástroje pro výsek obalů z plné a vlnité lepenky -výsekové nástroje pro výsek samolepících etiket -výsekové nástroje pro výsek gumy, plastů a těsnících materiálů -štočky pro studenou a horkou ražbu. -obalový materiál, kartonáž, lepenka ČR+SR Nabízíme: -vzorkování -vývoj konstrukcí obalů -školení na software určený pro ...

Umělecké kovářství: -kované mříže -kované brány, branky -kované ploty, zábradlí, kované schodiště, madla -kované světla, lucerny, lampy, lustry, stínidla -venkovní doplňky - poštovní schránky, číslice, kované a tepané nápisy, loga.

Výroba: -formy, forma, formové příslušenství pro výrobu veškerého obalového skla, sklo -jádra -chladící trubky -ústní formy -kroužky -foukací hlavy -držáky, aj.

Stavební a inženýrská společnost: -provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování -novostavby na klíč včetně projektu -občanská a průmyslová výstavba -rekonstrukce a modernizace objektů -opravy památkově chráněných staveb. -sanace zavlhlých budov -speciální stavební práce -zámečnické práce ...

Výrobní závod. Výroba a prodej: -osvětlovací technika-svítidla, světla, Lampy: -bytová -uliční -zahradní, parková -průmyslová-nevýbušná, speciální -světlomety -žárovková, výbojková, zářivková -interiérová, exteriérová -náhradní díly a doplňky. Prodej: -světelné zdroje -světelné stožáry a sloupy -svítidla a výrobky ...

Kovářství a zámečnictví -kovářské práce: -zakázková kovovýroba -svářečské práce -brány, branky, ploty, schodiště, zábradlí, krbové soupravy a jiné