SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Armovna, výroba, řemesla: - betonářská ocel - prefabrikáty - železniční přejezdové panely, podhrabové desky, plotové sloupky, silniční panely - zámečnictví

Práce: - zámečnické, - svářečské, - autojeřábnické (do 20 t). Výroba: - tlakové nádoby, - plynová zařízení.

Stavební práce - instalace plynových rozvodů - údržby, revize a opravy vyhrazených plynových zařízení - sádrokartonářské práce - elektroinstalační práce - dodávka a montáž plastových oken a dveří - topenářské práce, montáž topných těles - zámečnické práce, - výroba ocelových konstrukcí, vrat, bran a plotů.

Výroba: -různé díly z kovu -zpracování a vysekávání plechu -ohraňování -lakování práškovou technikou -svařování včetně montáže výrobků.

Výroba, oprava, montáž: -ocelové konstrukce -zařízení pro odprášení průmyslových prachů -drtiče -zařízení pro kamenolomy a pískovny -technologická zařízení -sila, zásobníky -dopravníky řetězové a pásové, redlery. Oprava: -generální opravy důlních zařízení a velkostrojů. Převíjení elektromotorů. Práce: -obrábění ...

Činnost: - umělecké kovářství - zámečnictví

Montá, demontáž: - ocelové konstrukce - průmyslové technologie - svařování - zámečnické práce

Strojírenská výroba: - CNC dělení materiálu laserem, CNC ohraňování - zakružování - svařování - obrábění - zámečnictví

Povrchová úprava kovů - ruční broušení a leštění - leštění v přáškovém automatu. Kompletace vodovodních armatur. Montáž vzduchotechnického potrubí a klimatizačních jednotek. Ubytovací služby - ubytovna.

Zámečnictví, nástrojářství.

Svářečské práce. Potrubářské práce. Montáž - ocelové potrubí - plynovody. Výstavba a rekonstrukce regulačních stanic plynu.

Soustružení - frézování - vrtání. Broušení a leštění - barevné kovy sanitární armatury, rozdělovače, panty pro nábytkářský průmysl, speciální dílce , včetně zajištění lehkých montážních prací.

Činnost: - frézování - soustružení - lisování, svařování - výroba ocelové konstrukce - povrchové úpravy

Zámečnické práce. Služby: -otevírání zámků dveří, aut, trezorů

Kovovýroba, zakázková strojírenská výroba - svářečské práce - zámečnické práce - obráběčské práce - výroba ozubených a řeťezových kol.

Činnost: - CNC soustružení - frézování

Výroba: - vačkové spínače, hlavní spínače, CNC soustružení - solární technika. Výroba průmyslových spínačů a staveništních rozvaděčů. Kompletace a kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání.

Stavební činnost - přípravné práce - obkladačské práce - izolační práce - projektová dokumentace - stavební dozor - zámečnické práce - pronájem lešení - autodoprava kontejnerová nákladní. Výroba - kovové dveře a brány.

Zpracování, výroba, prodej: -tvrdokovy -díly ze slinutých karbidů -destičky -kulatina, pouzdra -profilované a zvláštní tvary -broušení průměrů (na kulato), rovinné -elektroerozivní obrábění -letování slinutých karbidů.

Výstavba: -rodinné domy -bytové domy -průmyslové objekty. Stavitelství. Řemeslnické práce: -dlaždičské -obkladačské -kamenické -svářečské. Výrobky z konstrukčních ocelí: -kovové dveře, okenní rámy, rámové konstrukce, mříže -stavební a dekorativní výrobky. Projektová a inženýrská činnost.

Kovovýroba, kovoobrábění. Velkosériová výroba, hydraulické koncovky pneumatické. Soustružení, soustružené díly na soustružnických automatech. Hydraulika, koncovky hadic. Soustružnické práce: -kusová, malosériová, sériová výroba na CNC strojích.