SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba
IZOSPACE s.r.o.

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Nabízím: - ručně kované výrobky: - kované ploty, brány, mříže, dekorace, kované plastiky, svícny, nářadí, vše na přání zákazníka. Jsem umělecký kovář z malé vesnice a chci rozvíjet české řemeslo. Mezi mé zakázky patři brána do zámeckého parku ve Francii.

Strojírenský výroba: -obrábění - soustružení a frézování jak klasické, tak CNC -broušení -tepelné zpracování -chemická úprava povrchu -montážní práce -kontrola kvality -galvanická povrchová úprava kovů -lisování.

Zámečnictví, nástrojářství.

Práce: - zámečnické. Výroba: - zámky a kování.

Práce: - instalatérské práce - svařování elektrickým obloukem.

Nožířství. Broušení: - nože a nůžky. Výroba: - klíče, autoklíče. - autoklíčů. Prodej: - zámků.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické - zámečnické - stavební. Výroba: - vrata, branky -skleníky - konstrukce - přístřešky - zámků, kování.

Kovovýroba Práce: -zámečnické -svařečské.

Výroba, montáž: -ploty, branky, halové vrata, zábradlí, závory, ocelové konstrukce a mnoho dalšího dle přání zákazníků.

Výroba: -zámky -kování. Zakázková kovovýroba.

Zámečnictví: - zámečnické práce - zakázková výroba - prodej hutních materiálů - obrábění kovů.

Přesné CNC soustružení: - kovy - plastické hmoty. Konvenční frézování, závitování, vrtání.

Výroba zámků a kování, kovovýroba.

Výroba: - stopkové nástroje: - kolíčkovací vrtáky - redukce pro kolíčkovací stroj - záhlubníky - dlabací vrtáky - frézy - sukovníky - stupňovité vrtáky - vroubkovací kolečka - nástroje pro opracování dřeva. Prodej: - veškeré nástroje pro truhláře.

Řemeslo: -kovář -zámečník. Kovářská a zámečnická huť.

Kovovýroba, kovoobrábění: - CNC soustruh LNC 42, - hrotové soustruhy, - frézky, vrtačky, - soustružnické automaty do průměru 40 mm, - lisy do 250 t, - ohýbačky trubek do průměru 40 mm, - sváření CO2, TIG, - bodové sváření, - zařízení na leštění kovů pod chrom, - leštění mosazných výrobků, - možnost dodávat díly s povrchovou ...

Výroba: - stroje pro zemědělství a lesnictví. Oprava, servis: - nákladní automobily - zemědělské stroje. Zámečnické práce: - soustružnické práce.

Práce: - zámečnické - stavební buňky - vrata, brány

Živočišná výroba, prodej: -jatečná zvířata, selata. Rostlinná výroba, prodej: -potravinářské obilí, sladovnický ječmen, řepka olejná. Velkoobchod: -zelenina. Služby v rostlinné výrobě: -ochrana plodin -chemické ošetřování plodin-postřiky. Práce těžké mechanizace: -autojeřáb, UNC*, KOMATSU. Služby: -zámečnictví ...

Práce: -kovářské -zámečnické.