SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Lodžie Prejda. Zasklívání: - lodžie a balkóny. Zimní zahrady. Výroba, montáž: - hliníkové a ocelové zábradlí, stříšky. Žaluzie

Elektromontáže, zámečnictví, svářečské práce.

Stavební práce: - výstavba domů - sádrokarton - rekonstrukce bytu - obklady, dlažby - demolice. Stavby plotů. Zámkoví dlažba. Kovářství. Stolařství.

Tisk: - samolepící etikety. Pískování. Kopírování. Tisk: - čárové kódy.

Výroba: - klíče - autoklíče. Prodej: - bezpečnostní zámky.

Kovovýroba a montáže. Svařování oceli hliníku nerezi litiny mosazi titanu.

Výroba: - mříže - ocelové konstrukce. Frézování. Kovoobrábění. Zámečnické práce.

Opracování kovů. Strojírenská výroba. Výrobní haly: - Ostrava-Kunčičky, Rudná 633/53.

Vrtání diamantovým programem. Řezání diamantovým programem. Vrtání kotevních kanálů. Kotevní práce.

Zámečnické a svářečské práce. Kovoobrábění. Obrábění kovů. Stříhání a ohýbání plechu, lisování. Zhotovování lehké kovové konstrukce: - regály - palety. Výroba a prodej: - tvarové výpalky - zahradní houpačky - lavice - zahradní stoly - otočné sušáky prádla - motyky, rudly.

Kovárna. Kovovýroba. Práce: -kovoobráběčské, kovoobrábění.

Kovovýroba. Stříhání plechů. Soustružnické práce. Broušení. Frézování. Vrtání.

Servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - vzduchotechnika - zemědělské technologie. Zámečnické práce.

Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - výrobky z kamene - žula, mramor - pomníky, hroby, hrobky - obklady, dlaždice - kuchyňské pracovní desky, koupelnové desky - obklady krbů - parapety - kašny, fontány - grilovací desky. Pískování a sekání písma. Řezání, broušení a leštění žulových desek.

Svařování, svářečské práce. Služby: - doškolení, přezkoušení svářečů - kurzy svařování - svářečský dozor.

Zakázková výroba a ostření nástrojů: - vrtáky stupňové, tvarové, vícefazetkové - vrtáky zvláštních průměrů a délek (podle výkresové dokumentace) - výhrubníky, výstružníky, záhlubníky, navrtáváky - kuželové nástroje, kuželové výstružníky - stopkové frézy (prodloužené, kuželové, kulové, toroidní, tvarové) - tvarové břitové ...

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Zámečnická a strojírenská výroba: - kovové ploty - mříže - grily - brány - zábradlí - kovové komponenty.

Kovovýroba. Zámečnictví. Stavební zámečnické práce. Výroba, montáž: - posuvné nesené brány - ocelové konstrukce - madla, zábradlí z nerezu a oceli (schodišťové, balkonové), nerezové zábradlí - stojany na kola, lavičky, poklopy. Drobné zednické práce.

Obrábění pomocí CNC strojů. - CNC soustružení - CNC frézování - CNC vrtání - soustružení - frézování - vrtání - materiálové dělení

Výroba a montáž zámečnických výrobků: - zábradlí - žebříky - schody - přístřešky - posuvné brány.

Dodávka: - strojírenské celky. Provozovna: - Ostrava, Rudná 633/53.

Zámečnické práce: - kovovýroba, ohýbání a tváření na CNC strojích, laserové výpalky aj.

Věžové jeřáby s obsluhou: - poskytování obsluhy věžových i mostových jeřábů - profese jeřábník, jeřábníci. Kovovýroba, strojírenská výroba: - zámečnická výroba, zámečnické práce - ocelové konstrukce - sériová výroba - svařování, svářečské práce i nerez a hliník. Stavební firma, stavební práce: - výstavba domů, rodinných domů ...