SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Výroba: - formy - vstřikovací plasty. Konstrukce, technologická příprava. Vstřikování termoplastů. Technické poradenství. Potisk tampoprintem. Kompletace výlisků. Zkoušení forem.

Železářství. Prodej: - elektrické nářadí - domácí potřeby - kování - zahradnické nářadí - spojovací materiál. Služby: - broušení - nože, nůžky, sekery, pilové kotouče a řetězy, nože k sekačkám, vrtáky.

Svářečské práce: - svařování potrubí a potrubních systémů nízkotlakých i vysokotlakých. Práce: - stavebně-demoliční - zemní, terénní úpravy - demoliční, bourací - odstraňovaní staveb - demontáže technologických celků a zařízení - příprava technologických postupů.

Strojírenská výroba, kovovýroba, práce. Výroba: - ocelové konstrukce - jednodušší stroje a zařízení. Povrchová úprava kovů. Výroba: - plastové láhve. Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní. Výhradní zastoupení pro Českou republiku servis, montáž: - speciální záchytný letecký systém firmy AERAZUR France ...

Kovoobrábění, kovovýroba. Specializací společnosti je třískové obrábění kovů frézováním a soustružením na CNC strojích. S přibývajícími požadavky trhu byla činnost rozšířena o válcování závitů, broušení a svařování kovů. Provozovna Studénka: - Matiční 8, 742 13 Studénka, - tel.: 556413333 - freso.studenkafresocomp.cz.

Našim zákazníkům můžeme nabídnout komplexní řešení zakázky, od vypracování výrobní dokumentace, až po samotnou výrobu takových zařízení, jakými jsou například obráběcí a svařovací přípravky, montážní, kontrolní a měřicí přípravky a další speciální nástroje.

Výroba: - lisovací stroje a nástroje pro automobilový průmysl - kalibrovací nástroje - střižné nástroje - rovinné a boční střižnice - polystyrenové modely pro lití forem.

Kovovýroba: - lehké ocelové konstrukce - ozdobné ploty, brány, mříže. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské. Umělecké kovářství. Zakázková výroba.

Zahradní design z povrchově upravených plechových dílů.

Kovářství. Zámečnické práce. Výroba: - brány, branky - mříže, ploty, zábradlí - krbové nářadí.

Zámečnictví. Instalatérství, topenářství. Montáže, rekonstrukce, opravy: - vodovody a odpady - ústřední a podlahové vytápění. Montáž: - tepelná čerpadla, klimatizace.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Svařování. Kovovýroba.

Výroba a montáž: - německá vrata Novoferm sekční, výklopná - vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata - ploty. Zámečnictví.

Pokládka zámkové dlažby na klíč. Provádění staveb z betonové architektury. Stavba plotů.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, tryskání, povrchová úprava - kovy: - prášková ekologická barva KOMAXIT. Výroba na CNC strojích: - dělení plechů CNC laserovými stroji - dělení plechů CNC vysekávacím centrem - ohýbání plechů na CNC ohraňovacích lisech. Výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Kovářské práce. Výroba: - podkovy pro koně - zahradní nářadí. Ostření špic a sekáčů.

Zámečnictví. Kovovýroba. Zpracování a tváření kovů, nerezu a barevných kovů. Řezání kovů. Ohýbání na CNC ohraňovacím lisu. Lisování na výstředníkových lisech. Ohýbání trubek. Svařování metodou MIG, MAG, TIG. Sídlo firmy: - Brantice 341.

Povrchová úprava kovů. Natěračské a lakýrnické práce.

Kovářství, umělecké kovářství. Kovářské práce. Kovovýroba: - brány, branky, ploty, mříže, garnýže, lustry, svícny, lampy, zábradlí - originální a stylový kovový nábytek, postele, police - kované trofeje, originální kované sportovní ceny. Provozovna: - Frýdecká 819, Vratimov.

Velkoobchod: - hliník. Práce: - kovoobrábění - zámečnické.

Centrum obchodu a služeb: Maloobchodní prodej : - textil - nábytek - stavebniny - stavební bazar. Služby: - opravny ledniček a mrazniček - zámečnictví - malířské a natěračské práce.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Svařování. Frézařské a soustružnické práce. Lakovna - povrchová úprava: - tryskání, průmyslové nátěry a metalizace.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -instalaterské, vodoinstalační -topenářské, topení -zámečnické.