SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Pobočka - pálící centrum. Služby: - pálení ocelových výpalků na CNC strojích - dělení tyčového materiálu - dělení za studena válcovaných svitků do přesných formátů - dělení nerezového materiálu.

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, svařování.

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Poradenství: -v oboru dělení materiálu -třískové obrábění a svařování -technologické a technické poradenství ve strojírenské kovovýrobě.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba. Výroba z nerezového materiálu. Svařování kovů. Práškové lakování. Sídlo firmy: - Albrechtická 1791/178, Krnov.

Kovovýroba. Povrchová úprava kovů: - práškové lakování, komaxitování, Komaxit (do 2 m).

Práce: - stavebně zámečnické. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - dílce nových i rekonstruovaných domů - brány, branky, vrata - zábradlí a schodiště - ploty a ohrady z kovových materiálů.

Práce: - zámečnické-veškeré, zámečnictví - svářečské. Montáž: - strojní díly - konstrukce. Výroba: - ocelové konstrukce - výsypky.

Zámečnictví, kovářství. Výroba: - kované ozdobné ploty - bezpečnostní mříže - brány (křídlové, pojezdové) - zábradlí (schodišťové, balkonové) - kované polotovary vlastní výroby pro zámečníky a kováře.

Oprava, svařování, zpracování: -plasty.

Kovářství. Výroba: - kované brány, ploty, mříže, schodiště. Kovotlačitelství.

Stavební práce, stavby. Zámečnické práce-zámečník. Topení, plyn, voda. Práce: -topenářské -stavební -zámečnické.

Strojírenská výroba: - obrábění - soustružnické automaty - klasické soustružení - frézování - vrtání.

Zprostředkování: - obchod, služby. Prodej: - nástrojové oceli - suroviny pro slévárenství - výpalky, ingoty - za tepla válcované plechy. Řezání oceli. Dělení kovových materiálů.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Zámečnická výroba, montáž: - krovy - rampy - zábradlí - reklamní panely - ocelové konstrukce - dveře, vrata, brány, branky, výklady, mříže - schody (i točité), zábradlí - kontejnery.

Výroba, poradenství, studie: -žárově zinkované stožáry veřejného osvětlení a stožáry, (sloupy) světelné signalizace(semafory...), vlajkové, rozhlasové, hromosvodové stožáry dekorativní, reflektorové, pro dopravní značení -stožáry stupňovité, kuželové, osmihranné, historické stožáry a svítidla, sadová a silniční ...

Strojní opracování kovů a plastů. Práce na NC a CNC strojích. Kovoobrábění, frézování, broušení, soustružnické práce, soustružení NC a CNC stroje. Soustružení na automatech. Zajištění: - galvanické pokování zinkem - chromování - komaxitování - kalení - indukční kalení - žíhání.

Zámečnictví, umělecké zámečnictví. Povrchová úprava. Kovoobrábění, svařování, lisařské práce.

Montáž - ocelové konstrukce. Oprava, servis - energrtické zařízení. Práce: -kovoobráběcí -svářečské -zámečnické. Návrhy projektové dokumentace, výroba, montáže, úpravy a likvidace ocelových konstrukcí zejména: -haly, kontejnery, potrubní systémy, části výrobních linek, příčníky, podpěry, vazníky, drážky, schodiště, ...

Řezání a válcování závitů různých průměrů. Povrchové úpravy: -komaxit (vlastní komaxitovna) -zinkování (externě) žárové i chemické -máčení ve vodou ředitelných barvách. Výroba: -Solární systémy-montáž solárních systémů pro ohřev teplé užitkové vody. -Cu program (měď)-tvarování a ohýbání CU-trubek do požadovaných tvarů a sestav se ...

Práce: -kovářské, svářečské, zámečnické, opravářské. Zpracování-kovový materiál: - stříhání, ohýbání - plechy - řezání plamenem. Výroba: - ocelová vrata, okna - mříže - ploty - schodiště, zábradlí - zahradní lavičky - krbové nářadí, rošty - stojany na kola, odpadkové koše. Provozovna: - Albrechtice u Českého Těšína, Obecní 41.

Kovářství, umělecké kovářství, kovářské práce, zakázková výroba, oprava: -mříže, ploty, brány -nářadí pro zemědělce, motyky, sekery, klíny -kovové plastiky, svícny, umělecká díla -krbové nářadí.